Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8686

Автор Сообщение
le-s
     6 января 2023 (13:37)

Про мародера.

🇷🇺 "Хазяйновитий" злочинець-окупант Лєонід Тамбовцев все награбоване відправив додому — до коханої дружини. Бо ж як інакше?

Згадуємо найогидніші "йобла війни", які ми ідентифікували за минулий рік. Одні з наймерзотніших — це, звісно, мародери. Пам"ятаємо, як вони крали звичайні побутові речі в українців, щоб відправити їх потім за тисячі кілометрів. І при тому, звісно, кричати, як їм добре живеться в "вєлікой странє".

🤮 Тамбовцев, от, поцупив праску, пилосос, хлібопічку та ще кількадесят кілограмів побутових речей. А відправив їх у Хабаровськ: це біля Монголії.

👉🏻 Найогидніші "йобла" — у випуску Максима Опанасенка.

Ну а ми сподіваємося, що всі вони швидко стануть "хорошими".

З хабаровська хто є?

Може знаєте курву цю?

Привіт передавайте.

https://t.me/bihusinfo/6091

le-s
     6 января 2023 (13:54)

Як би сильно не хотілося зайти у дім, залишений через загрозу окупації, не поспішайте.

Кілька простих правил — у нашому відео.

• Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube •

https://t.me/dsns_telegram/12609

Коротка відеоінструкція.

le-s
     6 января 2023 (14:32)

Упирі сьогодні напередодні Різдва тероризують знову.

Якщо це не активні атаки, то просто тримання всієї країни в стані напруги.

2 години масштабної тривоги.

Холостої.

Вони можуть тренуватись в цей час, а можуть просто робити капость на нерви.

le-s
     6 января 2023 (15:04)

Херсончанам

Після кількох вдалих атак українських військових в районі окупованого міста Олешки, там відбулась ротація окупантів.

Але, судячи з того, що нам розповідають наші джерела, це не просто заміна одних рашистів на інших.

Прибула Росгвардія, підрозділи з Красноярського краю. Активно зайняті пошуком житла.

Місцеві бачили росіян, які перевдягнені в український однострій. В них є військові квитки, схожі на українські. Ймовірно, готують провокацію. Або, скоріше, пробують ловити «на живця» проукраїнськи налаштованих містян. Для того, щоб виявити партизанів та інформаторів.

Так що тим, хто читає нас на окупованих територіях, я б радив бути обережними.

inhobbock
     6 января 2023 (18:29)

Обіцяла не заходити, але дуже хочу поширити це відео, воно прям дуже зачепило, адже це самий початок, ми хоч і далеко, але це все видно з вікна, дивишся відео і накатують спогади, ці гелікоптери над головами, у лісі через дорогу групи тих, кого встигли висадити, аж не віриться, що це все було у нашому житті.

Дивіться ті, хто ще не зрозумів, що це не кіно, будете знати до чого готуватися, але не з нашого боку (ви нам не потрібні), це ж ваші вас будуть знешкоджувати

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfb...extid=Nif5oz

le-s
     6 января 2023 (18:56)

Смішна історія про те, що багато хто зі 110 000 міг би бути зараз живий.

Епік крінж.

Російського сержанта Романа Каштакова, який на початку російського вторгнення отримав звання "гєроя росії", засудили умовно за відмову повертатися на передову.

При цьому «зоною СВО» у вироку суда названо Білгородську область.

Вирок Каштакову винесли ще 28 жовтня, у ньому йдеться, що військовий «...прийняв рішення тимчасово не прибувати до зони спеціальної військової операції у с.Уразово Білгородської області», у такий спосіб зоною воєнних дій росія вказує Білгородщину, як мінімум, з осені 2022 року (всьо ідьот по плану).

За самовільне залишення місця служби (ч. 4 ст. 337 КК рф) – небажання виходити з відпустки і їхати на війну – Каштаков, "гєрой росії", отримав всього 2 роки умовно.

Висновок: кадровий військовий. Сержант. Відмовився повертатись в зону бойових. Всього 2 роки УМОВНО. Думайте, ЧМОбіки.

🔥 Підтримайте IN | Сторінки | @informnapalm

Нехай тепер думають родичі 110 000, ну, і ще живих рашистів теж.

Як і самі рашисти.

le-s
     6 января 2023 (19:05)

Галаксі,

Не засмічуй модераторську, не засмічуй цю тему.

Просто - не сміти ніде.

Спробуй зробити щось по-справжньому цінне.

Грайся.

І знай, поки граєшся, ми збираємося на приціли, тепловізори, іншу техніку, завдяки якій твоїх співгромадян потім пачками вкладають.

В реалі.

І показують нам це у відео-"звітах" як вираження вдячності за допомогу.

Як дитина, їй-Богу.

Galaxyalex
     6 января 2023 (20:51)

Як дитина, їй-Богу.

Вот уже на полпути к Пониманию. Когда станешь дитиной как я , вот тогда и жизнь сразу наладится А пока играешь во "взрослую" типа - жизнь твоя будет безрадостной и несчастной всегда.

Европа будет Свободной!!!
le-s
     6 января 2023 (20:53)

https://youtu.be/vtjijbjX6tk

Дуже вдале інтерв"ю з полоненим.

З цікавою нарізкою відео про запарєбрік.

Слухаючи відповіді полоненого, почула одні й ті самі слова на репліки Золкіна про "геройства" рос виродків.

"Ну, я не бачив, я не знаю, не можу сказати, було чи не було".

Хоча відео в мережах про розстріл цивільних машин ще з березня є.

У зв"язку з цим, у мене закономірне питання і здивування.

А що це ви так різко вмикаєте скептицизм, коли йдеться про ваші злочини і ви в полоні?

А де він, коли ви про мальчіков в трусіках слухаєте?

le-s
     6 января 2023 (21:57)

https://www.facebook.com/currenttimedoc/videos/...154/?app=fbl

І їли б самі себе.

А так - жінка каже правду.

Психологічні трюки над росіянами ще ті.

Для тотального страху і тотального контролю.

Якби не було загрози для нас від цього, то було б дуже цікаво спостерігати.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере