Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Galaxyalex |
А люди адекватні, ми тобто, завжди на добро відповідають добром.
Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
Чому тут кримчан немає? Крымчане были. Астрея вот помню. Но их уже с 2014г здесь нету.
Астрозет Зайцева-форум есть. Там есть крымчане. Сходи туда... Но там вроде поставили запрет на полит.дискуссии. Тут сняли а там наоборот поставили
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Та є вони і тут.
Просто бояться з різних причин встрягати. З протилежних причин.
У мене для рф є ілюстрація. Про радіус дії наших нових ударних БПЛА. Тих, які вже останні етапи випробувань проходять. Показати? |
|
le-s |
(Автоматический перевод с транслита!)
Про інтервэю з орками. Наживо. |
|
Galaxyalex |
Чего творится та Нам сообщили по РБК, что дроны хохляцкие залетели в Саратовскую и Рязанскую обл-сти А я в прошлом году ездил на однодневную прогулка на машине как раз в Рязань
Всё не буду больше ездить в Рязань
|
|
Galaxyalex |
|
|
le-s |
"Так выглядит проигранная война. Атакована российская база стратегических бомбардировщиков под Саратовом. Рвануло на аэродроме под Рязанью. На Украину снова полетели ракеты. Вырубают свет и тепло, мучают гражданских. Но весь мир видит, кто победитель. Мир видит русскую агонию"
(с) Грани.ру
Спеціально залишили цю цитату російською, хай русня читає і знає, як виглядає агонія їх сучого "російського миру". Вони не можуть нічого протиставити ЗСУ на полі бою, тому тероризують цивільних. Але остаточна катастрофа для рф вже близько. Заплатить сповна кожний росіянин.
@InformNapalm
Гарно сказано. І під назву теми підходить і про колективну відповідальність нагадує. А фото з аеродрому дягєлєво - зашквар. |
|
laki вектор |
Чего творится
Нас там нет.Дроны заблудились.наверно.всякое бывает.Крейсер Москва. Она того.утонула , .
Сказали спасибо: 2
я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
le-s |
В американському Інституті вивчення війни вважають, що атаки двох військових аеродромів в РФ демонструють вразливість російського глибокого тилу, а також можуть зірвати російську кампанію з обстрілу інфраструктури України.
Також аналітики заявили, що через атаки російські військові блогери розкритикували керівництво РФ.
Болєзний, ти картинку для рф дивився? Там де чітко намальовано які ваші єбєня в зоні ураження наших бпла будуть?
І що там в кукурську? А в брянську? кукурськ - ясно, що аеродром знову. А в брянську що за комбінат "слава"? |
|
Galaxyalex |
Продублирую тут а то КБ с проч. инхобоками не увидят боюсь
И началось...
То о чем мы говорили тут. ну не только я...вот Брида тоже говорил.
Нигде нету приюта дем.шизе "Дождь"* отцензурировали в Латвии. О цене "свободы слова" на Западе говорят эксперты Латвийский регулятор аннулировал лицензию на вещание российскому телеканалу "Дождь"*. Также редакция была оштрафована на 10 тысяч евро за показ карты с Крымом в составе России и за то, что российскую армию в эфире назвали "нашей". Эта тема нашла своеобразный отклик у экспертов.
Не знаю откроете - нет. Везде всё блокировки со всех сторон... Дебилы
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|