Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Глава Льговского района Курской области подарил матерям погибших рабзийских военных наборы полотенец.
Это много, ящитаю, мог бы просто дать по платку (в пакете) Золкін |
|
Galaxyalex |
спробу забанити за категоричність українського погляду.
Ну так вот открою секрет, пока небольшой ( буду открывать по мере продвижения в Постмодерн): укронацики нам сейчас выгодны как таран против патриархальных профашистских сил Рф-ии. А потом мы займемся вами Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Galaxyalex, Наведи хоча б одну причину, чому ти вважаєш свої мрії здійсненними.
З врахуванням, що це платформа, як ні крути, попри свою "інтернаціональність", українська, а власниця сайту - однозначно проукраїнської позиції.
Я серйозно. |
|
le-s |
⚡️ Херсоне, час здавати зрадників!
🤬 російські військові пішли з частини Херсонщини, а от проросійські політики, поліціянти, священники та медійники, які допомагали окупантам — лишилися.
❗️ Вони заховалися та думають, що ми забудемо про їхню позицію, але наше завдання не дати забути нікому!
👀 Знаєте про зрадників? Розкажіть нам.
Заповніть форму: Або напишіть нам на пошту: info@chesno.org
🤚 Відомості про особу, яка надсилає інформацію про можливого зрадника, цілком таємні та ніде не будуть оприлюднені.
Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Литва - чисельність як наша Львівська область. Приблизно. А допомоги надала і надає непропорційно великих масштабів. Я обов"язково там побуваю після перемоги.
⚡️За останні дні Литва відправила в Україну 6 вантажівок зі 114 трансформаторами, повідомив міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас.
«Загалом Литва має намір поставити 252 трансформатори. Литовські енергокомпанії вже направили підтримку на суму 3 мільйони євро на реконструкцію енергетичного сектору України і ще 2 мільйони євро на підтримку направляється зараз», – написав він у Twitter.
twitter.com/a_anusauskas/status/1596869391974813698
Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW |
|
Galaxyalex |
Galaxyalex,
Наведи хоча б одну причину, чому ти вважаєш свої мрії здійсненними.
З врахуванням, що це платформа, як ні крути, попри свою "інтернаціональність", українська,
а власниця сайту - однозначно проукраїнської позиції.
Я серйозно.
Когда я предлагал услуги Диктатора - я это делал исключительно из альтруистических позиций чтобы спасти форум и перевести его в сбалансированную форму
А по поводу будущего Украины как государства - я уже писал вчера. Европа будет Свободной!!!
|
|
laki вектор |
А где оно сейчас ошивается,это великий инетный маг борцун с укронациками?В Литве?Так стукнуть властям со скринами о поддержке фашистов И все дела.Пусть чешет к себе в любимую рашу.В ЕС везде наказуема уголовно поддержка российской агрессии.Аннулируют визу и все дела
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 2
я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
Galaxyalex |
Сказали спасибо: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Яка Литва. Не приведи Господи Литві мати таке "понаїхало".
Він же корінний кремлівець. З центра боліт.
Сказали спасибо: 1
|
|
Galaxyalex |
Не приведи Господи Литві мати таке "понаїхало".
То то вас ещё всех там ждет
Я тебе с лаки лайк даже поставил - ибо вы угарно-юморные тетки Европа будет Свободной!!!
|