Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
laki вектор |
Не знаю,шутка или нет, сама однажды шла,улыбалась ,о чем то вспомнила,а идущая навстречу незнакомая тетка рявкнула "Чё лыбишься?". я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
laki вектор |
Кто нибудь может объяснить,что это фашистское отродье Алекс делает на форуме?Сначала приволок Вишенку.что полфорума разогнала,потом приволок бригаду пригожинских троллей,сейчас их забанили,так он в одиночку агитки про укронациков строчит?
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 5
я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
Galaxyalex |
Выразили несогласие: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
о да я всемогущий
Ты ещё не знаешь насколько... скоро узнаешь
Выразили несогласие: 1
|
|
laki вектор |
Абсолютно минусовой в энергетическом плане.Начитался журналиста Кастанеды и вообразил себя великим эзотериком
Сказали спасибо: 2
|
|
Galaxyalex |
|
|
laki вектор |
Да кому ты нужен,какие у тебя враги?так пустомеля эпатажа ради.
Сказали спасибо: 3 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Тут про те, як змінюється риторика, якщо мудаку вкажуть місце. Пам"ятаєте напередодні інцидент з шарфиком. А там вже про натяк на анексію в самому ЄС йшлося. Прем"єр Угорщини Віктор Орбан раптово виступив на підтримку України.
Раніше Орбан люто критикував запровадження санкцій проти РФ, а також постачання озброєння Україні. Тепер він, зважаючи на все, змінив думку. "Головне, щоб Росія не була загрозою безпеці Європи, а для цього нам потрібна суверенна Україна", - сказав лідер Угорщини на конгресі Міжнародного об"єднання християнських демократів (CDI).
Паралель про Галаксі. Від початку теми його самовпевненість була в рази більшою. Якщо ви, laki, були тут присутньою і влітку, то бачили його пропозицію диктату в модераторстві і спробу забанити за категоричність українського погляду. Напевно сталось те ж, що з орбаном. Коли на дитячі багаторазові погрози піти "в ніч" власниця сайту сказала "можливо, так і краще", самовпевненість поутихла. І до речі, навіть його вислови стали беззубішими. І кастанеди поменшало.
Але факт засилля прорашиський матрьошек тут все одно дивує.
На що розрахунок? |
|
le-s |
Принесла дві ссилочки. Одна дуже радянсько-рашиська:
Цікаво дивитись глибоко радянську антиукраїнську незмінну пропаганду.
А другу не дам. Самі подивіться у Золкіна відразу після цієї. Там про зека-прігожина і завербованих ним зеків. Особливо рекомендую дивитись сєрдобольним в "справі кувалди".
І таке буває, що "блатной" з наколками двоголової курки каже слова "ви вбиваєте жінок і дітей, ви напали на нормальну мирну країну, ви ходите під пєтухом і путлєром". |
|
le-s |
У Держдумі РФ заявили про «вихід Киргистану на шлях України» після того, як спікер парламенту Киргизстану закликав терміново перейменувати райони столиці Бішкека державною мовою.
Що роблять з собакою, яка на всіх кидається? |