Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
le-s
     23 ноября 2022 (19:00)

Юрій Бутусов

38 хв ·

Стратегія Путіна

Листопад 2013-го. Зараз розженемо купку малоросів на Майдані, вони зрозуміють, що Росію треба любити та підкорятися.

Лютий 2014-го. Зараз застрелимо купку нациків, які не люблять лояльну нам владу…

Квітень 2014-го. Зараз вб’ємо кілька сотен, які не люблять російськомовних…

Лютий 2022-го. Вб’ємо кілька тисяч нацистів, які не люблять Росію.

Березень 2022-го. Вб’ємо кілька десятків тисяч, яким не подобається, що їх вбиває Росія.

Листопад 2022-го. Вб’ємо та заморозимо міліони українців, бо не мають права на існування ті, хто вже ніколи не буде любити та підкорятися Росії.

Весна 2023. рф-ії не існує.

Амінь.

le-s
     23 ноября 2022 (19:15)

Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

10 хв ·

Сьогодні країна-терорист російська федерація завдала масованого ракетного удару по об’єктам критичної інфраструктури нашої держави. Будучи неспроможним здолати Збройні Сили України, противник веде війну з мирними громадянами, теплоелектростанціями, лікувальними закладами і навіть немовлятами.

Під час сьогоднішньої атаки ворог здійснив 67 пусків крилатих ракет повітряного («Х-101/Х-555») і морського базування («Калібр»). Силами і засобами Повітряних Сил Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони знищено 51 крилату ракету, а також 5 дронів-камікадзе типу «Ланцет».

Тільки по Києву було випущено 30 ракет, 20 знищено.

Дякую військовослужбовцям, чий професіоналізм рятує життя. Ви є взірцем для всього світу. Те, що ви робите в умовах постійної нестачі озброєння, техніки, боєприпасів, - на межі можливого.

Дякую країнам-партнерам за надані системи ППО та ПРО, що прикривають небо над нами. Мир у Європі напряму залежить від стійкості та захищеності України.

le-s
     23 ноября 2022 (19:34)

Україна звертається до ООН з запитом провести невідкладне засідання Ради безпеки після сьогоднішніх обстрілів, повідомив президент Зеленський.

На до

inhobbock
     23 ноября 2022 (20:29)

Не дождутся, уже признали страной-террористом, до них сейчас не дойдет, но я уже все серьезнее подумываю насчет рабовладельческого строя. Все будут до конца жизни все восстанавливать и оставшимся в живых все делать необходимое. А у нас пункты "незламності", я хоть и не со своими, но подобное лишь разозлить может и дать больше внутренних сил, чем кто-то решит сдаться. Уже никогда... Они такие больные, что все закипает внутри

le-s
     23 ноября 2022 (21:06)

Рабів потрібно годувати.

Я проти того, щоб і копійку на них витратити.

У Всесвіту стільки чудернацьких альтернатив відбування колективного покарання для рашистів може бути.

Що нашої спільної уяви не вистачить.

Відновимо ми все самі.

У нас люди за роботою скучили - караул.

le-s
     23 ноября 2022 (21:13)

Радбез ООН відбудеться за дві години.

Тепер, мені так здається, якщо не там, то в НАТАх може щось зрушитись.

путлєр промацав їх Пшеводувом. Тепер, може, і не хотів, Молдовою промацає.

Хоча Молдова взагалі "тьху" в цій історії для Європи.

Цікаво-цікаво.

Того й диви, по Європі почнуть розлітатися ракети і блекаут прийде й туди.

росіяни які типо притомні, вибач, Крилатий Бик, і Європа з США зараз один і той же іспит проходять: а чи є яйця і чи не задовго триває утримання?

натлия
     23 ноября 2022 (21:16)

я хоть и не со своими, но подобное только разозлить может и дать больше внутренних сил, чем кто-то решит сдаться.

По разному. Австрийцы сдались, практически без боя.

Возвращаемся к сравнительному нынешнему комментарию времён второй мировой от германской/австрийской женщины( журналистки) со слов написанный вами. И "аккуратности" американской армии.

Ещё раз уточнение:союзные силы совершили в течении года 52 вылета/налета( бомбардировки) на часть Австрии.Развертывание уточнения: удары наносились по объектам энерго(электро,водо,тепло,нефте-включая переработку и тд) инфраструктуре. Из строя было выведено все ,что каким либо образом способствовало продолжению войны. Вело к ограничению боеспособности. Подобный метод, по записям докладов - способствовал приближению окончания войны.

Как и "аккуратность" данного метода( субъективна и восходит к ценностному). Тут уже каждый сам делает оценку.

Полагаю ,что вы до сих пор так и не поняли о чем было уточнение. Я его развернула, поскольку понимаю, что вам опыт исторический , как и сама история, возможно, совсем не интересны( исхожу из знаний о "украинском фронте"). Это не в осуждение,если что, поскольку люди все разные, интересы тоже.

le-s
     23 ноября 2022 (21:39)

Господи,

натлія, ото ти, матрьошка-історикиня, пизданута

Якщо порівнюєш .. ти хоч зрозуміло що порівнюєш?

Завалити б тобі свій ротик наглухо.

Так ні. Прилізло.

le-s
     23 ноября 2022 (21:43)

Радбез відбудеться вже на останніх градусах циклу .

Нічого нового не придумають.

Але крапку поставлять.

І завтра буде озвучено при з"єднанні з і додаткове рішення-наслідок.

le-s
     23 ноября 2022 (21:45)

А,

Ви казали про модераторство теми.

Я можу і хочу вже.

Які мої дії в цьому випадку можуть забезпечити його?

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере