Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Юрій Бутусов 38 хв · Стратегія Путіна Листопад 2013-го. Зараз розженемо купку малоросів на Майдані, вони зрозуміють, що Росію треба любити та підкорятися. Лютий 2014-го. Зараз застрелимо купку нациків, які не люблять лояльну нам владу… Квітень 2014-го. Зараз вб’ємо кілька сотен, які не люблять російськомовних… Лютий 2022-го. Вб’ємо кілька тисяч нацистів, які не люблять Росію. Березень 2022-го. Вб’ємо кілька десятків тисяч, яким не подобається, що їх вбиває Росія. Листопад 2022-го. Вб’ємо та заморозимо міліони українців, бо не мають права на існування ті, хто вже ніколи не буде любити та підкорятися Росії.
Весна 2023. рф-ії не існує. Амінь. |
|
le-s |
Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine 10 хв · Сьогодні країна-терорист російська федерація завдала масованого ракетного удару по об’єктам критичної інфраструктури нашої держави. Будучи неспроможним здолати Збройні Сили України, противник веде війну з мирними громадянами, теплоелектростанціями, лікувальними закладами і навіть немовлятами. Під час сьогоднішньої атаки ворог здійснив 67 пусків крилатих ракет повітряного («Х-101/Х-555») і морського базування («Калібр»). Силами і засобами Повітряних Сил Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони знищено 51 крилату ракету, а також 5 дронів-камікадзе типу «Ланцет». Тільки по Києву було випущено 30 ракет, 20 знищено. Дякую військовослужбовцям, чий професіоналізм рятує життя. Ви є взірцем для всього світу. Те, що ви робите в умовах постійної нестачі озброєння, техніки, боєприпасів, - на межі можливого. Дякую країнам-партнерам за надані системи ППО та ПРО, що прикривають небо над нами. Мир у Європі напряму залежить від стійкості та захищеності України. |
|
le-s |
Україна звертається до ООН з запитом провести невідкладне засідання Ради безпеки після сьогоднішніх обстрілів, повідомив президент Зеленський.
На |
|
inhobbock |
Не дождутся, уже признали страной-террористом, до них сейчас не дойдет, но я уже все серьезнее подумываю насчет рабовладельческого строя. Все будут до конца жизни все восстанавливать и оставшимся в живых все делать необходимое. А у нас пункты "незламності", я хоть и не со своими, но подобное лишь разозлить может и дать больше внутренних сил, чем кто-то решит сдаться. Уже никогда... Они такие больные, что все закипает внутри |
|
le-s |
Рабів потрібно годувати. Я проти того, щоб і копійку на них витратити.
У Всесвіту стільки чудернацьких альтернатив відбування колективного покарання для рашистів може бути.
Що нашої спільної уяви не вистачить.
Відновимо ми все самі. У нас люди за роботою скучили - караул. |
|
le-s |
Радбез ООН відбудеться за дві години.
Тепер, мені так здається, якщо не там, то в НАТАх може щось зрушитись.
путлєр промацав їх Пшеводувом. Тепер, може, і не хотів, Молдовою промацає. Хоча Молдова взагалі "тьху" в цій історії для Європи.
Цікаво-цікаво.
Того й диви, по Європі почнуть розлітатися ракети і блекаут прийде й туди.
росіяни які типо притомні, вибач, Крилатий Бик, і Європа з США зараз один і той же іспит проходять: а чи є яйця і чи не задовго триває утримання? |
|
натлия ![]() |
я хоть и не со своими, но подобное только разозлить может и дать больше внутренних сил, чем кто-то решит сдаться. По разному. Австрийцы сдались, практически без боя. Возвращаемся к сравнительному нынешнему комментарию времён второй мировой от германской/австрийской женщины( журналистки) со слов написанный вами. И "аккуратности" американской армии.
Ещё раз уточнение:союзные силы совершили в течении года 52 вылета/налета( бомбардировки) на часть Австрии.Развертывание уточнения: удары наносились по объектам энерго(электро,водо,тепло,нефте-включая переработку и тд) инфраструктуре. Из строя было выведено все ,что каким либо образом способствовало продолжению войны. Вело к ограничению боеспособности. Подобный метод, по записям докладов - способствовал приближению окончания войны. Как и "аккуратность" данного метода( субъективна и восходит к ценностному). Тут уже каждый сам делает оценку. Полагаю ,что вы до сих пор так и не поняли о чем было уточнение. Я его развернула, поскольку понимаю, что вам опыт исторический , как и сама история, возможно, совсем не интересны( исхожу из знаний о "украинском фронте"). Это не в осуждение,если что, поскольку люди все разные, интересы тоже. |
|
le-s |
Господи,
натлія, ото ти, матрьошка-історикиня, пизданута
Якщо порівнюєш .. ти хоч зрозуміло що порівнюєш?
Завалити б тобі свій ротик наглухо. Так ні. Прилізло.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 4
|
|
le-s |
Радбез відбудеться вже на останніх градусах циклу Нічого нового не придумають. Але крапку поставлять.
І завтра буде озвучено при з"єднанні з |
|
le-s |
А, Ви казали про модераторство теми. Я можу і хочу вже. Які мої дії в цьому випадку можуть забезпечити його?
Сказали спасибо: 2
|