Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
inhobbock |
Для меня просветленные - это те, кто не остался в стороне, а пытается, что-то делать, например: научил ставить купола. А то раньше многих читала и наблюдала, сейчас глаза открылись, они себе медитируют, путешествуют, а как кто-то о войне напишет, так реакция: " давайте не здесь, не несите негатив", даже учебник после войны не открыли... Эх, совсем все плохо |
|
Galaxyalex |
Для меня просветленные
Сказали спасибо: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Галаксі, Я тобі з усією неповагою заявляю, що ти - кончене, як і інші матрьошки. |
|
le-s |
Зараз був ракетний обстріл енергетичної інфраструктури країни. В Києві є постраждалі і загиблі. Інфраструктура енергетики вражена по всій країні.
Обласні міста без електрики, води і опалення. Вже зараз. А це мільйони людей. Це діти і хворі в лікарнях. Це просто люди, позбавлені можливості задоволення базових потреб. Це також перебої у виробництві харчів.
Слідкуєте за думкою попри свою радість?
Масштаб - мільйони людей.
Кончені, ви хоч і кончені, але ж типо езотерики? Здогадуєтесь про що це вже у вашому контексті?
|
|
A |
Сообщается, что российские войска атаковали и взорвали часть своей системы ПВО С-300 на юге Херсонской области.
Слава Україні !
|
|
Galaxyalex |
Это тоже без переводчика понятно Я тобі з усією неповагою заявляю, що ти - кончене, як і інші матрьошки.
От вас с Ингридой это звучит как комплимент
Когда то вы поймете почему, но скорее всего уже не в этом воплощении
Сказали спасибо: 2
Европа будет Свободной!!!
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Часть Молдовы тоже без электричества, как и Киев. Жаль в меню нету злого смайла. Дебилы они и есть дебилы. Сколько людей остались без ничего, я как подумаю о младенцаx, которые вообще могут и замерзнуть и без еды.
Суки проклятые. Слава Україні !
|
|
le-s |
А, Що значить, як і Київ?
Я написала - всі обласні міста. А з ними і необласні. Це мільйони.
Вже почали відновлювати електрику. Та це про славність наших комунальників.
ПС, лікарні на генераторах. Працюють пункти "Незламності", де є електрика, вода і тепло.
А конченим ворогам - смерть і безчестя. |
|
le-s |
|
|
le-s |
Що маємо: 51 ракету з 70 і 5 дронів збито.
Аспекти. Геката.
А ось
Думала, що 24 відбудеться, коли
Завтра - подивимось. |