Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
У Скадовську майстри російських ІПСО поширюють фейк про те, що на російськомовних нібито «чекає суд та вища міра покарання» після звільнення міста
Єдина правдива інформація в цій фальшивці це те, що ЗСУ наближається, заявили в Міністерстві оборони.
💬"В цьому фейку, який тиражують окупанти у тимчасово окупованому Скадовську, є лише одна правда - так, 🇺🇦 ЗСУ дійсно скоро прийдуть і звільнять український Скадовськ", - кажуть у відомстві.
Від себе хотів би додати, що російським ІПСОшникам бракує писемності. Або Google Translate в них зламався.
У родовому відмінку в назві «Скадовськ» треба ставити закінчення «а». Скадовська. |
|
le-s |
Вот страны, на вооружении которых стоит F-16:
По-перше, деякі з них - це країни НАТО. По-друге, яким чином літаки опинились не в країнах НАТО? Безкоштовно просто так? Не думаю. |
|
inhobbock |
Насчет процентного соотношения, слушала очень толковую женщину (задним фоном, даже фамилии не знаю), так вот, она сказала, что на самом деле недовольных режимом, "спецоперацией" очень и очень много, но действует пропаганда, задача которой показать, что почти все поддерживает путина и все, что он делает. А если ты не согласен, то ты один такой. На самом деле, это не сложно, люди хотят чувствовать, что их мнение разделяют и поддерживают и подсознательно думают, что это с ними что-то не так, хотят, чтобы их похвалили одобрили, им внимания не хватает, а тут сказал что-то против Украины и всеобщая поддержка. А все что за Украину высмеивается. Если бы люди знали, что они не одни, а их побольше, то может и на протесты вышли бы. Но поезд ушел. Трусы есть трусы
Сказали спасибо: 1
|
|
Galaxyalex |
inhobbock
Знаете как с такими расправляются Европа будет Свободной!!!
|
|
inhobbock |
Я их не оправдываю, я описываю психологию поведения. Честно говоря в шоке со многих известных людей, которые публично высказываются против Украины, с них спрос в тысячу раз больше должен быть |
|
Galaxyalex |
Честно говоря в шоке со многих известных людей, которые публично высказываются
Тогда и мы с вас спросим Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Окупанти вбили немовля у пологовому у Запорізькій області
Вночі російські ракети влучили у маленьке пологове відділення Вільнянської лікарні. Вбито немовля, яке щойно з’явилося на світ, повідомив голова ОВА |
|
le-s |
⚡️Німці хотіли, щоб Україна здалася, - Борис Джонсон розсекретив ставлення світових лідерів до вторгення в Україні на початку війни
Подиву з того, що не закривають небо, не фігачать по кремлю, співпрацюють і далі З рф, бути не повинно. І тим паче на тлі "політики" зеленої влади, яка була очевидно ще корумпованішою за попередню і цинічнішою в своєму неукраїнському векторі до початку Війни.
Наша дипломатія провернула на тлі таких егоцентричних націоналінтересів країн Заходу неоціненну роботу.
І Плутон у Водолії закликаний гуртувати різне і розділене для того, щоб вижити.
Якщо я згадала про зелених до Війни, це не заклик до дискусій про них зараз, а лише штрих - наголос на тому, як важко Українським дипломатам, розвідці, всім сполучним з закордоном ланкам налагодити те, що ми маємо зараз і завдяки чому живі. |
|
inhobbock |
Мое мнение вышестоящие не спрашивают, но на месте Зеленского я бы уже не соблюдала никаких протоколов, а ставила бы сама ультиматумы, что если не закроют небо, то .... Гораздо раньше. Поэтому с людьми , видимо, не могу договариваться, как раз в жизни компромиссов нет. Да, помогли - спасибо, но теперь новые условия. Сколько жто все модет продолжаться |
|
le-s |
а ставила бы сама ультиматумы
Щоби бути посланою нахрін?
Не забувайтесь. Україна попри свою важку ситуацію і досі розглядається як ласий шматок, а не партнер. |