Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
правильно "добрий вечір, добрий ранок" - не втрималась
Інгобок
1.Це якраз той випадок, коли ЦЕ Особливе! Якби було так, як мільйони інших добрий вечір - як би ми розрізняли саме Цей...?)) 2. - ий -ір = закрита форма, тупік...А -ого -ора = передбачає продовження, розвиток... 3. Ну, і це в правилах правопису, як звертатися при написанні листа, скажімо ( у називному чи в родовому відмінку, так правильно в називному) Але ж тут усна форма, і вона передбачає скрите, скажімо "Бажаємо"- чого? = Доброго вечора...тобто тут більше несказаного - це Інтрига ))...ну, якось так...і в цьому прикол ))
Це я так розумію |
|
Крылатый Бык |
...у вас же там вроде за любую мелочь жовто-блакитную неприятности с властями, если попадешь... ——————— Маразма хватает…не сказать что массово, но периодически учителя стучат на школьников, школьники на учителей за что-то проукраинское… Никогда не понимал стукачей по поводу того кто что слушает, смотрит , носит, говорит, думает…мерзкие людишки брр…🤮
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
А так почему бы и нет , моя машина , слушаю музыку какую хочу …
Ну, в общем, предполагает какую-то Смелость все равно. Вы Молодец! Держитесь! Вы там как зелененькая травка, пробивающаяся весной из-под старой сухой - ну это больше к молодежи применимо )) ...но и Вы как Телец...))
|
|
le-s |
Але попереду сьогодні і завтра
Тому сьогодні і завтра не варто плювати на тривоги, якщо будуть. |
|
Крылатый Бык |
vodoleyka
|
|
le-s |
Мілк-н-хоні, Ну, а раптом ви не троль. Ну буває, лихий поплутав. Як от з Зеленським попереду паровозу.
Ви здатні визнати безглуздість своїх слів що трамп "робить" діло, а те, що каже - то байдуже. Байдуже?
Як розцінювати це? Я-то знаю, мені цікава ваша реакція: |
|
le-s |
Ніби-то серед республіканців переміг не протрампіський лідер. Це єдине, що тішить. Але політика така театральна, що боротьба за владу серед своїх може бути лише фікцією. |
|
le-s |
І вітаю всіх українців з Днем Гідності та Свободи. Цей день знаменує волю нашого народу. День двох революцій новітньої історії України. Помаранчевої 2004 року і Гідності 2013, як почалася з акції активних громадян та студентів.
Революція Гідності має два дні шанування - сьогоднішній 21.11 і 20.02 як День Героїв Небесної Сотні. Вони стали першими полеглими від рук путлєра.
З Днем Гідності та Свободи!
А ворогам - смерть і ганьба.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
vodoleyka |
Я пам"ятаю ваше перше шокове розчарування від того, що я не з 73%.
Але я не думала , що Настільки! У Вас ненависті до Президента, за якого я голосувала свідомо. Як Ви не зрозумієте, що це не якесь любите - не любите емоційне = це відчуття Правильності Всього і Розуміння всіх дій. У масштабі Космічних процесів.
Тема - ВАША.
Як я можу заважати "своїм" Зе ? Тепер, знаючи рівень Ваших почуттів ...Боже упасі свідомо Вас дражнити.
Для мене все нерозривно Зе - Залужний - ЗСУ
Причому, вони самі весь час про це наголошують. Хоча "хтось" намагається вбити клин.
І ми далі дружно
Ну, бачите, дружно не виходить
Я ж не можу , точніше, навіщо мені це : вибирати щось окреме...
І головне, дружно з ненависницею Мого бачення?
Це щось протилежне
Не хотіла взагалі більше тут писати, але якісь Цікавості виникають і воно само ))
Тому хай іде як іде
Для рашистів : це не показник. У нас завжди так |
|
le-s |
Водолійко,
Я хоч і розумію, що Але .. тримайтесь, коротше.
На правах авторки теми нагадую, як дітям: всі распрі про внутрішньополітичне, тим паче з принйяттям чогось на свій рахунок і подальшим переходом на особистості - ПОГАНО, протистояння рашистам і прорашиським поглядам - ДОБРЕ.
БІЛЕ і ЧОРНЕ. Як доречно недавно згадала ТатьянаА. Лише це і так. |