Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
inhobbock
     20 ноября 2022 (16:40)

vodoleyka, комментарии там конечно

Я вспомнила года два назад регрессологией увлекалась и попадалась информация, что совсем другие источники энергии в 2024 да и нефть уже не используется. Конечно все фантастикой выглядело, а сейчас уже задумываешься

le-s
     20 ноября 2022 (17:41)

Але щось пішло неочікувано.

Гарні питання.

Але. Самі вони не могли припливти в нашу акваторію.

Запиту від влади не було.

Ми все-таки - не діти США.

А, можливо, і були такі пропозиції такі? А влада відмовилась.

Ми можемо гадати скільки завгодно.

vodoleyka
     20 ноября 2022 (19:05)

Запиту від влади не було.

А, можливо, і були такі пропозиції такі? А влада відмовилась.

Ооо...

Ось тут уже у Вас, Ле-с, якийсь пунктік )) до влади.

Тобто , всі інші запити від влади Є : і літаки, і небо , і т д. і т п .......а ось саме цей чомусь ( спеціально, щоб зрадити) ні? Це по-перше.

По-друге, Захист пропонують Сильні, а вже формальності - запити чи не запити, це діло десяте, обговорюються і робляться. Не в цьому проблема.

Йо ма йо...Ле-с , ви уявляєте, людина тоне, а мастер спорта по плаванью проходит бережком....а потом отмазка, так запиту не було на допомогу ((

"Прокоцаный тикет на отмазку не тянет"

...і після історії з "польськими" ракетами ( і після виснажливих 9 місяців виклянчування Зеленським всього) ви, правда, думаєте, що вони могли таке запропонувати, а Зеленський відмовився ???

Ну, я тоді пас...

А така ваша позиція - це вже ...не знаю навіть яке слово підібрати...типу, свідома дискредитація керівництва.

Тут навіть не те, що під час війни чи не війни...взагалі...якийсь дивний аналіз. Щось геть протилежне в аргументах, тільки б кинути тінь...все не буду углублятись, бо , здається, нас тут вже і не залишилось

vodoleyka
     20 ноября 2022 (19:09)

попадалась информация, что совсем другие источники энергии в 2024 да и нефть уже не используется. Конечно все фантастикой выглядело, а сейчас уже задумываешься

Мне после периода 2000-2005, когда за 5 лет с пейджеров на мобильники перешли...а потом быстро и на смартфоны - как в фильмах - фантастики = тычут пальцами в "дощечки" и общаются...уже ничего не кажется фантастикой. А недавняя ваша статья из прошлого о Будущем Украины и сопоставления(!) - так вообще !

le-s
     20 ноября 2022 (19:46)

vodoleyka,

Я розумію, що всіх заносе.

Не ідентифікуйтесь з президентом. Гаразд?

Він вам не син, не брат.

Хіба що Водолій.

Я не повинна його любити. Як і ви - переходити на особистості - про якісь пунктики.

Я не приховувала від початку, що я не за Зеленського - не обирала його як президента.

Зараз тримаю нейтралітет, зараз не варто піднімати принципові розбіжності, які рулили до Війни і, як вже казала, мені імпонує те, що він лишився і їздить по місцях деокупації відразу.

І ситуація, яку ви описали, умовна - з входом кораблів США, стосувалась часу до початку ВІЙНИ.

На що я і відреагувала. Абсолютно розважливо. Оскільки ви теж, наче не з ОП.

А от демонстративне знецінення західної розвідінформації, жарти про шашлики - були.

Не варто маніпулювати смислами і мішати в кучу те, що було ДО і ПІСЛЯ початку війни.

le-s
     20 ноября 2022 (20:17)

https://t.me/volodymyrzolkin/5471

Поміняти на єнота просить.

le-s
     20 ноября 2022 (20:19)

⚡️В ближайшее время Россия планирует устроить терракты на Беларуской АЭС, — ГУР

По данным украинской разведки, разработкой и реализацией провокаций занимаются российские спецслужбы, а КГБ РБ поставлено в известность. Цель — создать прецедент для вступления Беларуси в войну. Также, по информации ГУР, некоторые подразделени армии РБ приведены в полную боевую готовность.

le-s
     20 ноября 2022 (20:56)

От ще одна іпсошна історія виникає на очах.

"Інсценування розстрілу рос.полонених".

Ніби немає що робити.

Квадрат Марса до Нептуна зробив справу на п"ятірочку.

Увага розпорошена.

Дискредитація репутації ЗСУ множиться, як на дріжджах.

Ще про ракету не дали однозначної відповіді. А до цього - про "кувалду".

рф-ія - країна, роль якої в усіх бувалинах, казках, історіях, легендах завжди прирікає виконавця на логічне жалюгідне "забвєніє".

le-s
     20 ноября 2022 (22:13)

Упс.

Сподіваюсь таки всі чули "Доброго вечора, ми з України" .

смотреть картинку
vodoleyka
     20 ноября 2022 (22:19)

Зараз тримаю нейтралітет,

Так я якраз і помітила саме НЕ нейтралітет, а смислові нестиковки

А от демонстративне знецінення західної розвідінформації, жарти про шашлики - були.

А ось це - вже Ваше Особисте Розуміння.

Тут нема сенсу пояснювати : не зрозуміли це, не зрозумієте й інше.

Це азбучне, що водолійську геніальність мало хто розуміє - чіпляються до "гудзичків", а хочуть "зламу системи"

Він мені ніякий не син і не брат, просто я Розумію його як Себе, ось і все.

Я розумію ( і він це розуміє), що можливий такий варіант, що ....ну, не буду озвучувати...

Але він виконує свою місію наскільки хватить йому сили, не дивлячись, незважаючи ні на кого і ні на що.

І він це робить - ламає стару систему. Входить Ера Водолія.

Ну, а там вже нехай приходять...Тільці, Леви...підтримувати існуюче в належному стані.

Так що сперечатись мені немає про що.

Це зовсім не заносе, просто вказала на розбіжності у Вас - ми ж тут начебто хочемо щось невидиме у себе виправляти. Але добре, якщо така реакція, більше не буду. Вибачте, якщо засмутила

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере