Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
Крылатый Бык
     19 ноября 2022 (16:47)

Кругові компромати, кругові особисті загрози? Думаю Там існують певні домовленості - не чіпати перших осіб і їх родичів, а далі обростає додатковими нечіпаннями і всі нечіпання набувають розмірів бізнесів, грошей.

——————————————-

le-s

Я имел ввиду , что навряд ли у них есть такие договоренности . С 2012-го года россия по воле шизоида только удалялась от запада. Конфликтность пусть невоенная только нарастала. путен забоялся даже на G19 приехать . Если у него есть какие-то гарантии неприкосновенности, почему тогда не приехал? Он же уверен в своей позиции , до сих пор бодается и вымучивает переговоры на своих условиях. Однако слился…

Крылатый Бык
     19 ноября 2022 (16:55)

Тогда ещё ерепенился, а сейчас просто излагаешь ремейк моей сказки

——————-

Перечитал твою сказку, там вообще про другое. Я про гопника , а ты про обиженку какую-то сочинил. Гопники не могут кого-то обьединить и возглавить, гопники могут только жизнь портить здорово окружающим…

Кого путен объединил , каких таких свободных людей? Вобщем сочиняй дальше

Galaxyalex
     19 ноября 2022 (17:01)

Перечитал твою сказку, там вообще про другое.

а это твоя личная интерпретация сказки. Я почему то увидел ремейк, а ты нет. расширяй картину мира

а ты про обиженку какую-то сочинил.
ооо гопник - это тоже обиженка, но в детстве. Поэтому сказка про мальнького мальчика, которого обидели.

Гопники не могут кого-то обьединить и возглавить,
Да ты шо. ты серьезна?

Кого путен объединил , каких таких свободных людей?
ну как же никого? - все традиционалисткие силы и объединил.

Европа будет Свободной!!!
mir_tesen
     19 ноября 2022 (17:04)

тем временем белгородская народная республика начинает потихоньку прозревать со всего происходящего)))

inhobbock
     19 ноября 2022 (17:09)

mir_tesen, что-то мало верится в прозрение. Судя по прослушенным интервью сегодня,они не прозреют даже после нашей победы

mir_tesen
     19 ноября 2022 (17:16)

inhobbock, ну может хоть на том свете)) если они люди с душами вообще, а не боты

le-s
     19 ноября 2022 (17:38)

почему тогда не приехал? О

Не довіряє.

Попри договорняк.

Мені здається так.

Після визволення Херсона його почали обстрілювати. Ракета в багатоповерхівку.

Після визволення Білозерки - обстріляли снарядами місце гуманітарної допомоги - люди отримували хліб.

Бумеранг, як я казала поволі набирає обертів. Раптом багатоповерхівка Небесними силами обрушилася в мухосранську, раптом під лєнінградом запалав газопровід.

Галаксі,

Я чекаю на відповідь.

Ти сидиш на підвалі, до яєць твоїх під"єднали електроди і пускають струм, що з твоєю картиною світу відбувається? Це до питання твоєї поради "прозріти або буде гірше". Що ти зробиш на підвалі з яйцями-світильником?

le-s
     19 ноября 2022 (18:11)

https://www.facebook.com/100001143837087/posts/...F1l/?app=fbl

Матрьошки передають читати своїм мобікам.

Leosun
     19 ноября 2022 (18:42)

По поводу реакции коллективного Запада на гопника, я думаю, что они просто игнорируют его провокации. А почему игнорируют, объясню: когда гопник устраивает провокации у него есть сценарий, что он будет делать на ответную реакцию. Напомню грузинскую войну 2008 года: Саакашвили примитивно спровоцировали на войну, которая была запланирована путиным и даже ж/д дорогу заранее построили, чтобы военную технику пригнать. Понимаете, сейчас используют искусственный интеллект, разрабатывают разные сценарии реакций на разные ситуации. И тот, кто более интеллектуально продвинут, имеет выдержку, умеет анализировать и прогнозировать, тот и выиграет войну. А не тот, кто машет шашкой и плюется семечками. Как-то так. Да, это-неприятный сценарий, но он может оказаться более выигрышным. И психологию обиженного мальчика тоже учитывают, я в этом более чем уверена.

vodoleyka
     19 ноября 2022 (18:59)

"Аморальні компроміси призведуть до нової крові": Зеленський пояснив, коли в Україні настане мир

... За словами Володимира Зеленського, перемир"я не можна називати закінченням війни, оскільки така пауза лише погіршить ситуацію. Також миром не можна назвати будь-які поступки українськими територіями або суверенітетом.

"Аморальні компроміси призведуть до нової крові. Справжній довготривалий і чесний мир може стати результатом лише повного демонтажу всіх елементів російської агресії", – каже Володимир Зеленський.

Він зазначає, що українська формула миру містить десять пунктів. Вона містить виклики, які необхідно подолати заради безпеки України, Європи та всього світу. Зокрема, "це формула миру для світу".

"Україна запропонувала саме таку формулу миру. Я представив її Генасамблеї ООН і саміту "Двадцятки". І я прошу вас (ред. учасників Міжнародного безпекового форуму) допомогти нам реалізувати цю формулу! Це єдиний шлях до справжнього миру", – додає Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський озвучив десять викликів, які стоять перед світом та Україною через агресію рф. Також, за його словами, Україні не варто пропонувати компроміси із совістю, суверенітетом, територією та незалежністю. Своєю чергою довіряти рф не можна. Адже росія хоче лише заморозити війну»

...........

«Захід не має лякати поразка Росії у війні, - президент Естонії Каріс

"По-перше, відправною точкою такої стратегії не може бути страх перед можливими потрясіннями, які вразять Росію, якщо вона програє війну. По-друге, НАТО має якомога швидше реалізувати нову оборонну позицію, що передбачає більшу присутність і завчасне розміщення озброєнь, техніки та боєприпасів. По-третє, Європа не повинна залишатися в сірій зоні, єдина реальна гарантія безпеки - це НАТО", - сказав Каріс.

Президент Каріс нагадав, що надії, пов"язані з Росією, не справдилися ні наприкінці 80-х, ні на початку 90-х, радше, дали можливість Росії посилити контроль над демократією, яка зароджувалася, і натомість виростили імперіалістичні амбіції, які жодним чином не зробили світ безпечнішим»

- «О наконец то озвучено то, что запад тупо *сыт что рашка сольется»

- «Самі винуваті. Виростили монстра, а тепер, не знають як його позбутись. Західне двуличчя й лицемірство зіграли з ними самими злий жарт»

....

Хм...ще навіть кілька місяців тому мені самій здавалось, що Балтія ( Литовці) занадто панікують.

Думалось, ну вони ж під зонтиком нато.

А тепер...?

Балтія найточніше висловлюється за весь час війни - странно?...Та ні. Просто , як вони кажуть, "їм і втікати нема куди, якщо до них дійде" Коли у наших на телефонах там лунали тривоги чи щось бахало непонятне, литовці вже насторожувались - вже були у "тому" стані. Тоді це трохи дивувало, бо здавалось, що там , ну дуже далеко до війни.

А зараз ?

"Якось" все помінялось тими тупими відмазками з ракетами у Польщі...

Я ось теж розмишляю, хоч і не спец, але вже надивились тих ракет, і як ппо їх збиває, і як і куди вони летять...

Ми бачили збиття майже над нашими будинками - трохи в стороні - ппо стараються ювелірно! У небі бабах - все спалахує і розльот = потім люди на городах знаходили уламки - недалеко.

Хтось бачив збиття, гуляючи з коляскою на березі річки (15-го)= зверху "феєрверк" і все падало у воду.

Якщо не вдається збити = взриви і руйнування

Тобто, немає такого, щоб тут збивали, а вона ще 10 км пролЕтіла!

Щоб збити над Польщею, це нашим треба було і стріляти в ТУ сторону! Ви це уявляєте? НАВІЩО б Наші стріляли у бік Польщі?

Там взагалі можливо з білораші летіли, не через Україну - що наші тут і не збили.

А ще як варіант , у коментах таке, що широта тих координат у Польщі - Київ, а довгота - Львів.

У той день вони запускали дуже багато і туди, і туди = можливо наплутали

Хоча є й версія, що десь там знаходиться енерго інфрастуктура, тому цілили саме туди.

Знаєте, збираю і аналізую слухі - записую для інфи. А саме цікаве, що десь потім, пізніше, коли озвучується офіц версія = а люди давно таке і говорили.

Головне відрізнити , де інфо війна проти нас, а де навпаки - главное не перепутать.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере