Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
le-s
     16 ноября 2022 (12:31)

mir_tesen,

ну я хотя бы не пишу свою эмоциональную хрень на международных сайтах на английском языке...

Це не може не радувати

Інгобок,

о Польше узнала от Galix Weit, сны видит и о будущем пишет,

Тобто у "прєдсказатєля" хтось в коментах ляпнув, як голуб, про "ето сдєлалі ВСУ", а ти сюди принесла відразу як "версію".

Однабабасказала - це версія.

Не "фантазія", не "маячня", не "чиїсь слова з коментів", а саме "версія". Окєй.

Далі.

Не заморочуйся на "тупих".

особенно не понятна фраза " меня просили не заглядывать в рот оккупантам"....

Я так сказала?

Я сказала "не загравай", а ти "заглядала в рот". Що є гіршим.

Сам фразеологізм не зрозумілий? Не повірю.

Я ще раз попрошу не нести сюди неперевірене з чужих коментів, не нести лайно аля раша.

А,

Схоже, що це бронетраспортери, про які я писала

le-s

Время вышло! Нельзя изменить сообщение. Забанить автора в этой теме 14 ноября 2022 (18:51)

Гарне сьогодні ще:

Допомога від Литви —12 бронетранспортерів M113 та боєприпаси.

le-s
     16 ноября 2022 (12:33)

ТатьянаА,

і знову я вам дякую.

Ви сказали саме те і саме так, як у мене на душі і в сприйнятті.

ПС, я багато чого інгобок не сказала, що спершу написала у відповідь. Але саме з тієї причини "одноглазінковського вигляду" витерла.

ТатьянаА
     16 ноября 2022 (12:47)

https://www.youtube.com/watch?v=fS759zf3XZA - сподобався коментар Жданова щодо ракети в Польщі. І щоб не висловила офіційно експертна комісія- ракета була навмсіно запущена саме в цю місцевість. Але НАТО повинно тримати обличчя і вирішити- чи реагувати ( та вступати в війну), чи створити умови для утримання поточної ситуації в існуючому стані ( і сказати, що це Україна захищалась). Війна. Політика.

le-s
     16 ноября 2022 (12:53)

Щодо Польщі.

Для України неважливо що це за ракета.

Навіть, якщо це ППО.

У інгобок "версія" була цікавіша - "ми напали на Польщу" .

Ну таке.

І що якщо була б ППО? Нам не збивати ракети і нехай хєрачать по нас, і нашій інфраструктурі? Ні.

Це для країн НАТО важливо визначитись з варіантом, який вони візьмуть за офіційний. І це буде гарний сигнал путлєру.

"Ми боїмося" або "пішов сам на себе".

Поки не зустріла ніде термін, який дають собі на з"ясування.

le-s
     16 ноября 2022 (12:55)

Але НАТО повинно тримати обличчя і вирішити- чи реагувати ( та вступати в війну), чи створити умови для утримання поточної ситуації в існуючому стані ( і сказати, що це Україна захищалась).

І я про це.

le-s
     16 ноября 2022 (12:59)

В принципі, по тому, як лідери країн спільно висловлюються про "неважливо що за ракета", вони лишаються там, де стояли. Осторонь.

А дарма.

vodoleyka
     16 ноября 2022 (13:26)

Я теж поки що мовчу про ракету (чи ракеТИ)...

Хоч коментів начиталась ( як за ніч усе змінилось)...і картінка є ))...

О, а я ще тільки подумала, а яке відношення має Марс- НЕПТУН до ракети ( чи 2-х ракет...), бо 19-го Екзакт же....ну, думаю, мабуть Нептун - як "заграніца", віддалене......а воно он як за ніч заНептунило....

Але поки чекаємо...Хай розберуться...базара нєт

Крылатый Бык
     16 ноября 2022 (13:47)

Ну чтож… Нато схавало очередную провокацию путлера, пусть кушают наздоровье…шизоид ещё какого-нибудь гавнеца подбросит.

le-s
     16 ноября 2022 (13:51)

Та все вже. Вирішили, що казати.

Президент Польщі Дуда заявив, що немає ознак того, що падіння ракети на територію Польщі було навмисною атакою на країну, а також Польща наразі не має доказів, що ракету випустила російська сторона.

Він додав, що це, ймовірно, була ракета ППО типу «С-300» російського виробництва. Дуда наголосив, що відповідальність за ситуацію лежить на Росії.

Окєй. Що далі? Далекобійні ракети дають чи ні.

Про "подвиги" блядін:

СБУ виявила у звільнених районах Миколаївщини більше 100 мін, які ворог сховав у школах

Під час стабілізаційних заходів у звільнених районах Миколаївщини Служба безпеки встановила місцезнаходження потужних схронів з російськими боєприпасами.

Серед вилученого – сотні одиниць протитанкового озброєння, артилерійські снаряди та бойові гранати.

Також ворожі схованки з вибухівкою були облаштовані на території соціальних об’єктів, у тому числі лікарень та шкіл захоплених населених пунктів регіону.

В результаті масштабної оперативної роботи, у нещодавно звільненому місті Снігурівка Баштанського району, тільки за два дні співробітники СБУ виявили:

▪️ понад 200 танкових снарядів,

▪️ більше 100 мін,

▪️ 8 артснарядів і боєприпасів для автоматичної гармати,

▪️ 15 пострілів до протитанкових ракетних комплексів,

▪️ 13 бойових гранат Ф-1,

▪️ 4 одиниці автоматичної зброї, зокрема кулемети,

▪️ понад 15 тисяч набоїв різного калібру.

Бойові схрони ворог облаштував для створення резерву окупаційних угруповань рф та проведення диверсій на південному напрямку.

Наразі вилучені засоби ураження передано для потреб ЗСУ.

Тривають комплексні заходи для викриття і притягнення до відповідальності осіб, причетних до прихованого облаштування ворожих арсеналів.

Оперативні дії проводять співробітники Служби безпеки Миколаївської області спільно з підрозділами Збройних Сил України.

А це відео мені дуже сподобалось.

Узнала, як про тривогу надходить інформація.

Літаки-розвідники союзників з радіолокаційною тарілкою засікають відразу все, що ворушиться і на великій відстані. Так і маємо інформацію з яких місць рф-ії злітає техніка нас бомбити.

https://youtu.be/3ILb4eXco1U

le-s
     16 ноября 2022 (13:52)

схавало

На жаль, так.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере