Тема 40725, сообщений: 8689
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Galaxyalex, не відмежовуйся від "их" образа мислєй. Ти в ньому по вуха сам.
Водолійко, у нас була з 12:30 по 18:18. 6 блять годин, у вас досі? Знаю, що у вас на години дві пізніше почалась. |
|
le-s |
Крилатий Бик, у вас ще не почали пиздити льотчиків, які запускають ракети, їх же колеги? Хоча б віртуально в закритих групах, форумах. Нехай неадресно, бо хто зна, імена ж навряд чи вспливають, а взагалі. |
|
ТатьянаА ![]() |
У вас тоже, хто з України ? - Відбій повітряної тревоги вже був, о 18-20. По Київу було повідомлення, що у зв`язку із знеструмленням сигнал повітряної тривоги не може бути переданий по телефону, прохання підключитись к пабліку "Київ цифровий".
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Міністр оборони Латвії теж заявив про падіння ракети в Польщі. Штож. |
|
vodoleyka |
«Розвідка США підтвердила удар російськими ракетами по Польщі. ФОТОрепортаж Джерело:
- «Новий етап війни. Як НАТО не хотіло та боялося, але ***** все одно втягнув його у військовий конфлікт. ...15.11.2022 21:20» - «Фашисти хочуть щоб у війну вступила НАТА, бо Україні програти вони нє моґут сєбє пазволіть» - «Это уже не дюйм земли Альянса...НАТО,аууууууууууууу.....Этого следовало ожидать...Ваш ход!!! ...15.11.2022 21:22» - «Нато наверняка проглотит. Но Польша может поступить мудро. Ждем мудрого решения от наших друзей». - «Настав час зайти полякам зі своїми ппо і убезпечити себе і закрите небо для нас.Чекаємо.Нато в хату. ...15.11.2022 21:23» - «Не знаю що там буде, але Польща це так не залишить і Україна буде мати суттєву підтримку зброєю. Навіть, якщо НАТО відморозиться» - - «Тепер НАТО повинно завдати удару по тих місцях дислокації звідки запускали ракети ...15.11.2022 21:26» - «На НАТО надії нема, але є надія на поляків» |
|
Крылатый Бык |
📛"Моей первой реакцией после того, как россияне ударили по территории Польши, была бы 4 статья: закрытие и оборона воздушного пространства над Украиной", — министр обороны Латвии Пабрикс. |
|
vodoleyka |
у нас була з 12:30 по 18:18. 6 блять годин, у вас досі? Знаю, що у вас на години дві пізніше почалась.
У нас в 14-22 почалась і шо то нема відбою |
|
vodoleyka |
Відбій повітряної тревоги вже був, о 18-20. По Київу було повідомлення, що у зв`язку із знеструмленням сигнал повітряної тривоги не може бути переданий по телефону, прохання підключитись к пабліку "Київ цифровий".
О, дякую! |
|
le-s |
Так, і ЦРУ підтверджує, що рашиські ракети перетнули повітряний кордон Польщі.
Думаю, не цього разу перша реакція буде непохитною. закрытие и оборона воздушного пространства над Украиной", — министр обороны Латвии Пабрикс.
|
|
Galaxyalex |
Galaxyalex, это ваша версия истории,
100500 раз написал. Что версия не моя, а патриархальная. А раз Патриархат - вами любимый и никто из здесь присутствующих не делает акцент на том, что с Патриарахатом надо кончать. Вон даже поляриса забанили - во как Патриархат защищаете
Я то подчеркивал, что давно не живу в Патриархате Европа будет Свободной!!!
|