Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
Leosun
     15 ноября 2022 (17:03)

Найкраще під час обстрілів

https://www.youtube.com/watch?v=cYjTYQK5BlI

A
     15 ноября 2022 (17:04)

(Автоматический перевод с транслита!)

Поміж вирішенням питань власної безпеки та побутових питань, від нас прості люди ще очикують: розъясніть чому віддали зека? а чому порушуєте законодавство і не перевели сайт на українську мову? а ви читали Кастанеду? не читали? охохо... та ви ж тупі нерозумні бабки? от ми- просветленные, тому будемо х..ярити по вас і менторським тоном будемо вчити вас не матюкатися, не оскотинятися та у стані нірвани жити в ері Водолею.

Безнадежный он совершенно. Остался в младенческом возрасте, без эмпатии, без чувств, без совести.

Слава Україні !
Galaxyalex
     15 ноября 2022 (17:22)

У бункерного шизоида новое обострение в башке из-за G20 и речи Зеленского там…

нее. Не поэтому. А именно из-за 300ярдов

Я смотрю все мои объяснения по тому как думает Путин летят мимо ушей. А я так пожалуй лучше всего понимаю его мотивацию действий всегда.

Европа будет Свободной!!!
le-s
     15 ноября 2022 (17:23)

- ось і я про це ж. Ми знов сидимо по підвалах. Знов у нас будуть знеструмлені наші міста та села, існуючий графік включень електричної енергії знов буде відмінений. Інтернет буде-подекуди. Будемо взагалі дякувати за те, що енергетики якось змогли підключити нас до мережи. А у багатьох- електричне опалення та електроплити.

Поміж вирішенням питань власної безпеки та побутових питань, від нас прості люди ще очикують: роз`ясніть чому віддали зека? а чому порушуєте законодавство і не перевели сайт на українську мову? а ви читали Кастанеду? не читали? охохо... та ви ж тупі нерозумні бабки? от ми- просветленные, тому будемо х..ярити по вас і менторським тоном будемо вчити вас не матюкатися, не оскотинятися та у стані нірвани жити в ері Водолею.

ТетяночкоА

Дякую вам.

У вашій області теж уже 5 годин тривога?

Galaxyalex
     15 ноября 2022 (17:26)

ТатьянаА

ну так жизнь устроена, что кому то на роду учится а кому то учить Ты думаешь учить - благодарное дело? Карма

Galaxyalex
     15 ноября 2022 (17:29)

Современный Гитлер понимает, что удавка на его шее сжимается,

а вот как она сжимается та?

А если даже сожмется, ещё раз - вы очень сильно пожалеете когда придет следующий

Ой ладно, всё ухожу из темы... Очень тяжело общаться с аутистами долго Чуток можно, потом сил не хватает

Galaxyalex
     15 ноября 2022 (17:34)

Остался в младенческом возрасте, без эмпатии, без чувств, без совести.

чувства, эмпатия и прочие лунные программы - это детские программы. Вот вы и застряли. У меня чистая аналитика. Поэтому и вызываете ощущения малышей даже у тех кто вас изначально поддерживал. Представляете что будет дальше?

vodoleyka
     15 ноября 2022 (17:36)

тішитись з того, що маємо.

Та тішимося ж...

Я ж кажу, що легких шляхів для нас Всесвіт не дає

.........

У нас півдня тривога (( Ракети літають прямо над головою (( ..щось збивають теж прямо...

організаціі замикаються...праця...світло...(((...чекаємо на відбій...Київ, пишуть, прильоти, влучання у житлові будинки (((

le-s
     15 ноября 2022 (17:45)

По території України випустили 80 ракет, ще летять щонайменше 20, повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Ігнат в ефірі телемарафону. Водночас працюють сили ППО, є збиття.

За його словами, удари спрямовують на об"єкти критичної інфраструктури, одна є влучання й в житлові будинки. Сьогоднішня масована атака перевищила кількість випущених ракет по Україні 10 жовтня.

le-s
     15 ноября 2022 (17:49)

( Ракети літають прямо над головою (( ..щось збивають теж прямо...

Водолійко й інші українці,

Ви б не виходили з укриттів.

Вже на 6 годину пішло.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере