Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
ТатьянаА,
Все справжнє - просте для розуміння. Нашарування сенсів - маніпулювання.
А я не звернула увагу відразу на слова про всьо постсовєтскоє пространство і "бєлсат"-посилання. Що ж. Ще раз скажу "прикро".
Сказали спасибо: 2
|
|
vodoleyka |
Все эти опасения про "эскалацию" — отмазки для бедных.
Да. Но это ИХ счет с Богом (Будущим). Когда все выводится на поверхность. Если бы нас взяли в НАТО одним росчерком пера, никакой войны не было бы. НО ЗАЧЕМ_ТО все ЭТО происходит! Трансформация. Очищение. Переход на новый уровень развития. Легко никак. Это как роды.
У Байдена Свой счет з Богом. Хотя мы , конечно , и благодарны ему за помощь. Но слишком дорого это все.
Вот, кстати, пока эта линия не разрешилась, война продолжается.
Шольц уже изменился...кто там еще...пока все не изменятся...что-то будет происходить. |
|
Leosun |
Мда, "Спокойной ночи, малыши"..... А как все интересно начиналось. Не верится, что на форуме орудует банда кремлевских троллей, под прикрытием, якобы украинцы, але...... така селя ві
Сказали спасибо: 2
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!) Вот тут очень xорошо видны отличия
Сказали спасибо: 1
Слава Україні !
|
|
le-s |
А,
Вот тут очень xорошо видны отличия
Ну дик...бункер же глибоко! Там холодно
Водолійко,
Если бы нас взяли в НАТО одним росчерком пера, никакой войны не было бы. Я погано уявляю скільки різнорівневих інтересів в різних сферах діяльності в світовому масштабі потрібно залагодити, щоб нам допомагати, але навіть того, що уявляю і розумію, достатньо, щоб тішитись з того, що маємо.
Леосан,
така селя ві Схоже, що рашисти і тут і ідейні й, судячи зі свіжих подій, оплачувані.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Злочини рашистів не мають обмежень: У Маріуполі люди, які досі живуть не лише без опалення, але й без вікон, намагаються привернути увагу через написи на стінах та асфальті Про це повідомляє Маріупольська міська рада.
"У Маріуполі все більше написів з "криком" про допомогу. Так, мешканці будинку на вулиці Гагаріна, 3, намагаються достукатися до окупаційної влади. Люди доведені до відчаю. Вони живуть без опалення та вікон. Але так звана адміністрація міста ігнорує. Тому мешканці будинків вже кричать про допомогу. Таких написів стає все більше. Вони демонструють справжнє відношення росіян до маріупольців. А попереду зима", – йдеться у повідомленні.
За даними Маріупольської міськради, уже навіть проросійські активісти кажуть, що в Маріуполі відбувається великий злочин проти людей: частина маріупольців можуть померти від холоду. |
|
Galaxyalex |
Пожилая австрийка ничем не отличалась от масс, которые черпают инфо из телевизора, поэтому и живут в нереальной реальности, где и "за три дня" и "побеждаем отступая".
Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
Ты думаешь это так сложно
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Алекс, опять ты тут?
Выразили несогласие: 2
Слава Україні !
|
|
Galaxyalex |
Алекс, опять ты тут?
да я с исследованиями а не с лекцией. Серьезные свои вещи я не пишу в вашей глючной теме. "Спокойной ночи малыши"
Выразили несогласие: 2
|