Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
le-s
     14 ноября 2022 (19:02)

З одного боку:

💬 «Двоє європейських дипломатів сказали, що Салліван (Джейк Салліван, радник Байдена із питань національної безпеки) рекомендував президенту Зеленському та його команді подумати про «реалістичні вимоги та пріоритети для переговорів», включаючи перегляд мети повернути Кримський півострів, який Росія незаконно окупувала з 2014 року», - про це пише Kyiv Independent з посиланням на The Wall Street Journal.

Допомога американців є життєво необхідною для нас без перебільшень. Але найпотужніша держава планети може помилятися в своїх оцінках.

Вони помилились з Іраком. Помилились з Афганістаном. Помилились з нами, вважаючи, що Київ впаде за три доби.

Вони, ймовірно, хочуть окреслити для себе часові терміни закінчення війни.

Головне, щоб, роблячи висновки на майбутнє, наші партнери відштовхувались від простої константи. Непокаране зло повертається вдвічі сильнішим.

Проте з іншого:

⚡️Китай почав критикувати ядерну риторику росії❗️

‼️Прем"єр-міністр Китаю Лі Кецян наголосив на «безвідповідальності» тих, хто погрожує ядерною зброєю, натякнувши, що Пекіну не подобається ядерна риторика його стратегічного партнера Росії, - передає Reuters.

Лі взяв участь у східноазіатському саміті разом із президентом США Байденом.

Крылатый Бык
     14 ноября 2022 (19:12)

І про Мелітополь:

—————————-

Все логично… после бегства из Херсона, рашисты усиленно готовятся к обороне сухопутного коридора в Крым . Придётся ЗСУ очень сильно потрудиться, чтобы выбить их оттуда…

Самому городу походу будет тяжко , мирным бы лучше уехать оттуда 🙁

le-s
     14 ноября 2022 (19:33)

Придётся ЗСУ очень сильно потрудиться, чтобы выбить их оттуда…

Думаю, коли до нього прийде черга, жест добрової волі може повторитись.

Це вирішатимуть контрнаступи в Запор і Дон областях.

inhobbock
     14 ноября 2022 (20:14)

Le-s, насчет стороны, это я начала писать, а объяснить не вышло, в голове была картина соседа, который весь из себя помощник армии, но как человек очень "не очень", не хочу подходящее слово писать. Вот о нем думала. Сторона с ним одна, но я явно не на его стороне

inhobbock
     14 ноября 2022 (21:20)

Кажется, я начинаю понимать, что нужно читать лишь нормальные ресурсы и не тратить свои нервы.

Вечером общалась с пожилой австрийкой, объясняла ей, почему не стоит договариваться и почему мы против, она говорит, но и ваш президент не держит слова , пришлось попытаться объяснить о минских, оказывается нужно самой снова все обновить, одно дело понимать и чувствовать, другое - донести. Ну и также вывело из источников той стороны, что раз Путин вывел из Херсона, значит припрятан козырь, ведь он мудрый, умный, опытный, ад плохо стало, читая, они правда так думают.

le-s
     14 ноября 2022 (21:40)

А нащо ж гівноресурси читати?

ЗСУ, СБУ, Суспільне, Цаплієнко, Золкін саме те.

Ну що, кажуть 15-16 дні ймовірних ракетних обстрілів.

inhobbock
     14 ноября 2022 (21:57)

Вопрос, если Россия откажется выплачивать репарации как приняла резолюцию генассамблея ООН, что будет? Они ж не от мира сего, проигнорируют и все

le-s
     14 ноября 2022 (22:01)

Я думаю, розрахунок на вмєняємих наступників у владі рф.

le-s
     14 ноября 2022 (22:22)

Євгєній Прігожін прокоментував вбивство зека-рецидивіста Євгєнія Нужина кувалдою, яке скоїли його підопічні бойовики ПВК "Вагнера". Ймовірно, Нужин не впорався з завданням - вступити до "легіону свобода росії", в його легенду не повірили і обміняли його на українських полонених. Вагнерівці вирішили, що він вже відпрацьований матеріал, його легендування провалилося, а відео з його коментарями могло підштовхнути зеків до втечі та зради, тому вагнерівцям треба було влаштували показову жорстоку казнь, щоб загасити невдалу операцію.

"Собаке — собачья смерть", - пікреслив Прігожін.

При цьому речник путіна - Пєсков відмовився коментувати це вбивство і сказав "Это не наше дело", натякаючи, що Прігожін має картбланш на будь-які дії на росії, включаючи смертну кару середньовічними способами.

*на відео: фрагмент інтерв"ю синів Євгена Нужина каналу "Гулагу-нет"

@informnapalm

le-s
     14 ноября 2022 (22:25)

Олешки деокуповані

Олешки - це лівий берег.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере