Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
inhobbock
     14 ноября 2022 (12:47)

Le-s, як обмінюють - так, але з початку історії було навіть незрозуміло, як там опинився

vodoleyka
     14 ноября 2022 (13:07)

ось чому мені і незроузміло було - нам що з цього?

Ле-с, я поясню:

Якщо це , як варіант, наша зрада, тобто хтось за мзду це все провернув, то він так само може і з богуслаєвим та мало ще з ким що провернути, розумієте?...Але, знову ж таки, це все Внутрішня справа України, і нікому нічого доказувати і відчитуватись ніхто не повинен. Там Розберуться без нас.

Ну а за той варіант, що більш менш озвучили я вже написала.

vodoleyka
     14 ноября 2022 (13:12)

Ми можемо обурюватись нашими лише в одному випадку - якщо вони співпрацюють з ворогом.

О, дочитала...Так, спочатку саме таке і подумалось

Leosun
     14 ноября 2022 (15:49)

О, під"їхала чергова ІПСО з московських болот про начебто втрату репутації України через забитого до смерті рецидивиста - вагнерівця своїми подєльнічками. Деякі дописувачки мене здивували своїми постами і я, навіть, схиляюсь до того, що пости ці - не випадкові, тому що написані в певній послідовності і з певними сенсами. І окремі форумчанки прямо так прониклись долею рецидивиста на фоні майже відсутності власних постів про українські втрати, прям за сердце взяло, це ж треба..... Боюсь, що і мілк і inhobbock працюють по інший бік інформаційного фронту, не вірю, що наразі можна настільки загубитись в оцінках такої простої ситуації. А загублених та покалічених такими ж рецидивистами українських діточок і дорослих, також, вам не шкода, нє?

milk-n-honey для вас на родном языке

А здесь ОЧЕНЬ некрасивая ситуация с моральной точки зрения, ну и с правовой тоже.

Получается, что сознательно отдали человека на растерзание.

Просто это удар по репутации. Недавно читала, что в Дагестане есть желающие приехать воевать добровольцами. Теперь вряд ли приедут.

Вы так интересно закрутили сюжет, что прям нарисовался образ таких злодеев - украинцев. Рассказываю, как, на самом деле, все было. Уголовник-рецидивист с убойной статьей решил воспользоваться шансом и свалить из мест не столь отдаленных в места, отдаленные от матушки-расеи. Чё там, на раз развести наивных хохлов, чтобы воспользоваться гостеприимством и получить вольную. Да, его план не удался, потому что Украине не нужны уголовники, у нас же не армия рецидивистов, вы не знали об этом, не? Это же практика раши - предлагать уголовникам применять свои умения убивать людей - граждан другого государства. А в Украине заключенные отбывают наказание за свои преступления, их не поощряют повторять преступления, как в раше. Поэтому логично, что его обменяли. И, да, прям, все "знали", ЧТО сотворят вагнеровцы со своим гражданином. Че это вы пытаетесь ответственность за смерть убитого вагнеровцами своего рецидивиста повесить на украинцев? С какой стати, а? И каким боком вы пытаетесь экстраполировать ситуацию на дагестанцев? Там тоже рецидивисты рвутся воевать в Украине? Вы понимаете разницу между добровольцами и рецидивистами, которые хотят любыми способами покинуть место заключения? Описанный контекст ну точно не украинский......

Я даже больше скажу: на фоне сдачи Херсона нужна была другая тема, чтобы переключить внимание на нее и, как русские любят писать, сакральная жертва. А у русских с этим проблем нет и не было никогда. Не было бы этого зека, нашли бы очередного стремоусова, мотороллу, дугину и т.д.(нужное подчеркнуть).

Шановні українці, обережно, вкидання кремлівських іпсо забирає багато часу на їх обговорення. Це - методика перехоплення уваги. Простіше просто їх ігнорувати. Дивуюсь досі, що навіть тут, на астрофорумі, так активно вкидають різні іпсо. Здавалось начебто - де астрологія, а де інформаційна війна? Але комусь це треба.....

inhobbock
     14 ноября 2022 (16:14)

Leosun, закрутили Вы, конечно, я написала, что последнее время нет возможности следить за новостями, из того кусочка поданного были сделаны выводы, потом пришлось искать информацию и написала итог. В самом начале информация была подана так, что об обмене речь не шла. И я написала ясно, что мало верится, но если так, то... А ситуация взяла за сердце оттого, что с присутствием росии со всеми вытекающими ищешь опору у нас, а иногда и ее не находишь, не хочется еще и внутри разочаровываться

То, что это методика и так далее очень даже понятно, если на меня периодически действует, то на 90 %населения тем более и с этим тоже нужно считаться и вести борьбу на том информационном поле. Если это внешние вопрошающие, то без проблем, послать в сад, но и внутри их полно, к сожалению сознание большинства на низком уровне (себя тоже не считаю умной). Это как открытый вопрос, ато разминировал дорогу из Крыма перед наступлением рашистов.

И насчет того, кто на какой стороне, каждый на своей.

И хуже всего, когда дают оценку не ситуации, а посту, что вот о детях не написали , а о зеке написали. Да, потому что пишут о том, что нужно обсудить и что не ясно. А не о том, что плохо и хорошо.

le-s
     14 ноября 2022 (17:09)

Leosun,

Дякую.

Я теж неприємно здивувалась.

Якщо про республіканців було середина на половину, то тут схожість на маніпулятивність Мілк-н-хоні очевидна.

Інгобок,

на ваш рахунок не було такого відчуття, але

И насчет того, кто на какой стороне, каждый на своей.

Схоже на "Чий Крим - кримчан" .

На що розраховують тут москалі, якщо це дійсно іпсо, я не розумію..

До речі,

Крилатий Бик навпаки - проявив себе більше українцем в контексті питання зека.

От як буває.

le-s
     14 ноября 2022 (18:22)

Так.

Вже почали диверсантів - залишених рашистів ловити.

"салтай" нашовся в Херсоні.

Чєй туфля, матрьошки?

https://t.me/SBUkr/5750

le-s
     14 ноября 2022 (18:25)

Казала вже, що я м"яко кажучи не шанувальниця Зеленського.

Але мені дуже імпонує, що він приїздить в такі місця.

Херсон. Сьогодні.

https://t.me/V_Zelenskiy_official/3983?single

le-s
     14 ноября 2022 (18:51)

Гарне сьогодні ще:

Допомога від Литви12 бронетранспортерів M113 та боєприпаси.

Не втомлююсь захоплюватись цій чудовій країні, чудовим литовцям. Люди просто беруть і роблять, беруть і допомагають. Без зайвого метушіння.

А,

Дякую. Передавайте кому зможете вдячність від нас.

Ще Байден довго говорив з Сі Цзіньпінем.

США запроваджують санкції проти компаній, які все-таки допомагали постачати рф-ії технічні засоби військової теми.

Ріші Сунак, подобається мені цей Телець, поки що , запропонував 5 кроків ослаблення впливу РФ на світову економіку (допомога Україні, нахуй продовольчому шантажу, енергетична незалежність, підприємництво, протидія інфляції).

На росії закликають Оголосити Україні війну . Строковиками. Юху.

le-s
     14 ноября 2022 (18:56)

Вчора в Ялті

https://t.me/Tsaplienko/20415

І про Мелітополь:

Росіяни вважають, що наступна ціль української армії це Мелітополь.

Ймовірно, такий висновок можна зробити з тих заходів, до яких, згідно з інформацією мелітопольського міського голови, вдаються окупанти.

«Рашисти перетворили захоплений Мелітополь і Мелітопольський район на суцільну військову базу», - пише Федоров.

▪️До Мелітополя прибувають колони окупантів як зі сторони Херсона, так і зі сторони тимчасово окупованого Токмака Запорізької області.

▪️По периметру Мелітополя будують укріплення та фортифікаційні споруди.

▪️Військові розселяються у захоплені будинки, школи і дитсадки. Військову техніку розставляють у житлових кварталах.

▪️Цивільним заборонено наближатись до району мелітопольського аеродрому.

▪️У 22-у школу Мелітополя сьогодні завезли автобуси з днрівцями. У дворі навчального закладу розставили «Гради».

▪️В селі Плодородне орудують кадирівці, які всюди розвісили прапори зі своїм вождем.

▪️У Михайлівці і Зарічному проходять обшуки - окупанти перевіряють будинки, питають про чоловіків.

▪️У Приазовській, Нововасилівській та Олександрівській громадах зламують і займають порожні будинки.

▪️У Кирилівці розселились у захоплених базах відпочинку.

▪️У селище Шелюги поблизу Кирилівки заїхали прямо на танках, розселились у дитсадку і перекрили доступ до лісництва.

Але це їм навряд чи допоможе. З перерізаними логістичними маршрутами і з населенням, яке вважає їх чужинцями, росіяни не зможуть тут довго втриматись.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере