Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
inhobbock |
Le-s, як обмінюють - так, але з початку історії було навіть незрозуміло, як там опинився |
|
vodoleyka |
ось чому мені і незроузміло було - нам що з цього?
Ле-с, я поясню: Якщо це , як варіант, наша зрада, тобто хтось за мзду це все провернув, то він так само може і з богуслаєвим та мало ще з ким що провернути, розумієте?...Але, знову ж таки, це все Внутрішня справа України, і нікому нічого доказувати і відчитуватись ніхто не повинен. Там Розберуться без нас.
Ну а за той варіант, що більш менш озвучили я вже написала. |
|
vodoleyka |
Ми можемо обурюватись нашими лише в одному випадку - якщо вони співпрацюють з ворогом.
О, дочитала...Так, спочатку саме таке і подумалось |
|
Leosun |
О, під"їхала чергова ІПСО з московських болот про начебто втрату репутації України через забитого до смерті рецидивиста - вагнерівця своїми подєльнічками. Деякі дописувачки мене здивували своїми постами і я, навіть, схиляюсь до того, що пости ці - не випадкові, тому що написані в певній послідовності і з певними сенсами. І окремі форумчанки прямо так прониклись долею рецидивиста на фоні майже відсутності власних постів про українські втрати, прям за сердце взяло, це ж треба..... Боюсь, що і мілк і inhobbock працюють по інший бік інформаційного фронту, не вірю, що наразі можна настільки загубитись в оцінках такої простої ситуації. А загублених та покалічених такими ж рецидивистами українських діточок і дорослих, також, вам не шкода, нє?
milk-n-honey для вас на родном языке
А здесь ОЧЕНЬ некрасивая ситуация с моральной точки зрения, ну и с правовой тоже.
Получается, что сознательно отдали человека на растерзание.
Просто это удар по репутации. Недавно читала, что в Дагестане есть желающие приехать воевать добровольцами. Теперь вряд ли приедут.
Вы так интересно закрутили сюжет, что прям нарисовался образ таких злодеев - украинцев. Рассказываю, как, на самом деле, все было. Уголовник-рецидивист с убойной статьей решил воспользоваться шансом и свалить из мест не столь отдаленных в места, отдаленные от матушки-расеи. Чё там, на раз развести наивных хохлов, чтобы воспользоваться гостеприимством и получить вольную. Да, его план не удался, потому что Украине не нужны уголовники, у нас же не армия рецидивистов, вы не знали об этом, не? Это же практика раши - предлагать уголовникам применять свои умения убивать людей - граждан другого государства. А в Украине заключенные отбывают наказание за свои преступления, их не поощряют повторять преступления, как в раше. Поэтому логично, что его обменяли. И, да, прям, все "знали", ЧТО сотворят вагнеровцы со своим гражданином. Че это вы пытаетесь ответственность за смерть убитого вагнеровцами своего рецидивиста повесить на украинцев? С какой стати, а? И каким боком вы пытаетесь экстраполировать ситуацию на дагестанцев? Там тоже рецидивисты рвутся воевать в Украине? Вы понимаете разницу между добровольцами и рецидивистами, которые хотят любыми способами покинуть место заключения? Описанный контекст ну точно не украинский......
Я даже больше скажу: на фоне сдачи Херсона нужна была другая тема, чтобы переключить внимание на нее и, как русские любят писать, сакральная жертва. А у русских с этим проблем нет и не было никогда. Не было бы этого зека, нашли бы очередного стремоусова, мотороллу, дугину и т.д.(нужное подчеркнуть).
Шановні українці, обережно, вкидання кремлівських іпсо забирає багато часу на їх обговорення. Це - методика перехоплення уваги. Простіше просто їх ігнорувати. Дивуюсь досі, що навіть тут, на астрофорумі, так активно вкидають різні іпсо. Здавалось начебто - де астрологія, а де інформаційна війна? Але комусь це треба.....
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 3
|
|
inhobbock |
Leosun, закрутили Вы, конечно, я написала, что последнее время нет возможности следить за новостями, из того кусочка поданного были сделаны выводы, потом пришлось искать информацию и написала итог. В самом начале информация была подана так, что об обмене речь не шла. И я написала ясно, что мало верится, но если так, то... А ситуация взяла за сердце оттого, что с присутствием росии со всеми вытекающими ищешь опору у нас, а иногда и ее не находишь, не хочется еще и внутри разочаровываться
То, что это методика и так далее очень даже понятно, если на меня периодически действует, то на 90 %населения тем более и с этим тоже нужно считаться и вести борьбу на том информационном поле. Если это внешние вопрошающие, то без проблем, послать в сад, но и внутри их полно, к сожалению сознание большинства на низком уровне (себя тоже не считаю умной). Это как открытый вопрос, ато разминировал дорогу из Крыма перед наступлением рашистов. И насчет того, кто на какой стороне, каждый на своей. И хуже всего, когда дают оценку не ситуации, а посту, что вот о детях не написали , а о зеке написали. Да, потому что пишут о том, что нужно обсудить и что не ясно. А не о том, что плохо и хорошо.
Сказали спасибо: 2
|
|
le-s |
Leosun, Дякую. Я теж неприємно здивувалась.
Якщо про республіканців було середина на половину, то тут схожість на маніпулятивність Мілк-н-хоні очевидна.
Інгобок, на ваш рахунок не було такого відчуття, але
И насчет того, кто на какой стороне, каждый на своей.
Схоже на "Чий Крим - кримчан"
На що розраховують тут москалі, якщо це дійсно іпсо, я не розумію..
До речі, Крилатий Бик навпаки - проявив себе більше українцем в контексті питання зека.
От як буває.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Так. Вже почали диверсантів - залишених рашистів ловити. "салтай" нашовся в Херсоні. Чєй туфля, матрьошки?
|
|
le-s |
Казала вже, що я м"яко кажучи не шанувальниця Зеленського. Але мені дуже імпонує, що він приїздить в такі місця. Херсон. Сьогодні.
|
|
le-s |
Гарне сьогодні ще: Допомога від Литви —12 бронетранспортерів M113 та боєприпаси.
Не втомлююсь захоплюватись цій чудовій країні, чудовим литовцям. Люди просто беруть і роблять, беруть і допомагають. Без зайвого метушіння.
А,
Дякую. Передавайте кому зможете вдячність від нас.
Ще Байден довго говорив з Сі Цзіньпінем. США запроваджують санкції проти компаній, які все-таки допомагали постачати рф-ії технічні засоби військової теми.
Ріші Сунак, подобається мені цей Телець, поки що
На росії закликають Оголосити Україні війну
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Вчора в Ялті
І про Мелітополь: Росіяни вважають, що наступна ціль української армії це Мелітополь.
Ймовірно, такий висновок можна зробити з тих заходів, до яких, згідно з інформацією мелітопольського міського голови, вдаються окупанти.
«Рашисти перетворили захоплений Мелітополь і Мелітопольський район на суцільну військову базу», - пише Федоров.
▪️До Мелітополя прибувають колони окупантів як зі сторони Херсона, так і зі сторони тимчасово окупованого Токмака Запорізької області.
▪️По периметру Мелітополя будують укріплення та фортифікаційні споруди.
▪️Військові розселяються у захоплені будинки, школи і дитсадки. Військову техніку розставляють у житлових кварталах.
▪️Цивільним заборонено наближатись до району мелітопольського аеродрому.
▪️У 22-у школу Мелітополя сьогодні завезли автобуси з днрівцями. У дворі навчального закладу розставили «Гради».
▪️В селі Плодородне орудують кадирівці, які всюди розвісили прапори зі своїм вождем.
▪️У Михайлівці і Зарічному проходять обшуки - окупанти перевіряють будинки, питають про чоловіків.
▪️У Приазовській, Нововасилівській та Олександрівській громадах зламують і займають порожні будинки.
▪️У Кирилівці розселились у захоплених базах відпочинку.
▪️У селище Шелюги поблизу Кирилівки заїхали прямо на танках, розселились у дитсадку і перекрили доступ до лісництва.
Але це їм навряд чи допоможе. З перерізаними логістичними маршрутами і з населенням, яке вважає їх чужинцями, росіяни не зможуть тут довго втриматись.
|