Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Інтерв"ю з Іриною Фаріон: Свіже. Година пролетіла непомітно. |
|
vodoleyka |
Водолійка, спокійно. У мене план
|
|
le-s |
До січня Україна звільнить Мелітополь і Маріуполь, вважає колишній командувач Силами США в Європі.
Генерал Бен Ходжес оприлюднив карту, на якій показав радіус дії HIMARS із Херсона. Синім кольором окреслені можливості реактивної артилерії у разі застосування ракет GMLRS. Зеленим позначений радіус для ракет ATACMS, якщо ми отримаємо їх від партнерів.
💬 «HIMARS скоро вестиме вогонь з Херсона. Підходи до Криму в радіусі досяжності. Це ускладнить російську оборону/лінію зіткнення, тоді як «ліве крило» контрнаступу займе Маріуполь і Мелітополь до січня. Тоді почнеться вирішальний етап військової кампанії, звільнення Криму», - робить свій прогноз генерал. |
|
vodoleyka |
«12.11.22 20:46... Командувач ОК "Південь" генерал Ковальчук прибув у визволений Херсон, містяни влаштували йому овацію. ВIДЕО Джерело:
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
«Литва святкує визволення Херсону разом із українським народом, - президент Науседа
"Я зворушена до сліз": прем’єрка Естонії Каллас привітала визволення Херсону»
|
|
le-s |
Читала таке сьогодні: українська сторона готова обміняти 10-х рашистів на цього нашого спизженого ними єнота.
|
|
milk-n-honey |
Помните российского зэка, который в начале октября давал интервью украинским блогерам? Двадцать с лишним лет сидел, в сентябре вместе с другими зэками записался в чвк вагнер, потом сдался в плен. Так вот, его убили. Он был в Киеве под следствием, т.е. под охраной. И вдруг оттуда исчез и оказался по ту сторону фронта в руках вагнеровцев. На видео они ему объявляют, что будут его казнить и разносят голову кувалдой.
Делайте выводы.
(я видео смотреть не стала и ссылку давать не буду, кто захочет тот найдет). |
|
Крылатый Бык |
И вдруг оттуда исчез и оказался по ту сторону фронта в руках вагнеровцев. —————————
Пишут теперь , что был обменян в рамках обмена пленными
Выразили несогласие: 1
|
|
milk-n-honey |
в рамках обмена пленными
т.е. украинцы, прекрасно зная что его ждет, отдали его рашистам? |
|
le-s |
т.е. украинцы, прекрасно зная что его ждет, отдали его рашистам?
А вам що з цього, milk-n-honey?
Якщо було саме так. |
Психограмма недели с 8 по 14 июня 2026 года: Печальная незнакомка или послание из глубины времени и пространства или историческое театральное действо
Прогноз на июнь 2026
Пожежа на «Петербурзькому нафтовому терміналі». Що далі
МЕСЯЦ ЗМЕИ 2026
Музыкальный love-прогноз на 2026 год