Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
mir_tesen, Він обурюється нашій радості через деокупацію Херсона?
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
Да, элементарно!
Как ***** получат рашисты - сразу они "бедненькие" карму вспоминают
Да если бы эти тетки и убили тех, кто шел их убивать и не дошел, это не карма, а Радость Победы!
|
|
vodoleyka |
Він обурюється нашій радості через деокупацію Херсона
Ну а шо йому ще залишається ?
|
|
le-s |
vodoleyka
Галаксі, Тепер підтвердь. Ти злишся, бо ми 1) звільнили від рф-ії НАШУ територію і 2) радіємо цьому.
І ти ніразу не націоналіст, який є справжнім рашистом, при цьому?
ПС, слухай Їм як- теж треба карму "боятися"? |
|
le-s |
Рашисьам на замєтку або мобі..гілізованим присвячується: Стенограма розмови двох офіцерів ЗС рф.
- Сєрьога, ми ужє з***сь іх стрєлять, оні всьо лєзут і лєзут на наші позіциі как таракани...
- Ти ж вроде бил на второй лініі вчєра, хохли ужє к вам прорвалісь?!
- Нет, это дезертіри одноразовиє бєгут на нас, а у нас пріказ іх встрєчать "на пораженіє"...
- А, ну командованію віднєє, конечно. Бог в помощь вам, Сєрьога...
@informnapalm
|
|
vodoleyka |
Ле-с )) Та не трогайте Ви його...Зараз вас обізве в черговий раз . Воно вам тре...?
( Він скаже, що не злиться, що йому пофіг, а то все наша карма ))
Так, Наша карма - ПЕРЕМОГА!
А їхня - пливати з України у синєє море, як давним давно казав Тарас
|
|
mir_tesen |
le-s, похоже на то))
|
|
vodoleyka |
З коментів : -«Хочу передати вітання п*дарні з Херсону! ви можете скільки завгодно видаляти свої соціальні мережі, видаляти окремі фоточки, намагатись перевзутись, але інтернет пам"ятає все і скріни не горять. Ми йдемо за вами і по ваші продажні душі!!! .................
Забула сказати про ТГ від К Бика, де в раші теж Радіють за Україну , а про своїх кажуть, що п*дари, довоювались...?
Ле-с, Ви дуже багато на початок від них хочете. Як на мене, це добрий Знак! Адже , поки в ***ла була сила, вони там нічого не могли протидіяти - ну, такі собі звичайні поодинокі люди, які звичайно ж не хочуть під тортури фб.......тому мовчали...
Але ось їхнє тараканище зазнало великої поразки, і те, що багато людей відкрито радіють, наче зняли окови , які вже несила була терпіти...- це Початок! Далі ці люди будуть відкрито спілкуватись між собою, об"єднуватись....... І настане час, коли так само і там заговорять до рашистів самі свої. І як вони будуть ховати свої язики у (кудись там) Тихенько сидіти ...
Ось на тому раша-сайті, де я колись була , тиша така зараз..."день синичек" у них
Я все чекаю, коли ж почнуть розказувати про обратне...ну, ще зарано, звісно...
І той сайт рашистський - мені там робити нема чого, хай там як собі хочуть. Але якщо де-небудь у НАС просочаться...то ми ВСЕ пам"ятаємо. І таких послань, як спочатку - приклад, буде багато і в дії!...Думаю, там свої ж будут виловлювати Як у нас колаборантів. |
|
inhobbock |
Только у Дмитрия Урануса нашла о подрыве дамбы, в одном месте пробоина, всё-таки достали немного, есть фото со спутника, и видео, почему-то не могу найти нигде более подробной информации о дате и времени
честно говоря, странно, обычно наше местное сарафанное проверенное первыми все пишет |
|
le-s |
Та не трогайте Ви його...Зараз вас обізве в черговий раз . Воно вам тре...?
Водолійка, спокійно. У мене план.
Щодо росіян-нерашистів. Я не можу хотіти менше.
У мене, як пам"ятаєте, кумир - Фаріон. Це справді жінка - Велика людина. Гороскоп, як на мене гарний.
Тельчиня з рецепцією
З "Ми - покоління, яке з жертви стало месником" (С).
inhobbock, За посиланням Крилатого Бика перейдіть. Той рф-ний 5 канал. Там відео підриву. І от від Цаплієнка: ⚡️На Каховській ГЕС окупанти підірвали дорогу, на щастя , не саму дамбу. Не дамбу. Уранус не знаю звідки взяв. |