Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
Хм...и вот в этом всем слова раша-идеолога дугина о том, что путлера надо убить! Ну, до экзакта Марс-Нептун ( 19 ноя = это еще Ско! По Этой теме...дальше уже Стрелец – Праздник )) еще Есть время! ))
Там и др аспекты в тему. Сатурн на вершине Тау, Плутон на вершине Би=секстиля... ...........
Ле-с Ви маєте на увазі "Дамой" - Люди кричать рашисту на машині з зеткою, і вона розвертається і ***ує |
|
ТатьянаА ![]() |
Как там наша Аделина? Аделина, Вы тут? |
|
le-s |
Я теж згадала про Аделіну.
Їм зараз розслаблятись не можна. |
|
ТатьянаА ![]() |
Їм зараз розслаблятись не можна. - це так. Сподіваюсь, що вона серед тих, хто вірив в Україну і ВСУ.Продивляюсь безкінечні відео про те, як херсонці зустрічають ВСУ, як радіють, як із задоволенням дістають флаги України, як співають від всього серця наш Гімн- комок в горлі. Ми пристосувались жити без світла, без тепла, в багатьох містах і без води, спати і на автоматі повзти в укриття під звуки сирени, але все ж натхненно чекаємо повної Перемоги. Я просто знаю, що тепер зможу винести усе... і теперішні транзити с 11 по 14 листопада, і під Новий рік. Там залишиться перезимовати, і... весною чекаємо на повернення усіх наших людей додому. Віримо в ВСУ! І хай так і буде.
Сказали спасибо: 3
|
|
le-s |
ТатьянаА Вірю. Так і буде. |
|
inhobbock |
ТатьянаА, я теж зависла на відео з Херсону, мої заснули, а я все передивляюся і передивляюся. Хочу побачити людей в Мелітополі, їхню реакцію, мені це дуже важливо, бо і в мирні часи ми відрізнялися |
|
Крылатый Бык |
Сумашедший дом россия , новости нашего дурдома
Выразили несогласие: 1
|
|
Крылатый Бык |
Более 80000 убитых российских солдат в войне развязанной шизоидным вошдем , которому моча в башку стукнула на старости лет стать «владычицей морской» . Это не считая уничтоженных при бегстве из херсонщины , на левый берег Днепра. Могилизация чмобиков как и предполагалось, значительно увеличила количество потерь.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Крилатий Бик,
Випередили мене. 80 тисяч, позавчора -710, вчора -810.
А що, в рф є тезка нашому 5-му каналу?
Нічого за 30 років не змілось. Чечени проти рашистів:
Українці, на бойовому чергуванні в Ч.морі кораблі з калібрами.
Не нехтуйте, любі, тривогами. |
|
Крылатый Бык |
А що, в рф є тезка нашому 5-му каналу? ——————- В рф лет 20 уже только пропогандон тв. Никакой актуальный информации по потерям там естественно нет. |