Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
vodoleyka
     11 ноября 2022 (20:22)

Хм...и вот в этом всем слова раша-идеолога дугина о том, что путлера надо убить!

Ну, до экзакта Марс-Нептун ( 19 ноя = это еще Ско! По Этой теме...дальше уже Стрелец – Праздник )) еще Есть время! ))

Там и др аспекты в тему. Сатурн на вершине Тау, Плутон на вершине Би=секстиля...

...........

Ле-с

Ви маєте на увазі "Дамой" - Люди кричать рашисту на машині з зеткою, і вона розвертається і ***ує

ТатьянаА
     11 ноября 2022 (20:50)

Как там наша Аделина? Аделина, Вы тут?

le-s
     11 ноября 2022 (22:06)

Я теж згадала про Аделіну.

Їм зараз розслаблятись не можна.

ТатьянаА
     11 ноября 2022 (22:20)

Їм зараз розслаблятись не можна.
- це так. Сподіваюсь, що вона серед тих, хто вірив в Україну і ВСУ.

Продивляюсь безкінечні відео про те, як херсонці зустрічають ВСУ, як радіють, як із задоволенням дістають флаги України, як співають від всього серця наш Гімн- комок в горлі. Ми пристосувались жити без світла, без тепла, в багатьох містах і без води, спати і на автоматі повзти в укриття під звуки сирени, але все ж натхненно чекаємо повної Перемоги. Я просто знаю, що тепер зможу винести усе... і теперішні транзити с 11 по 14 листопада, і під Новий рік. Там залишиться перезимовати, і... весною чекаємо на повернення усіх наших людей додому. Віримо в ВСУ! І хай так і буде.

le-s
     11 ноября 2022 (22:41)

ТатьянаА

Вірю.

Так і буде.

inhobbock
     12 ноября 2022 (01:57)

ТатьянаА, я теж зависла на відео з Херсону, мої заснули, а я все передивляюся і передивляюся. Хочу побачити людей в Мелітополі, їхню реакцію, мені це дуже важливо, бо і в мирні часи ми відрізнялися

Крылатый Бык
     12 ноября 2022 (08:55)

Сумашедший дом россия , новости нашего дурдома

https://t.me/voynareal/41966

Крылатый Бык
     12 ноября 2022 (09:07)

Более 80000 убитых российских солдат в войне развязанной шизоидным вошдем , которому моча в башку стукнула на старости лет стать «владычицей морской» .

Это не считая уничтоженных при бегстве из херсонщины , на левый берег Днепра.

Могилизация чмобиков как и предполагалось, значительно увеличила количество потерь.

le-s
     12 ноября 2022 (09:13)

Крилатий Бик,

Випередили мене.

80 тисяч, позавчора -710, вчора -810.

А що, в рф є тезка нашому 5-му каналу?

Нічого за 30 років не змілось. Чечени проти рашистів: https://t.me/volodymyrzolkin/5279

Українці, на бойовому чергуванні в Ч.морі кораблі з калібрами.

Не нехтуйте, любі, тривогами.

Крылатый Бык
     12 ноября 2022 (09:49)

А що, в рф є тезка нашому 5-му каналу?

——————-

В рф лет 20 уже только пропогандон тв. Никакой актуальный информации по потерям там естественно нет.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере