Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8684

Автор Сообщение
le-s
     6 ноября 2022 (20:41)

⚡️На Херсонщині підтверджено ураження ворога у населеному пункті Каховка, - Генштаб

Завдано удару по будівлі, де перебувало до 200 російських військовослужбовців. Наслідки удару ворог ретельно приховує, в місті проводять обшуки.

Не писала.

За вчора знищено 640 воріженьків.

vodoleyka
     6 ноября 2022 (21:28)

Я полюбляю астрологію професій. Не скажу, що ас в ній. Але щось знаю.

О! Цікаво!

( Це як у мене Нептун, Ліліт і КРИЗИ ))

Про Овен-МС у мене додам Вам у копілку:

Кілька разів було Підприємство з НУЛЯ - Початок!

(НІкому було нічого ні розказати, ні показати - ВСЕ САМА!)

(Кілька разів також було кинуте місце - не знаю, до чого тут Овен..., але теж ВСЕ розгрібала і розбиралась і запускала знову САМА!)

Про раннє визначення - це по символах Овна, так..

Але у мене ні.

У мене ж скоріше "бризки..." = навпаки , всі вчителі тягнули у своє, а я тягнула в танці ))...а майбутня свекруха потягнула в бухгалтерію на завод, де мене і взяли ученицею відразу після школи. Я збиралась вступати до вузу ( нархоз - бо без фізики і креслення)) Гол Бухгалтер спитала, який фак. Я відповіла "модний" ( не бух)

Вона сказала, нам підходить бух...Я така, ну, ладно, піду в бух...))

А вже на 3-му курсі ( це років 19) , коли почався Бух облік ...Баланс і Двойная запись = я зрозуміла, що хочу бути тільки Гол бухом!))

Хоча аж тільки після 30, давно маючи диплом, я змогла стати Гол бухом. Спочатку на кинутому п-ві (щоб запис посади з"явився, а мене там узяли не глядя)) Потім на Новому, яке потім розрослось у сеть филиалов по Україні, а у мене - помічниці...

Вибачте, я подивилась ваші транзити.

Так я для того і дала дати

Якщо зацікавитесь...

Там іще і секстиль до Мерка вже запрацював.

Тоді ж у березні далі було ускладнення - 2 місяці не чула на одне вухо ( Мерк - комунікація) (( це був такий страх і стрес для мене ((( Чудом вважаю, що викарабкалась.

Попутно...далі у 2016 цей секстиль плу - мерк = новий малий сусід (11 років) мене обікрав...вліз у довіру, подружились, не очікувала від дитини...теж Урок...була теж історія - війна...плутонічне

Плутон же дає чутливість до чужого. До гидливості від присутності в натовпі.

Не знала! Цікаво.

Насправді була не від Козеріжки.

Від неї, але про гроші вони не говорили.

...............

Боже...читаю далі про корів і інше...не можу вникати... (((

Так, треба все це записувати, зберігати, видавати їм читати, дивитись....наступні роки і покоління

inhobbock
     7 ноября 2022 (00:59)

Дмитрий Уранус выложил свой анализ предстоящего новолуния

https://t.me/astrolog_dmitriy_uranus

Ну все(... Если я раньше хотя бы марта по его прогнозам ждала, то теперь понятия не имею, что дальше делать

Еще до прочтения не могла понять, откуда знакомое чувство и вспомнила, перед войной как раз так вышло, что новые клиенты были и вышло заработать, но внутри было чувство, что вот нельзя никуда тратить - пригодится. Так и сейчас, череда дней рождений у детей, а чувство, что "не на часі" и даже боюсь смотреть соляр на следующий год.

milk-n-honey
     7 ноября 2022 (06:15)

inhobbock, успокойтесь.

Что нового он написал? Что ноябрь страшный? Так это даже мне, астрологу-любителю, ясно — по транзитам Марса в картах Украины, росии и путина.

Что война не закончится до весны? Это тоже понятно — как раз благодаря этому самому Байдену, которого так хвалит Дмитрий. Это говорит о том, что он совершенно не разбирается в политике.

Я сегодня напишу ответ Крылатому Быку, там будет про Байдена.

А у Урануса есть прогноз на 2022 год? Хотелось бы оценить его эффективность.

milk-n-honey
     7 ноября 2022 (06:53)

в Украине вчера погиб Михаил Васильев. Это тот самый священник РПЦ, который недавно прославился тем, что на вопрос женщины, у которой мобилизовали единственного сына, ответил: больше надо было рожать, тогда не жалко было бы отправлять.

milk-n-honey
     7 ноября 2022 (07:28)

vodoleyka

Мы судим о других людях по себе. Если я не способен так поступить, значит и другой человек не способен. А потом удивляемся - ну как так можно?

На первый взгляд вы как-будто "лоханулись". А на самом деле клиентка завязала себе маленький кармический узелочек, который ей потом придется развязывать. Но это уже её проблема. А вы простите ее, она не виновата, что у неё такой изъян. Мы же не виним человека за то, что у него нет руки или ноги. А у неё нет совести. Какой с неё спрос? Она инвалид.

А на новой работе коллектив нормальный? Бывает, что работа не самая завидная, и зарплата маленькая, но люди такие хорошие, что жалко уходить. А бывает, что работа интересная и по специальности, и зарплата прекрасная, но такой змеюшник, что деньги никакой радости не приносят. У меня и так и так было.

le-s
     7 ноября 2022 (07:57)

росіяни накопичують сили для нового масованого удару по українських містах і для цього рф замовила в Ірану балістичні ракети. Про це сказав президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні 6 листопада.

5 канал.

inhobbock
     7 ноября 2022 (08:57)

milk-n-honey, новое, что три месяца бои не утихнут, а так как читаю его давно, то, к сожалению, так скорее всего и будет. А надежда была, что декабрь уже будет спокойнее.

Прогнозы есть там же на 2022

inhobbock
     7 ноября 2022 (09:35)

Трагикомедийная новость: в Мелитополе вернули на место памятник Ленина. Вопрос, он еще где-то лежал целым?

le-s
     7 ноября 2022 (09:43)

Вчора -530.

Водолійко,

Про Овен-МС у мене додам Вам у копілку:

Кілька разів було Підприємство з НУЛЯ - Початок!

(НІкому було нічого ні розказати, ні показати - ВСЕ САМА!)

Так. Як і самостійність, незалежність, керівництво. Овен, якщо не дає раннє визначення, то пробує всього потрошку і зупиняється там, де ці потреби задовольняються найкраще.

(Кілька разів також було кинуте місце - не знаю, до чого тут Овен..., але теж ВСЕ розгрібала і розбиралась і запускала знову САМА!)

УМС в 4 в - піклування, очищення.

До того ж вважаю, що спрацьовують й інші фактори.

Якщо, як у вас, 10 і 6 доми не заселені, то інші фактори будуть сприяти вибору діяльності.

Дивимось 2 дім. Він якраз має акцент.

УАсц в у 2 - саме це може вказувати на бухгалтерію як впорядковану зі своїми законами підзвітну діяльність, пов"язану з грошима і контролем.

К6 в - про закони, яким підпорядковується бухоблік, податковий сектор, відповідальність.

Сміливо брали це на себе і відразу, як Овен на Мс, окреслили це єдиною умовою.

Насправді була не від Козеріжки.

Від неї, але про гроші вони не говорили.

Я неправильно відразу зрозуміла.

треба все це записувати, зберігати, видавати їм читати, дивитись....наступні роки і покоління

Хазяйка, судячи з усього, не проти. І я цьому рада.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере