Тема 40725, сообщений: 8684
Кінець рф-ії |
Автор | Сообщение |
le-s |
|
vodoleyka |
![]() ![]() Я полюбляю астрологію професій. Не скажу, що ас в ній. Але щось знаю.
О! Цікаво! ( Це як у мене Нептун, Ліліт і КРИЗИ ))
Про Овен-МС у мене додам Вам у копілку:
Кілька разів було Підприємство з НУЛЯ - Початок! (НІкому було нічого ні розказати, ні показати - ВСЕ САМА!)
(Кілька разів також було кинуте місце - не знаю, до чого тут Овен..., але теж ВСЕ розгрібала і розбиралась і запускала знову САМА!)
Про раннє визначення - це по символах Овна, так.. Але у мене ні. У мене ж скоріше "бризки..." = навпаки , всі вчителі тягнули у своє, а я тягнула в танці ))...а майбутня свекруха потягнула в бухгалтерію на завод, де мене і взяли ученицею відразу після школи. Я збиралась вступати до вузу ( нархоз - бо без фізики і креслення)) Гол Бухгалтер спитала, який фак. Я відповіла "модний" ( не бух) Вона сказала, нам підходить бух...Я така, ну, ладно, піду в бух...))
А вже на 3-му курсі ( це років 19) , коли почався Бух облік ...Баланс і Двойная запись = я зрозуміла, що хочу бути тільки Гол бухом!))
Хоча аж тільки після 30, давно маючи диплом, я змогла стати Гол бухом. Спочатку на кинутому п-ві (щоб запис посади з"явився, а мене там узяли не глядя)) Потім на Новому, яке потім розрослось у сеть филиалов по Україні, а у мене - помічниці...
Вибачте, я подивилась ваші транзити. Так я для того і дала дати Якщо зацікавитесь...
Там іще і секстиль до Мерка вже запрацював. Тоді ж у березні далі було ускладнення - 2 місяці не чула на одне вухо ( Мерк - комунікація) (( це був такий страх і стрес для мене ((( Чудом вважаю, що викарабкалась.
Попутно...далі у 2016 цей секстиль плу - мерк = новий малий сусід (11 років) мене обікрав...вліз у довіру, подружились, не очікувала від дитини...теж Урок...була теж історія - війна...плутонічне
Плутон же дає чутливість до чужого. До гидливості від присутності в натовпі.
Не знала! Цікаво.
Насправді була не від Козеріжки.
Від неї, але про гроші вони не говорили. ...............
Боже...читаю далі про корів і інше...не можу вникати... ((( Так, треба все це записувати, зберігати, видавати їм читати, дивитись....наступні роки і покоління |
inhobbock |
![]() ![]() Дмитрий Уранус выложил свой анализ предстоящего новолуния
Ну все(... Если я раньше хотя бы марта по его прогнозам ждала, то теперь понятия не имею, что дальше делать Еще до прочтения не могла понять, откуда знакомое чувство и вспомнила, перед войной как раз так вышло, что новые клиенты были и вышло заработать, но внутри было чувство, что вот нельзя никуда тратить - пригодится. Так и сейчас, череда дней рождений у детей, а чувство, что "не на часі" и даже боюсь смотреть соляр на следующий год. |
milk-n-honey |
![]() ![]() inhobbock, успокойтесь. Что нового он написал? Что ноябрь страшный? Так это даже мне, астрологу-любителю, ясно — по транзитам Марса в картах Украины, росии и путина. Что война не закончится до весны? Это тоже понятно — как раз благодаря этому самому Байдену, которого так хвалит Дмитрий. Это говорит о том, что он совершенно не разбирается в политике. Я сегодня напишу ответ Крылатому Быку, там будет про Байдена.
А у Урануса есть прогноз на 2022 год? Хотелось бы оценить его эффективность. |
milk-n-honey |
|
milk-n-honey |
![]() ![]() vodoleyka
Мы судим о других людях по себе. Если я не способен так поступить, значит и другой человек не способен. А потом удивляемся - ну как так можно? На первый взгляд вы как-будто "лоханулись". А на самом деле клиентка завязала себе маленький кармический узелочек, который ей потом придется развязывать. Но это уже её проблема. А вы простите ее, она не виновата, что у неё такой изъян. Мы же не виним человека за то, что у него нет руки или ноги. А у неё нет совести. Какой с неё спрос? Она инвалид. А на новой работе коллектив нормальный? Бывает, что работа не самая завидная, и зарплата маленькая, но люди такие хорошие, что жалко уходить. А бывает, что работа интересная и по специальности, и зарплата прекрасная, но такой змеюшник, что деньги никакой радости не приносят. У меня и так и так было. |
le-s |
|
inhobbock |
|
inhobbock |
|
le-s |
![]() ![]() Вчора -530.
Водолійко,
Про Овен-МС у мене додам Вам у копілку: Кілька разів було Підприємство з НУЛЯ - Початок! (НІкому було нічого ні розказати, ні показати - ВСЕ САМА!) Так. Як і самостійність, незалежність, керівництво. Овен, якщо не дає раннє визначення, то пробує всього потрошку і зупиняється там, де ці потреби задовольняються найкраще.
(Кілька разів також було кинуте місце - не знаю, до чого тут Овен..., але теж ВСЕ розгрібала і розбиралась і запускала знову САМА!)
УМС в 4 в До того ж вважаю, що спрацьовують й інші фактори. Якщо, як у вас, 10 і 6 доми не заселені, то інші фактори будуть сприяти вибору діяльності. Дивимось 2 дім. Він якраз має акцент.
УАсц
К6 в Сміливо брали це на себе і відразу, як Овен на Мс, окреслили це єдиною умовою.
Насправді була не від Козеріжки. Від неї, але про гроші вони не говорили. Я неправильно відразу зрозуміла.
треба все це записувати, зберігати, видавати їм читати, дивитись....наступні роки і покоління Хазяйка, судячи з усього, не проти. І я цьому рада. |
Ингрессия Урана в Близнецы 7.07.25
МЕСЯЦ КОЗЫ 2025
Психограмма недели с 30 июня по 6 июля 2025 года: Рог изобилия
Астро-руно прогноз на июль 2025 для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб.
Музыкальный love-прогноз на 2025 год