Тема 40725, сообщений: 8684
Кінець рф-ії |
Автор | Сообщение |
Крылатый Бык |
|
vodoleyka |
![]() ![]() П С пропустила уточнюючий момент з клієнткою. Це теж мені треба було через себе перестрибнути і зрозуміти , шо робити, робити чи не робити...
Як писала, можна сказати по - козерожому, що Сама лоханулась ( Козерожка так і сказала, і я від неї іншого і не чекала) Тобто, спочатку про гроші мови не було. Я рішила, що раз від цієї людини, а вона мені всі нерви вигризає за суму оплати, то вже рішено... і просто стала писати консультаціі...
Але коли до свіданія і тішина...я нє поняла... почекала...розізлилась...думаю, як же тепер поступити...?
І прийшла така мисль : а напишу їй про оплату! хай там що собі думає. Це їй повинно бути соромно, а не мені (( І Написала, мовляв, вибачте, думала, що від П, значить в курсі про ціни, але така оплата...і счет ...
повторю, це Вперше у мене з астро- таке...
Але у мене зразу відлягло "поза жертви".
Стало просто як маркер, що навіть написавши про оплату, відповіді взагалі не отримала. Ну все понятно...Лилит - Бли ніякі уроки не сприйняті. Совісті немає....рашисти згадались - почєрк тот же ( не буду уточнювати ЗВІДКИ саме клієнтка )
В общем, свої уроки работаем... |
le-s |
![]() ![]() Крилатий Бик,
Ну грабеж это святое для орков . Где бы они не побывали, там всегда грабеж и разруха. Якщо грабують, значить, подумують не повертатись. Мені так здається.
рпц превращается превращается в пропогандон отдел …потом пусть не плачут про пустые храмы О! Так. Я читала в якомусь ТГ сьогодні цей меседж. Забавні такі.
Інгобок,
а мне из росии довольный знакомый позвонил и сказал, что все, они нас победили и взяли, я удивилась, конечно, это потом стало понятно, что там раньше времени заготовки выпустили в эфир.
минутка поныть, в жизни улыбаешься и все хорошо, а тут хоть расслабишься. Та заради Бога, ласкаво просимо.
Але з умовою "встряхнулісь" і далі боремось.
Вот недавно давняя знакомая попросила помочь, она инвалид на кресле, как мне было ново переступить через себя и взять деньги, уговаривала себя внутри тем, что потрачено очень много времени, дети были сами и так далее Такі люди бувають ще принциповіші за інших. Щоб їх не вважали "гіршими", тому з ними не завжди і наполягати на безкоштовній роботі потрібно. Можна зробити гірше.
Сегодня ехала и мысль возникла, а что, если эра Водолея будет означать свободу в плане границ, не будет стран как раньше, а мы будем путешествовать по всему миру свободно и без ограничений, работать, где понравится, жить
Не буде. Уявіть, що нащадки рашистів розлізуться по всьому світу.
Водолійко,
І наступне Лунне ( ось не можу Місяць казати, бо чоловік): СЛьОЗИ добре програлись )) Мені жіночка у маршрутці казала , Женщіна, можна потише? ...А я їй : - ЕМОЦІЇ...
Мені теж здається не кращим наш варіант А жіночка - падлючка...
а швидкі : Луна транзитна була якраз у Водолії і йшла по моєму Сонцю! Це слабкий наш період, до речі. Я дуже виснажена тоді була! І ще БЕЗ курсу! Теж показник! О. Я теж відчуваю всі місячні з"єднання по наталу.
Я так люблю про життя інших узнавати. Я зацікавлений слухач, читач. Я відразу подумала, що у вас Мс кардинальний. Так і є. А Плутон тоді, коли прибирання було, шастав чутливо?
Дякую, що розповідаєте.
А це
"Поплакала і знов...Фіалка розцвіла..."
Прямо як Інгобок сказала про бажання понити на хвилинку. Мені ця пісня Казки подобається. Пам"ятаю, що в кліпі мені у однієї дівчини дуже сподобався колір - шикарний рудий. Мідяний. |
le-s |
![]() ![]() Совісті немає....рашисти згадались - почєрк тот же
( не буду уточнювати ЗВІДКИ саме клієнтка ) Аа..От що ще.
почекала...розізлилась...думаю, як же тепер поступити...? І прийшла така мисль : а напишу їй про оплату! Так це і єдине правильне рішення, на мою думку. І повага до себе. Себе поважати - важливіше, за чужу повагу. Бо незалежність, як не крути, без цих "жертв" вирішує все в житті. |
le-s |
|
vodoleyka |
![]() ![]() А жіночка - падлючка...
Ага )) у неї і вигляд такий був
Я відразу подумала, що у вас Мс кардинальний. Так і є.
А Чому (Ви так подумали)? Поясніть...
А Плутон тоді, коли прибирання було, шастав чутливо?
Мені вже лінь зараз дивитись )) Хіба що може підходив до секстилю з моїм Мерком...
Це було...1-14 березня 2015 ( 1 - я пішла на цю роботу, наступного дня захворіла, а Висока тем-ра спала аж 13 - го ) А другий випадок із ногами - літо
Я тоді, звичайно, дивилась, але вже не пам"ятаю. Плутон може й був фоном , саме пов"язаним з прибиранням, але отаке швидке зникнення неприємностей, як тільки зрозумієш причину і подумаєш вірно - то є Лілітне.
Аа..От що ще.
Ті наші області...
У них характери схожі з рашистами (( ( у більшості)
Так це і єдине правильне рішення, на мою думку.
Так. Але уявляєте, наскільки осліплює Ліліт, що я його зразу і не побачила. Воно ж очевидне , і головне, без скандалів . А моя Ліліт-Овн то терпить і все до жертви зводить, потім вибухає і капєц((
Це я вже сиджу і думаю, ЯК по Весам (протилежний Знак лл) (Мирно) розрулить? До Бога звертаюсь за підказкою. А коли приходить , - а вона ж очевидна! йо ма йо... |
vodoleyka |
![]() ![]() Лилит у меня в самом начале рака на ИС.
Хм...Рак считается пассивным вампиром. Что может значить Лл там? Может не различаете таких вампиров ?
человечность, как за это взять деньги.
Ну, это все этапы большого пути ))
Бесплатного много у меня везде сделано, не только в астрологии.
Про человечность ...))
Мы вот все думаем, что помогаем, при этом, сомневаясь в себе или настолько мало вкладывая в эту помощь своей энергии, что и деньги неловко брать.
Все очень по-разному.
Я впервые чувствую именно так, как описала. Но у меня всегда была цель зарабатывать астрологией. Я Очень Много этому училась и учусь. Уран во 2д. Всегда был только вопрос , чтоб быть Профи. Теперь я в этом не сомневаюсь.
Если тратить по три дня на человека , не получая ничего взамен, то через несколько таких "помощей" я просто умру с голоду. Где здесь человечность? Почему я должна считать их жизни ценнее Своей? Для меня это точно не так
Если сравнительно с Моими доходами эта тетя - миллионерша и ТАК отнеслась.
Человечно ей помогать? Помощь ли это вообще?
Мне открываются глаза на многое.
А насчет той, которая не оплатила, попробуйте позвонить и просто сказать,
Да, я там дописала - так и поступила. Она просто исчезла из связи. Значит привыкла просто брать (( |
inhobbock |
![]() ![]() Я даже не знаю, как все это возможно
|
inhobbock |
![]() ![]() Сегодня перед сном ребенок мой признался, что загадал, задувая свечи. Еще и добавка была "желание потрачено, но я так этого хочу". Чтобы здох Путин и скорее наступила наша Победа. Я подумала о тех всех рашистах, которые друг перед другом выслуживаются в своих зверствах и поняла, что одного будет недостаточно. |
inhobbock |
![]() ![]() Vodoleyka, не знаю, это я такая неправильная, но если со мной подобное происходит, я начинаю думать, где я что-то сделала не так. Ведь ситуации не просто так, а заставить нас подумать, обратить внимание, и всегда нужно быть благодарным за них. Не заплатила, но теперь вы будете все иначе делать, а значит заработаете больше, чем могли бы, если бы она оплатила, а вы не испытали бы эти переживания. У меня лунное затмение не затрагивает планеты (программка писала и я не смотрела), но как раз на оси 2-8, и транзитные луна с ураном, а на другом конце транзитное солнце на уране и все это в квадрате к натальной луне. И отлежаться не выйдет, так как кучу всего нужно успеть... |
Венера в соединении с Ураном 4.07.25
Психограмма недели с 30 июня по 6 июля 2025 года: Рог изобилия
Астро-руно прогноз на июль 2025 для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб.
Месяц лошади 2025. Общие тенденции.
Музыкальный love-прогноз на 2025 год