Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8684

Автор Сообщение
A
     5 ноября 2022 (18:56)

(Автоматический перевод с транслита!)

автоматически начинается хаос и разборки между собой всех его прихлебателей.

Зато его все помнить будут ))). Вот и вся игра , типа, после меня xоть тван, его же будут помнить, как аля xорошего президента. Ой, господи, какой дебил, честное слово, как детя.

Слава Україні !
le-s
     5 ноября 2022 (19:40)

Вот насчёт Херсона мне непонятно пока …Там какая-то муть происходит.Всех гражданских чуть ли не насильно пытаются оттуда вывезти . Что там орки задумали

Враховуючи, що вони розкрадають адмінбудівлі.

І покидають пости.

Задумувалось, напевно, як пастка, зараз, можливо, вже й самі не впевнені.

Я вважаю, що може бути пасткою з декількома варіантами.

Спершу думали почекати на наших, а тепер, можливо, заманити і щось втнути без своєї присутності там.

vodoleyka
     5 ноября 2022 (19:47)

Передплату брати, як мінімум.

Я так інколи роблю

О! Я про таке навіть не думала. Але запам"ятаю.

"Самоцінність. Хіба це погано".

Так! І саме це - Головний урок цього випадку.

Тут трохи здалеку розкажу...

Я ж проходжу всі етапи...

Спочатку, звісно, я за всіма бігала, дати вишукувала )) Раділа, коли хтось зацікавився, і можна йому щось написати, а він би відповів, так чи ні...Звісно, ні про які кошти мова не йшла. Не послав і то хорошо! ))

Але є подруги, які без усякого обговорення грошових питань мені платять так, як мене задовольняє це. І таку систему я вважала для себе Ідеальною.

Ось тут у мене була та сама смисловість ідеальна :

пише або дзвонить подруга із заявкою. Я інтелектуально працюю над цим детективом.

Вдома, коли дощ чи заметіль, не важно...Нікуди не треба їхати...Все через комп. Тільки мої Мозги ...Також електронно приходять кошти...І також рядом є гарний магазинчик, де усе необхідне є, і де також електронно можна розрахуватись...і ось я вже зі смаколиками за свій труд.

Писала, що з юності Детектив Ніро Вульф - мій ідеал праці.

Він славився тим, що брав Дуже велику плату , і спочатку всі клієнти скандалили.

І він слова без плати не говорив ))

" Клієнт Вульфу : "Но я хочу услышать Ваше мнение как Специалиста!"

Вульф ( грустно) : "Мнение Специалиста СТОИТ ДЕНЕГ. Особенно МОЕ Мнение"

Цю цитату я записала ще років у 20 ))

Але ж розуміла, що до такої борзості треба ДОРОСТИ Професійно.

І Вульф же теж не починав з такого. А починав , плутаючись у ногах поліції, яка його ганяла, рішати ті детективи....і ось коли вже мав Результат....тоді...

Але у мене були етапи, що місія, що Допомога...Раз Бог послав людину, я повинна все, що можу ій викласти...не дивлячись заплатить чи ні...

Зовсім недавно, до речі, такий період у мене ще був.

Буквально ДО війни.

...І тут Бог послав мені Козерожку у подруги - ну транзит же Сатурна по Водолію!

І почала вона мене "виховувати" ( до сказу ))

Своїми "ценами"...Да, а чому мені не хотілось називати ніяких цін - бо розумію, що Інфа дорога, не хочеться ставити якийсь огранічітєль.

Ми спорили з Козерожкою до потєрі пульса

Я говорила, що це не шоколад...

А вона відповідала, що клієнтам ТРЕБА знати суму.

Вопщем, добила вона мене до того, що я вирішила іти от обратного : прикинула, НИЖЧЕ якої суми в день я просто НЕ полізу ні в яку карту.

І буду називати "От ..."

Не закриваючи верхній поріг.

І ось ця клієнтка, що кинула, звернулась до мене від імені тієї Козерожки, і тут я вже лоханулась , подумала ( точніше, Козерожка якраз сказала, що хтось буде звертатись і суму знає ( але то була інша, яка не звернулась)...( ну , затмение)...і я не стала цю тему піднімати (((...Це Другий Урок.

Бо це все -таки Перший раз для мене був у такому режимі...

Але ж я ТРИ дні писала - думала - писала...

До речі, Перша Консультація, яка вийшла у мене гармонійно у всьому ( і план спочатку, і етапи)

О, думаю, ТАК усім буду писати, за таким же алгоритмом.

Клієнтка ж з грошима...теж це збило, не думала, що так може поступити ( і до речі Третій урок чи програвання : транзитна Ліліт зараз підійшла до мого Юпітера у 12 д ! ...її АСц - Стрілець )

Ще один Урок...Коли зрозуміла, що вона вже попрощалась і не питає про оплату ( куди платити. Зазвичай так було: люди читали моє писання, потім питали номер карти. Це для було Знаком, що їм щось нужне я написала...), почався бурний штурм мозга, як вирулить із цього?

Адже ж моя Лл-Овен - це і про гроші! І про Відстоювання Себе.

Знову жертва?...І буду ходити обіжена?

Якщо до цього випадку у мене ще були якісь мислі, що я ж не знаю, потрібне я написала чи ні...як я можу зразу за гроші говорити...?

То цей кидок все перевернув у потрібному напрямку ))

Вже за війну я зрозуміла свій професіоналізм.

А свій стан переживання війни поставив пріоритетом Власне виживання, а не клієнтів.

І тим більше, Такий приклад!

Просто наглий кидок.

У мене був випадок, коли мене попередили, що клієнтка багато не зможе заплатити ( але я брала усіх), але щось запалатить...і коли я на другий день почала продовжувати їй писати, вона написала, що розуміє, що інфа і робота - набагато більше, ніж вона зможе оплатити, тому просить закінчити.

Але у мене, якщо пішла Інфа, я мусила її викласти...Я так і написала, щоб не переймалась...тобто бідніші люди були з Совістю.

Тому цей кидок грошовитої клієнтки взагалі перевернув моє сприйняття своєї "місії"

І якраз підвів до тієї Межі з Ніро Вульфом, коли я вже перестаю бігати за клієнтами!

Це дуже Цінно!

Адже Психологічно все відбувається навпаки : як заставити кішку не йти на кухню? Треба її туди штовхати )) ( це психолог розказував свої студентські опити)

Тобто Новий період для мене наступає. Підвищення рейтингу, хай поки що у СВОЇЙ Голові!

Те, що робота знайшлась, буде знімати грошову причину і додавати впевненості ( нєт так нєт...Вам не надо - Мне тем более )

Всі обідки сканіруєм на те, в чому Плюс

Трансформіруєм

"Можливо потрібно і відпочити від астрології.

Але такий багаж знань, як у вас, для себе притримувати лише - злочин "

Клієнтів у мене і так не багато.

А Астрологія - воно САМО ))

А нижче слова - те саме мені і Козерожка говорила, коли надихала створити сторінку астро-

Та і я сама так вважала : для Людей же!

І ось тепер пробираємось у цих нетрях : для Кого??? І Що дає?

...А ще така думка..У Ері Водолія кажуть, що всі люди ВЖЕ поділились хто куди ( в Нову Еру чи в старому пеклі...)...Тому зараз усі ті, хто створив собі пекло, якраз і будуть шукати помощі у різних астрологів...і при цьому , не гребуючи тими ж гріхами, які їх і завели у це пекло ((

Тому так, треба це відрізати, не тратити свою Енергію на таке. А для цього не стіснятися ні з питаннями оплати ( ні фіга собі, я три дні напружено працювала, і це МЕНІ повинно бути стидно ??? А не їй?...О! Саме Ця думка мене жваво отрезвила від усіх "місій"

( нижче про роботу відповім )

le-s
     5 ноября 2022 (20:28)

Те, що робота знайшлась, буде знімати грошову причину і додавати впевненості ( нєт так нєт...Вам не надо - Мне тем более

Мені таке подобається.

Ніро Вульф - клас. Так треба вміти.

Виражений Лев, Скорп уміють найкраще.

З Рибним акцентом складно.

Знаю по собі як синтетична Риба.

Завжди норовиш з"їхати в перфекціонізм Діви по опозиції.

Сумніваєшся.

Хоча буває чуйка краще ніж знання .

А історія у вас. Важко було б підгадати все.

Судилося, значить.

І клієнтка в образі "від подруги", і те, що очікування й радість були від нової структури.

Я коли відчуваю бажання похвалити себе з очікуваннями, що й інші так оцінять, вже знаю наперед, що ефект буде нульовий

Я досі вражена вашою історією про зупинку і водія. Бувають такі прикрі ситуації. Але як приємно, що такі як водій зустріячаються люди. Саме коли потрібно.

У мене була ситуація з клієнтом

Питання стосувалось проблем в особистому житті.

Клієнт - майже мій ровесник, доволі успішний наш емігрант з англомовної країни.

Запит був "чому не клеїться нічого, чому від нього жінкам потрібно лише матеріальне - букети, цукерки і далі все більше".

А я дивлюсь, у нього Асц в Скорпі, і Марс ретро в Діві, вигнаний Юпітер там же, а Венера (Дсц) в Рибах. Вона в опозиції до них.

У хлопа по життю пунктик намальований про проблеми в стосунках. Окрім цих показників були й інші. Місяць, здається, в з"єднанні з Хіроном. Що дає чуйку на підступ, але і здібностями до нього ж нагороджує.

Казав одне, мав на увазі два.

Він хотів чистого і великого кохання, але піди доведи спершу "прибутковість і раціональність" витрат з його боку .

Я йому обережно натякала, на це.

Він почав нудити.

Я прямим текстом порадила до консультанта-психолога звернутись.

І наше спілкування на цьому закінчилось .

Крылатый Бык
     5 ноября 2022 (20:44)

Враховуючи, що вони розкрадають адмінбудівлі.

—————————

Ну грабеж это святое для орков . Где бы они не побывали, там всегда грабеж и разруха.

—————————

Я вважаю, що може бути пасткою з декількома варіантами.

—————————

Да…подлянку какую-то похоже затевают , но будем надеяться что у них получится так же , как и все что они затевали до этого , тобто их провалом и позором…

inhobbock
     5 ноября 2022 (20:44)

Крылатый Бык, да это я утром осознала, что мне через 15 лет уже 60)))

Lenny, даде по ссылке не иду, кто там признал? Аж смешно, разве что сами придумали и объявили.

Я помню, как в Гостомеле наши выбили десант и наконец-то передышка была, а мне из росии довольный знакомый позвонил и сказал, что все, они нас победили и взяли, я удивилась, конечно, это потом стало понятно, что там раньше времени заготовки выпустили в эфир.

vodoleyka, я пессимист среди самых оптимистичных оптимистов. То есть, если кто-то себя считает оптимистом у простых оптимистов, будет пессимистичнее моего пессимизма у тех, кого назвала.

Насчет работы, я еще пару лет назад, сидя долго в декрете, правда, работая на свою фирму, но дома из кухни, что тоже самое) смотрела на свой дирекционный уран, который шел к МС, и транзитный уран, который к куспиду второго подходил, думала, ну что же может быть. А оказалось, что мне придется самой обеспечивать себя и детей, вот так вот очень резко. Но пока на необходимое хватает, иногда думаю, что может зря транзиты на малое променяла, может пойти куда-то покрупнее.

А если серьезно, у меня не долго упадническое, минутка поныть, в жизни улыбаешься и все хорошо, а тут хоть расслабишься.

Лилит у меня в самом начале рака на ИС.

А насчет оплаты, мне почему-то до сих пор неудобно брать деньги за мою работу, если это не согласно контракту официальному. То есть если попросили помочь знакомые, это же просто человечность, как за это взять деньги. Вот недавно давняя знакомая попросила помочь, она инвалид на кресле, как мне было ново переступить через себя и взять деньги, уговаривала себя внутри тем, что потрачено очень много времени, дети были сами и так далее. А так хотелось бы жить с кучей денег и помогать в удовольствие.

А насчет той, которая не оплатила, попробуйте позвонить и просто сказать, что возникло недоразумение, так как вы сами вначале не предупредили, то ничего от нее не ожидаете, все на ее усмотрение, но ваша работа обычно стоит столько-то. Можно добавить, что произошло недоразумение и вас предупредили, что будет звонить новый клиент, который в курсе, а позвонила она

Крылатый Бык, а еще из Херсона музейные ценности вывозят(

Крылатый Бык
     5 ноября 2022 (21:00)

Сумашедший дом россия

https://t.me/vatnoeboloto/6895

рпц превращается превращается в пропогандон отдел …потом пусть не плачут про пустые храмы🤡

inhobbock
     5 ноября 2022 (21:01)

Сегодня ехала и мысль возникла, а что, если эра Водолея будет означать свободу в плане границ, не будет стран как раньше, а мы будем путешествовать по всему миру свободно и без ограничений, работать, где понравится, жить

vodoleyka
     5 ноября 2022 (21:05)

А на яких аспектах ця прикрість сталась?

Загальними я вважаю Затемнення

І наступне Лунне ( ось не можу Місяць казати, бо чоловік): СЛьОЗИ добре програлись )) Мені жіночка у маршрутці казала , Женщіна, можна потише? ...А я їй : - ЕМОЦІЇ...

Та якби я тихо стояла, то ніхто б мені ні грошей не повернув, і може б знову проїхала...(( А так рішила не стримуватись, та й не могла, сльози самі текли.

ну і Сонячне ж на "роботі" (Марсі)

а швидкі : Луна транзитна була якраз у Водолії і йшла по моєму Сонцю!

Це слабкий наш період, до речі. Я дуже виснажена тоді була!

І ще БЕЗ курсу! Теж показник!

"Як на мене, мати роботу - дуже добре."

Та ТАК! Я ж і раділа спочатку. Вважала , ПАЗЛ нарешті зійшовся.

Може пройде цей перший період, і дійсно всі смисли притрутся: щось уріжеться, а щось стане звичним.

З чим завтик був пов"язаний? Складно було знайти?

Це теж Історія. Хай Вам в копілку.

Транзит НЕПТУНУ по моєму Сонцю. ( і Хірон там же)

Січень 2009 ( останній місяць праці бухгалтером і вообще, але я про це ЩЕ не знаю): здаю річний звіт ( я - гол бухгалтер)...стою у чергах...зима, сніг...черги часом на вулицю...Тому є час пороздивлятись контінгент...Багато таких бабульок-бухгалтерш...

Я собі стою і думаю, яка ж у мене гарна професія - можна до старості працювати і бути з грошима, не залежати ні від кого...

Але підприємство вже тоді переїжджало у інше місто, і це була моя передача Справ на ньому.

Готуючи її, підписуючи папки, сторінки, де що і т д...чекаючи на це все...у мене вже було відчуття такої тяжесті...просто ужас...

Але думала, що просто устала...отдохну отпуск или пару месяцев и буду искать ТАКУЮ же работу.

Передала справи . Підписали Акт.

Прокинулась і Розумію, що ні в яку бухгалтерію я більше не хочу, не можу, ні за що! Як ярмо! Все! Відробила своє бухгалтерське.

Хоча це було моїм смислом першу половину життя.

Але як старий звичний одяг ДО бані. Поки ти в ньому - знімати не хочеш, але Після миття не хочеться одягати.

Але все ж ще думала, ну стомилась, пройде..

І ссилки на вакансії Бухгалтерів ще ТРИ роки тримала у підписці.

Але періодично відкриваючи і читаючи ці вакансії, мені просто було дурно, не хотілось жити,...ні...ні...тільки не це

Але Що?

Із земних робіт нічого більше не йшло, не траплялось такого, щоб підходило За що ж бралась як тимчасовий підробіток, приносило лиш збитки , розчарування і розуміння - це не моє.

Але ж я наступала на горло всім пєсням і йшла , куди просили, бо треба ж були якісь гроші.

Дійшло до участі в уборках у знайомих ( але я була їм Вдячна до цього, тому хотілось і допомогти. А ще й платили)

І ось тут почалося саме "цікаве".

Я почала ТАК хворіти, як ніколи до цього. Просто на грані смерті. Чудом викарабкалась один раз.

Але ж ще не зовсім допетрала що до чого, хоча подозревать что-то начала ((

И хоть решила больше не участвовать в таких работах ( ничего такого, с чем бы не сталкивалась и в домашней уборке!), следующий раз их звонок с очередной просьбой-предложением прозвучал именно тогда, когда вообще без денег была ((

И я подумала, ну может я себя накручиваю с этими причинами...а деньги надо, и вот предлагают. И не знаешь, то ли отказаться - будет кармой, типа, предложили, а ты отказалась ???..

И я пошла...

На след день у меня отнялись ноги ((( Я не могла встать с постели. Никогда такого не было.

Мне стало так страшно, не передать. Что не то, что кому-то убрать, а после себя не смогу это сделать - как "результат" вчерашнего...

Тут я уже ОТчетливо связала эти недомогания с тем, что соглашаюсь на нелюбимую, ненужную работу, только из-за денег.

Да, а предыдущую болезнь я потратила в несколько раз больше заработанного на лечение ((

И я решила, что лучше умру с голоду, но в своей постели, на своих ногах, чем ТРЕТИЙ раз испытывать Судьбу с такими "подработками".

И как только я это решила, ноги перестали болеть, все прошло, как и не бывало!

( Когда потом в очередной раз эти же люди позвонили, я сослалась на занятость и отказалась. Больше они не звонили!)

Ось після таких Кармічних уроків у мене вже склалась певна думка про все це..........

Але це, забігаючи наперед...

Тоді ж, коли здавала бухгалтерію у мене паралельно ( трохи раніше) УРАН йшов по Рибному стеліуму і буквально завалив мене Проф Астрологією.

Я засіла вдома за компом з Астро-Бібліотеками і з ранку до ночі вивчала, конспектувала, продираючись крізь усі протиріччя текстів...

Так було десь років 8...

( ну, а далі Астрологія перейшла у ПРАКТИЧНЕ русло, коли підручниками рідко користуюсь)

Ну, і так все продвигалось.

Тобто ота моя опозиція-канат Риби - Діва спочатку грала професією Діви, потім Риб.

Хоча там і там потребувала і Аналізу, і Синтезу.

Не кажучи вже про Астро-...Але і в бухгалтерії я хотіла бути тільки Головним, там де Баланс, і де є і аналіз, і синтез (діва-риби)

...і ось тепер, через 13 років! знову повертається Дівою! Але ж я сама вже не хотіла в головні...а щось з обліком пов"язане щоб було.

Кар"єра мене вже не цікавить - є Астрологія ж!

А для заробітку - все ж таки щось своє, близьке до спеціальності. І таке і попалось ! Всі мої умови - забаганки виконані, краще і не складеш!

Тільки поки що ця робота забирає усі мої сили і смисли, і це мені зовсім не подобається.

але Тримаємось. Скільки вже всього пройдено. До чогось же Йду. Треба Вірити, що на Краще для Мене

"Поплакала і знов...Фіалка розцвіла..." Ніколи не подобалась ця пісня- кілька строчна, а ось згадалась

Крылатый Бык
     5 ноября 2022 (21:07)

да это я утром осознала, что мне через 15 лет уже 60)

—————-

Так не 60 же ещё , уже повод для радости, целых 15 лет впереди😊

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере