Тема 40725, сообщений: 8684
Кінець рф-ії |
Автор | Сообщение |
mir_tesen |
|
le-s |
|
le-s |
|
inhobbock |
![]() ![]() Я і не знала, що цим завершиться - молодці, нема про що розмовляти, а підробний мейл лиш доказує фейки зі сторони росії
👉🏻Зерновий коридор сьогодні🥳 Як ви вже знаєте, після атаки дронів на ЧФ РФ русня заверещала, що це порушення, тож вони призупиняють участь в угоді. На що ООН і Туреччина (нагадаю, що Комісію по угоді складають Україна, Туреччина, ООН і росія) сказали – ну і пішла в сраку, і самі, отримавши нашу згоду, дали добро на прохід 12 кораблів із зерном. Росія (уявіть масштаб шпіонської гри) зробила собі імейл, копіюючи назву Комісії і кинулася погрожувати командирам суден. Справжня Комісія прийшла у той же чат і ще раз послала росію нахер. Кораблі пішли, злобній ботоксній миші залишилося тільки дутися на крупу. І далі ситуація якби патова. Промовчати – будуть як обісцяні. Відкрити вогонь по кораблях, чию недоторканість гарантує ООН і, що важливіше Туреччина - то ще і обісрані. Треба ж значить якось повертатися, щоби не втратити обличчя. Небензя (це той що погонщик бойових комарів) заявив, що вони тепер теж інспектуватимуть усі кораблі. «Дряблий куй свій інспектуватимеш», вже готувалися відповісти наші, адже в угоді такого не було, аж раптом Лавров миролюбно і примирливо заявив, що їм просто потрібні гаранті… Тільки пиzdи отримають, як одразу крок доброї волі. Гопнікі, до мозку кісток. |
le-s |
|
le-s |
![]() ![]() Про богуслаєва, Генпрокурор додав: "Але і це ще не все! Після того, як українські військові звернулись по гелікоптери, президент "Мотор Січі" віддав наказ розукомплектувати техніку. Просто зняти з гелікоптерів лопасті!" Генпрокурор звернув увагу на те, що все це відбувалося на початку війни: "Ми ж всі пам"ятаємо, як ворожі гелікоптери штурмували Гостомель. Як обстрілювали інші українські міста. І коли так важлива була вчасна підтримка Збройним силам у повітрі", – додав він.
"подвиги" рашистів:
"Ми вважали їх братнім народом. Я не могла уявити, що вони здатні робити такі речі з людьми". Росіяни прибули 24 березня. Перші, за словами Людмили, які приїхали через Крим, поводилися добре. На війнах часто солдати на передовій більш дисципліновані, ніж тилові війська, які йдуть за ними. Найгірше прийшло зі сходу, від бойовиків, вихованих сепаратистськими режимами в Луганську та Донецьку. Вони тероризували село, вимагали горілку та вино, крали машини та пальне, грабували будинки. Вони забирали чоловіків у мішках на голові, катували - принаймні в одному випадку до смерті. Людмила каже, що російські військові, які і самі були досить страшними, "не вважали ополченців за людей". Ті, хто мали бути союзниками, сварилися, влаштовували п"яні бійки і навіть перестрілки. Через місяць окупації Людмила мала можливість виїхати з дочкою Ольгою на територію, яку контролювали українці. Але попри благання Ольги, вона відмовилася переїхати у безпечне місце, бо сподівалася зберегти своє майно, а насамперед зібрану нею колекцію документів про історію свого села та родини. Коли Ольга та її близька подруга, яка жила неподалік, поїхали, Людмила залишилася одна. Жінка була постійно налякана, вона приймала ліки від високого тиску, але знаходила в собі сили пережити довгі, самотні дні. Її собаки гавкали, коли наближалися незнайомці. Потім, у ніч на 13 липня: "О пів на одинадцяту я почула дуже гучний стукіт у своє вікно". "Моє тіло стиснулося. Хто це міг бути? Моє обличчя, тіло, ноги, руки паралізував страх. Я зачинила усі вікна, але одне з них було ще трохи відчинене. Я побачила крізь нього солдата. Я вагалася, чи пускати його. Чи зможу я його чимось вдарити? Чи зможу я з ним впоратися?" "Коли я відчинила двері, він одразу вдарив мене кулаком по обличчю. Вибив мені два зуби і зламав ніс. Я була вся в крові. Він почав бити мене прикладом автомату в груди, по голові. Я не розуміла, що зробила не так". "Він вхопив мене за волосся. На кухні було темно, і він чіплявся за меблі, а потім кинув мене на диван і почав душити. Після цього я два тижні не могла ковтнути води". "Потім він зняв з мене одяг і зґвалтував. Він порізав мені живіт. У мене досі залишилися шрами на животі. Глибокі ще не загоїлися, менші порізи зажили". |
le-s |
![]() ![]() Третичні прогресії показують, що Марс стоїть на Дсц України. З вересня по середину грудня. На мій погляд, це про гостру фазу.
Також зараз уточнюється в цих прогресіях
Безумовно, це добре. Оскільки
Естафету візьме прогресивна
Отже і гуманітарна допомога країн-союзників і угоди про співпрацю, а то і союзництво (НАТО) видні! |
mir_tesen |
![]() ![]() сегодня смотрела космограмму Рэдиса, Дениса Прокопенко, так вот у него, так же как у многих людей с самых горячих сейчас точек, Сатурн закончит бить его личные планеты ( |
le-s |
|
mir_tesen |
МЕСЯЦ КОЗЫ 2025
Венера в соединении с Ураном 4.07.25
Психограмма недели с 30 июня по 6 июля 2025 года: Рог изобилия
Астро-руно прогноз на июль 2025 для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб.
Музыкальный love-прогноз на 2025 год