Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Как же я не догадалась — Америка!!!
Як варіант - комарі. |
|
Крылатый Бык |
Думаєте, іран "переконають", навіть якщо, а вдруг, рф-ією уплочено за них ——————— Сподiваюсь переконають . На всякую хитрую жопу найдётся…У ирана своих головняков багато. россия вне закона сейчас, а иран такой «союзник» , что кинет и не поморщится, даже если уплочено. |
|
A |
Сьогодні вранці окупанти завдали ракетних ударів по Днпровській ГЕС, Дністровській ГЕС і Кременчуцькій ГЕС Elektrovesti Слава Україні !
|
|
le-s |
Сподiваюсь переконають . На всякую хитрую жопу найдётся…У ирана своих головняков багато. россия вне закона сейчас, а иран такой «союзник» , что кинет и не поморщится, даже если уплочено.
Нехай би так, Крилатий Бик.
Сьогодні вранці окупанти завдали ракетних ударів по Днпровській ГЕС, Дністровській ГЕС і Кременчуцькій ГЕС
Elektrovesti Дві з них лягають в мої припущення про руйнування, пов"язані з місячним затемненням. |
|
Крылатый Бык |
Сьогодні вранці окупанти завдали ракетних ударів по Днпровській ГЕС, Дністровській ГЕС і Кременчуцькій ГЕС —————— Террористы 🤬 Только кошмарить гражданскую инфраструктуру способны. Против армии Украины ничтожества…
Сказали спасибо: 2
|
|
le-s |
Ні разу не расисти. лєнінград.
|
|
A |
Один из основателей «Револют» Николай Сторонский отказался от российского гражданства Слава Україні !
|
|
milk-n-honey |
Хорошо, что ютуб все сохранит навечно. Тысячи радостных комментариев расеян. Лучшая прививка нашим правнукам от "мышебратья". |
|
le-s |
Мілк-н-хоні,
Хорошо, что ютуб все сохранит навечно. Тысячи радостных комментариев расеян. Лучшая прививка нашим правнукам от "мышебратья".
А про що конкретно мова? ПС, мені так подобається ваш нік.
А, Я навіть не чула про такого. Я взагалі запорєбрікових не знаю. Хтось зі знайомих ще торік "ах, ти знаєш російську блогерку..? ах, ти не чула таку пісню?". Реакція на подібне була завжди одна - Буе. |
|
milk-n-honey |
А про що конкретно мова?
радіють що Україна без світла та води |
Психограмма недели с 1 по 7 декабря 2025 года: Два концепта мира - мир открытости и мир закрытости и преодоление их противостояния
Полнолуние в Близнецах 5.12.2025. Холодная Луна
Возможный приемник Путина.
Прогноз на колоде Ленорман с Овна по Деву на 2026 год
Месяц Свиньи 2025