Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Крылатый Бык |
ЗБИТО 44 ІЗ ПІВСОТНІ РАКЕТ ОКУПАНТІВ! ——————
Отличный результат Слава ПВО!
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 2
|
|
le-s |
Отличный результат Если удастся поддерживать такую эффективность, рашка перестанет пуляться ракетами , ибо никаких ракет не напасешься
Слава ПВО!
Це так, але. Якщо ці - крилаті. Дозвукові або звукові. То балістичні іранські Фатех і Зульфікар - надзвукові. Зульфікар майже гіперзвукова.
Раджу всім запастись в наступні день-два-три водою питною добре.
ПС. Всім - тим, хто вздовж річки Дніпро живе. |
|
Крылатый Бык |
Сумашедший дом россия
|
|
Крылатый Бык |
То балістичні іранські Фатех і Зульфікар - надзвукові. Зульфікар майже гіперзвукова. ———— С ираном должны как-то порешать вопрос сильные мира сего думаю. Там Израиль очень заинтересован…уже бомбил завод по производству мопедов. |
|
le-s |
С ираном должны как-то порешать вопрос сильные мира сего думаю. Там Израиль очень заинтересован…уже бомбил завод по производству мопедов.
Думаєте, іран "переконають", навіть якщо, а вдруг, рф-ією уплочено за них? Бо то вже ПРО, а не ППО потрібно гарне. А у нас його поки.. |
|
le-s |
Коли
Прогресивна Хочу бачити в цьому натяк на вступ до НАТО. |
|
milk-n-honey |
Нам нужен прорыв, — В.В.Путин
пацан сказал — пацан сделал.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
#ГУРінформує ‼️На аеродромі в псковській області знищено два Ка-52, ще два суттєво пошкоджено
▪️На військово-повітряній базі зс рф «веретьє» (псковська область, острів-5) вночі 31 жовтня відбувся потужний вибух. Два російські ударні вертольоти Ка-52 «алігатор» повністю знищено. Ще два - суттєво пошкоджено.
▪️Деталі щодо знищення іншої техніки та особового складу - уточнюються.
▪️З метою ліквідації наслідків вибухів, а також «пошуку диверсійних груп» особовий склад військової частини піднято по тривозі, у військовій частині проходять слідчі дії.
▪️Ка-52 «Алігатор» («Hokum B» за класифікацією НАТО) — розвідувально-ударний вертоліт російського виробництва. Вартість - близько $16 млн.
ГУР в інших соціальних мережах: 🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber 🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 TikTok
Невідома причина. Навіть здогадок немає. Угу.
Дві незгоди про новину з ППО. З чим хоч не згодні, вбогі? |
|
le-s |
в Волгограде взорвана вонючая бомба! Природнє середовище. Йопт. |
|
milk-n-honey |
le-s, Украину понятно кто бомбит. А их то кто?
...........................
Как же я не догадалась — Америка!!!
Сказали спасибо: 3
|
Месяц Свиньи 2025
Психограмма недели с 3 по 9 ноября 2025 года: Ценности - дети или смена поколений
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.
Гороскоп на ноябрь 2025
Астро-руно-прогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб на ноябрь 2025 года.