Собчак в Вильнюсе , подтвердили пограничники. С израельским паспортом проеxала. Через беларусскую границу
Слава Україні !
le-s
26 октября 2022 (20:42)
Собчак в Вильнюсе , подтвердили пограничники. С израельским паспортом проеxала. Через беларусскую границу
Вона вважається опозицією?
A
26 октября 2022 (20:54)
(Автоматический перевод с транслита!)
Бежит от задержания, что ли. У нее был обыск. Ну ладно, наши приняли, т.к.сумела доказать. Но как белорусы пропустили?
Ой, чуется мне, что не так все просто.
Слава Україні !
vodoleyka
26 октября 2022 (20:58)
Ле-с
Поки Вам не розкажу, не заспокоюсь. Кілька днів ходжу, і не виходить із голови. Хочу від Вас якийсь коментар почути...
Ніяк не додивлюсь той серіал про дельфінів...дивлюсь частинами...
На одній сцені зламало мої нерви і ніби зрозуміла ще про тоді, які ж падлючі нелюди ці рашисти (((
Це ще 83-й рік - фільм...
Головний герой - такий весь положітєльний учьоний, вивчає дельфінів, ставиться до них як до людей...Але ця сцена розділила кіно для мене на 2 частини, і після неї я не можу його нормальним сприймати...тільки "сука рашистська...прєдатель"
...Він розповідає історію ще про ту війну, де був розвідником...його викрили і викинули з корабля в океан...
І ось там його Врятував Дельфін, виніс на острів, був йому Єдиним Другом на тому безлюдному острові довгий час...
...Одного разу на обрії герой побачив вороже судно, що перевозило уран...і послав Дельфіна на смерть (((( - підірвати цей корабель...не можу - плачу...
...у них в загашнику була міна, принесена Дельфіном - він приносив різні "цяцьки" з моря...а герой навчив його в м"ячика грати різними предметами...і ось каже йому, що треба кинути "м"ячика" у той корабель............
І Дельфін поплив, кинув ...і загинув...там так драматично все знято, що перед очима стоїть ((...як по ньому стріляють, кров...скрізь на воді...він пірнає, потім випливає з тією міною...і ранений пливе все-таки до корабля і взриває його...і сам ((........
....я НЕ уявляю, ЯК так можна було поступити нормальній людині.
Як можна було тварині, яка тобі довірилась....а перед цим Врятувала тебе, таке сказати...дельфін врятував його, а він вбив дельфіна ((
Чисто рашистська поведінка - ось що я думаю.
Хай навіть вороже судно, хіба більш нема кому з ним воювати, крім твого єдиного друга, якому ти зобов"язаний життям? І який до цієї війни людей ніяк не причетний...
...так, я вже згадала всіх тварин, які допомагають нам воювати, розміновувати...і часом гинуть теж...Але...все ж таки тут ситуація інша. Як гадаєте ?
Собаки - сапери все-таки с самого початку підбираються, вчаться , здружуються зі своїм керівником ( забула слово) і вони РАЗОМ РИЗИКУЮТЬ, то їх робота - доля...то трохи інше....хоча собак жалкіше, ніж людей, бо не вони ту війну роблять ((
А дельфін плавав-жив собі у морі, надибав полудохлого доходягу, вичухав його...той навчив у м"ячика гратись...а потім послав на смерть ((
---щось муму згадалось...теж не могла заспокоїтись. І досі вважаю, що на раші щось поміняється, коли холопи почнуть топити баринь, а не своїх єдиних друзів.
і оте, що нам теж вбивали в голови при совку таку поведінку як хорошу і правильну.
...а фішка в тому, що герою не повірили у його начальстві про цю історію. За офіціальною версією вороже судно підірвали британці, навіть книжку написали і нагороди отримали....ось така ...ня, малята ...тварі каци ще з давніх давен
le-s
26 октября 2022 (21:44)
Водолійка,
Жахлива історія.
Я подумала про два боки цієї війни.
Ці культуральні відмінності наскрізною лінією проходять.
І те, що ми говорили - енергія спільна, а мета використання і робить добро Добром, а зло Злом.
Наші льотчики відводять від житлових масивів літаки і гинуть самі.
"Там" - навпаки.
Наші воїни - рятують на фронті тварин. До них в окопи лиси заходять в гості, барсуки пасуться неподалік, не боючись, собаки самі в чергу стають.
"Там" - жеруть, все, що рухається.
Певно, і про дельфіна така ж історія.
Професія розвідника, агента, шпигуна сама по собі - для відморозків.
Їх вчать не прив"язуватись, або іншими словами, тільки таких і беруть - здатних використовувати будь-що для виконання завдання. Бути байдужим і до свого і до чужого болю.
Але навіть у них повинні бути якісь базові людські принципи, коли мова не про професію, а щось більше.
"Там", мабуть, в агентуру потрапляють-таки лише психопати.
Сказали спасибо: 1
inhobbock
26 октября 2022 (21:45)
Vodoleyka, щось дуже знайоме, мабуть я дивилася, тут я повністю згодна, не можна так поступати.
Я вже давно не можу фільми дивитися, на черзі стоїть про жінку, яка жила в своїй реальності "гуд бай Ленін", мабуть дуже актуально
Сказали спасибо: 1
vodoleyka
26 октября 2022 (23:22)
Ле-с , дякую. Полегчало, як висловилась.
Написала велику відповідь Вам і Інгобок, але замість відправити , натиснула обновити......
..значить, Нептун не захотів, щоб я те оприлюднювала...хм
Изменить сообщение можно только в течение часа после его создания.
Каждый участник дискуссии может поставить в теме сигнальный флажок, если по его мнению, в теме имеет место конфликт (ссора, оскорбления участников) или флуд.