Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Leosun |
Гарна новина
SOHR подтвердил информацию, что Израиль ракетами уничтожил завод по производству беспилотников. Так же уничтожен склад готовой продукции и производственное оборудование. Это те самые дроны, которые Иран поставляет Кремлю. Уничтоженный завод находился в районе аэропорта Дамаск на западе Риф-Димашка
Сказали спасибо: 5 Выразили несогласие: 1
|
|
Крылатый Бык |
SOHR подтвердил информацию, что Израиль ракетами уничтожил завод по производству беспилотников. ——————-
Ура! Так им террористам Долбанные иранские мопеды бесполезны против войск на войне, ими можно только гражданских кошмарить, для чего и задуманны🤬
Сказали спасибо: 4 Выразили несогласие: 1
|
|
Крылатый Бык |
Чего-то самолеты в россии на жилые дома начали падать —————————— Два за неделю это уже не просто так, знак свыше упырю суровикину, он же командующий воздушными силами с 2017-го года…хотя сам ни разу не авиатор.
Сказали спасибо: 4 Выразили несогласие: 1
|
|
inhobbock |
Ну и пермский пороховой завод в копилку, правда никто это не обсуждает и нет времени было проверить новость
Сказали спасибо: 3 Выразили несогласие: 1
|
|
Крылатый Бык |
Новый рекорд могилизации, 9 дней от призыва до уничтожения . Стадо продолжает идти на убой…
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
моя тітка, дядько народжені під час війни, ми не знаємо коли це скінчиться, тому тільки сердце і віра в найкраще, а тіло наше дуже разумне і само знає. Я дивуюсь завжди тому як проходять жіночі дні, вони знають мої плани наперед, або пришвидшуються, або чекають. У багатьох тварин ще розвинутіше, тому тільки інтуіція саме конкретної людини.
Тоді війна і зараз відрізняються тим, що тоді контрацептивів не було і знань таких. Тоді народжували через брак цього, а зараз - всупереч.
Я не вважаю правильним наражати майбутнє дитя на вроджені психофізіологічні проблеми.
Чего-то самолеты в россии на жилые дома начали падать . Теперь в Иркутске
Бумеранг
Гарна новина SOHR подтвердил информацию, что Израиль ракетами уничтожил завод по производству беспилотников. Так же уничтожен склад готовой продукции и производственное оборудование. Это те самые дроны, которые Иран поставляет Кремлю. Уничтоженный завод находился в районе аэропорта Дамаск на западе Риф-Димашка
Думаю, і це можливо.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Да, много xорошиx
Сказали спасибо: 3 Выразили несогласие: 1
Слава Україні !
|
|
mir_tesen |
кто что думает - как пройдет коридор затмений для войны?
Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Я вже казала, розбирала тут. Місячне цікаве для рф-ії. |
|
vodoleyka |
Хм...совсем недавно рашисты хвастались, что мск гуляет как никогда...и вот : «21.10.22 09:31...На вулицях Москви майже не видно чоловіків, - The New York Times Москва перетворилася на місто жінок: чоловіки або мобілізовані та вирушили вбивати українців, або втекли з країни чи ховаються від повісток. "Я намагаюся скрізь їздити на машині, тому що повістку можуть вручити на вулиці та біля метро", - розповів Олександр Перепьолкін, директор із маркетингу та редактор видання про моду та культуру Blueprint» "Я відчуваю, що тепер ми - країна жінок", - сказала NYT Станіслава, 33-річна фотографка, на дні народження якої були переважно жінки. "Я шукала друзів-чоловіків, аби вони допомогли мені пересунути меблі, але зрозуміла, що майже всі вони поїхали". Жінок, чоловіків яких призвали до армії, мучить страх, що ті можуть не повернутися живими. "Ці чоловіки, як іграшки в руках дітей. Вони просто гарматне м’ясо", - каже 27-річна Катерина, чий чоловік, 25-річний Володимир, перебував у будівлі військового комісаріату на північному заході Москви, готуючись до відправлення до тренувального табору. Вона каже, що краще б Володимир ухилився від призову та просидів кілька років у в’язниці» "Якщо москвичі змогли провести гедоністичне літо, коли здавалося, що для них нічого кардинально не змінилося з моменту вторгнення РФ в Україну, то з настанням холодів і відчутних наслідків війни, включно з санкціями, ситуація суттєво змінилася", - зазначає автор».
- «#ненуахуливыхотели» - «Процес іде нормально.Москва стає великим ЛУГАНДОНОМ» - «і все одно "віновати бєндєровци" - «Уже не только Иваново "город невест".. ......... |
Месяц Свиньи 2025
Психограмма недели с 3 по 9 ноября 2025 года: Ценности - дети или смена поколений
Война как результат экзистенционального кризиса Зеленского и Путина.
Гороскоп на ноябрь 2025
Астро-руно-прогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб на ноябрь 2025 года.