Тема 40725, сообщений: 8684
Кінець рф-ії |
Автор | Сообщение |
le-s |
|
inhobbock |
![]() ![]() Le-s, ми не знаємо, що нас очікує завтра, навіть під час війни. І саме війна показала, що треба жити сьогоденням, а не планувати. Жити серцем, а не головою. Хтось не дозволив собі третю дитину, бо був не егоїстом, та думав за благополуччя інших, а залишився без дому і всього, а найголовніше, кожну хвилину можуть залишитися без батька. А хтось народив четверих, було важко, але це допомогло бути всій сім"ї разом та отримати можливості забезпечити ії у майбутньому. І я дуже сподіваюся, що через 9 місяців все буде світліше і позаду. |
le-s |
![]() ![]() ми не знаємо, що нас очікує завтра, навіть під час війни. І саме війна показала, що треба жити сьогоденням, а не планувати.
Жити серцем, а не головою. Хтось не дозволив собі третю дитину, бо був не егоїстом, та думав за благополуччя інших, а залишився без дому і всього, а найголовніше, кожну хвилину можуть залишитися без батька. А хтось народив четверих, було важко, але це допомогло бути всій сім"ї разом та отримати можливості забезпечити ії у майбутньому.
І я дуже сподіваюся, що через 9 місяців все буде світліше і позаду.
Якщо: у тебе все прекрасно і тебе обійшла ця війна стороною, ти не нервуєш і маєш стабільне матеріальне забезпечення, ти в безпеці, вся вагітність і народження дитини пройдуть так же, То, все чудово. Кажу про умовну "тебе".
Якщо ти тут вагітнієш і народжуєш, хвилюючись безперервно. То ти, майже стовідсотково, недодаси дитині в пренатальному періоді. Мова не тільки про брак фізіологічно потрібних речовин, які надходять через харчування. Мова про продукування в організмі матері ферментів, які не найкращим чином формують і запускають функціонування систем життєзабезпечення і регуляції у дитини. Якщо мати перебуває в стресі останній триместр, у неї в недостатній кількості виробляються певні гормони. Якщо вона виношує хлопчика, їх брак в мозку плода спричиняє нестачу тестостерону. Це впливає на народжених чоловіків у вигляді схильності до гомосексуалізму. Це один з прикладів. Бо страждають всі психо-фізіологічні системи плода.
Але з чим не посперечаєшся, так з тим, що життя завжди візьме своє. |
inhobbock |
![]() ![]() Le-s, це правда, так і є, але тут багато сторін, моя тітка, дядько народжені під час війни, ми не знаємо коли це скінчиться, тому тільки сердце і віра в найкраще, а тіло наше дуже разумне і само знає. Я дивуюсь завжди тому як проходять жіночі дні, вони знають мої плани наперед, або пришвидшуються, або чекають. У багатьох тварин ще розвинутіше, тому тільки інтуіція саме конкретної людини. |
milk-n-honey |
|
inhobbock |
![]() ![]() Класне порівняння |
A |
|
vodoleyka |
|
vodoleyka |
|
inhobbock |
Психограмма недели с 22 по 28 сентября 2025 года: Сон генерала
Осіннє рівнодення 2025 і прогноз для України.
Астро- рунопрогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб.
МЕСЯЦ ОБЕЗЬЯНЫ 2025
Музыкальный love-прогноз на 2025 год