Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8684

Автор Сообщение
le-s
     23 октября 2022 (11:02)

Зачепило, бо дуже шкодую, що в мене тільки дві дитини, бо голова дурна і сумнівалася

Читала про мільйон .

Вискажусь.

Народжувати під час війни - гарна символічна заява життя.

Однак, дуже егоїстична.

inhobbock
     23 октября 2022 (11:48)

Le-s, ми не знаємо, що нас очікує завтра, навіть під час війни. І саме війна показала, що треба жити сьогоденням, а не планувати.

Жити серцем, а не головою. Хтось не дозволив собі третю дитину, бо був не егоїстом, та думав за благополуччя інших, а залишився без дому і всього, а найголовніше, кожну хвилину можуть залишитися без батька. А хтось народив четверих, було важко, але це допомогло бути всій сім"ї разом та отримати можливості забезпечити ії у майбутньому.

І я дуже сподіваюся, що через 9 місяців все буде світліше і позаду.

le-s
     23 октября 2022 (12:19)

ми не знаємо, що нас очікує завтра, навіть під час війни. І саме війна показала, що треба жити сьогоденням, а не планувати.

Жити серцем, а не головою. Хтось не дозволив собі третю дитину, бо був не егоїстом, та думав за благополуччя інших, а залишився без дому і всього, а найголовніше, кожну хвилину можуть залишитися без батька. А хтось народив четверих, було важко, але це допомогло бути всій сім"ї разом та отримати можливості забезпечити ії у майбутньому.

І я дуже сподіваюся, що через 9 місяців все буде світліше і позаду.

Якщо:

у тебе все прекрасно і тебе обійшла ця війна стороною,

ти не нервуєш і маєш стабільне матеріальне забезпечення,

ти в безпеці, вся вагітність і народження дитини пройдуть так же,

То, все чудово.

Кажу про умовну "тебе".

Якщо ти тут вагітнієш і народжуєш, хвилюючись безперервно.

То ти, майже стовідсотково, недодаси дитині в пренатальному періоді.

Мова не тільки про брак фізіологічно потрібних речовин, які надходять через харчування.

Мова про продукування в організмі матері ферментів, які не найкращим чином формують і запускають функціонування систем життєзабезпечення і регуляції у дитини.

Якщо мати перебуває в стресі останній триместр, у неї в недостатній кількості виробляються певні гормони.

Якщо вона виношує хлопчика, їх брак в мозку плода спричиняє нестачу тестостерону.

Це впливає на народжених чоловіків у вигляді схильності до гомосексуалізму.

Це один з прикладів.

Бо страждають всі психо-фізіологічні системи плода.

Але з чим не посперечаєшся, так з тим, що життя завжди візьме своє.

inhobbock
     23 октября 2022 (12:27)

Le-s, це правда, так і є, але тут багато сторін, моя тітка, дядько народжені під час війни, ми не знаємо коли це скінчиться, тому тільки сердце і віра в найкраще, а тіло наше дуже разумне і само знає.

Я дивуюсь завжди тому як проходять жіночі дні, вони знають мої плани наперед, або пришвидшуються, або чекають. У багатьох тварин ще розвинутіше, тому тільки інтуіція саме конкретної людини.

milk-n-honey
     23 октября 2022 (12:30)

собираем на тепловизоры ))

https://youtu.be/AA0ZO5blirk

inhobbock
     23 октября 2022 (12:39)

https://www.facebook.com/100002712246846/posts/...6uVMTBFXajl/

Класне порівняння

A
     23 октября 2022 (14:30)

(Автоматический перевод с транслита!)

Чего-то самолеты в россии на жилые дома начали падать . Теперь в Иркутске

Слава Україні !
vodoleyka
     23 октября 2022 (16:19)

Турция

https://www.tiktok.com/foryou?_r=1&_t=8WkHlsB4w...861476498690

vodoleyka
     23 октября 2022 (16:23)

Майже Назва Теми

"Росії кінець! Путін припускається фатальних помилок. Реальна історія з Акімом Галімовим"

Цікаво розказує. Я Не все і знала! Бо тоді ще підлітком була, і в цій масі оболваненого народу тільки боялися і плакали за той Афган (((

https://www.youtube.com/watch?v=KqmF4NcyVZU

inhobbock
     23 октября 2022 (17:06)

А, могу лишь предположить, что за штурвал садят уже неопытных, так как много летчиков погибло.

У меня папа в молодости летал на истребителе, много рассказов помню, летчиком так быстро не стать.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере