Тема 40725, сообщений: 8684
Кінець рф-ії |
Автор | Сообщение |
le-s |
![]() ![]() Водолійко, Дід каже діло. Але я не терплю, коли починаються виправдовування щодо бандерівців. І стосовно їх загрози і взагалі існування. Що за маячня виправдовуватись? Бандерівці є, це ми. Ми самі собі загрожуємо?
А от щодо нацистів. Як їх немає, так і потреби переконувати когось в цьому, тим паче. |
le-s |
![]() ![]() Портников: Теперь в Кремле уже практически не скрывают, что намерены уничтожать гражданскую инфраструктуру Украины. Конечно, удары по гражданской инфраструктуре, по жилым кварталам, по торговым центрам наносились и в первые месяцы войны. Но тогда российское руководство и военное командование всякий раз утверждало, что обвинения в убийстве гражданского населения и уничтожении инфраструктуры — это клевета Украины и Запада. Мир уже обошли страшные кадры истязаний в Буче, разрушений в Мариуполе и Харькове, а Кремль как заведенный твердил: клевета, клевета, клевета.
БЕСПОЛЕЗНАЯ ЖЕСТОКОСТЬ Зато теперь российским чиновникам и пропагандистам предписано радоваться именно уничтожению гражданской инфраструктуры. Как любили говорить предшественники Соловьева и Скабеевой на московском телевидении — маски сброшены. Да и назначение главой российской военной группировки в Украине генерала Сергея Суровикина, судя по происходящему, было связано именно с решением бить по гражданским объектам, ведь в Сирии Суровикин прославился именно этой бесполезной жестокостью.
Для победы нужна эффективная армия, а не война с женщинами и детьми с помощью иранских беспилотников. То, что мы сейчас наблюдаем, — это даже уже не война армий, а месть народу, который посмел не капитулировать перед одуревшей диктатурой. Посмел защищать себя. Но, кстати, именно такая народная воля к сопротивлению — это и есть путь к победе. |
vodoleyka |
![]() ![]() Але я не терплю, коли починаються виправдовування щодо бандерівців.
Так, я теж. Мені сподобалось його порівняння х...ла з гітлером, що особисто не вбивали, а відповідальність нації і про порівняня звірств від Очевидця - про що ми тут згадували.
...тільки дали відбій з самого ранку і вже знову тривога ((( |
vodoleyka |
|
le-s |
|
le-s |
![]() ![]() Думаю про дві речі. На лінію "Хочу жити" звернулось 3000 рашистів, які "щось підозрюють". У нас пишуть, цей варіант "краще, ніж пакет". А я так не вважаю. Ми повинні ще витрачатись на них? В умовах знищення нашої інфаструктури. Енергетики, води.
Друга: я дуже надіюсь і сподіваюсь, що дзеркальна відповідь по дамбі нами готується на їх території. |
vodoleyka |
|
le-s |
![]() ![]() ⚡️⚡️⚡️ЗНИЩЕНО 18 із 33 КРИЛАТИХ РАКЕТ ОКУПАНТІВ ------------------------------- 22 жовтня о 7.00 окупанти здійснили масований ракетний обстріл території України.
Атаковано об’єкти критичної інфраструктури в різних областях держави.
Ворог атакував щонайменше десятьма літаками стратегічної авіації Ту-160 та Ту-95 з району Волгодонська Ростовської області.
Випущено 17 крилатих ракет Х-101 (Х-555).
Крім того, рашисти атакували із кораблів з акваторії Чорного моря крилатими ракетами «Калібр». Усього – 16 пусків.
В зонах відповідальності повітряного командування "Південь", повітряного командування "Центр", повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільно-вогневими групами знищено вісімнадцять крилатих ракет ворога:
– 13 КР Х-101/Х-555; – 5 КР «Калібр».
🤜 Б’ємо ворога разом! 🇺🇦 Разом – до перемоги! |
le-s |
|
le-s |
![]() ![]() Коментарі цікаві. |
Психограмма недели с 22 по 28 сентября 2025 года: Сон генерала
Осіннє рівнодення 2025 і прогноз для України.
Астро- рунопрогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб.
МЕСЯЦ ОБЕЗЬЯНЫ 2025
Музыкальный love-прогноз на 2025 год