Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Призывает лишить украинцев полностью света, тепла, воды, сделать в Украине нормальную человеческую жизнь невыносимой и невозможной. Угу. Щоб що. Щоб ми навчились вже силою думки вбивати? Ну що ж. Так тому і бути.
Сказали спасибо: 1
|
|
Крылатый Бык |
Вот ещё ссылка
|
|
A |
Не, ну суки суки! Слава Україні !
|
|
A |
Вот ещё ссылка
Дануша, ну как вам это? Слава Україні !
|
|
vodoleyka |
Щоб ми навчились вже силою думки вбивати? Ну що ж. Так тому і бути.
...........
В Британії карусєль з Прем"єрами : Трасс іде, Джонсон знову балотується ...пишуть, до 31-го (! розворот Марсу) збираються обрати.
Цікаво...Розвороти, Затемнення...Має Шанс Повернутись ? - побачимо |
|
le-s |
Вот ещё ссылка
Ух ти!
Там один підахуєл навіть. "Ми же с воєннимі воюєм". Угу.
А, Так "маскаляку на гілляку"! Не обзивалися б ми, нічого б і не було.
Я після єльська не один раз думала над словами Водолійки про зброю-Світло. Уявляємо, як ті ракети розвертаються до них. Цей парадокс і раніше працював успішно, але єльськ продемонстрував, що є варіанти.
Рашисти, ви же не образитесь, правда?
|
|
psilona |
. |
|
le-s |
Джонсон знову балотується ...пишуть, до 31-го (! розворот Марсу) збираються обрати. О! Так. Я зраділа, як прочитала, теж!
|
|
A |
Вот так. Коротко и ясно
Слава Україні !
|
|
vodoleyka |
Там один підахуєл навіть. "Ми же с воєннимі воюєм"
А мені сукабєєва "понра": "бедненькая"...як вона в кінці скоромовкою відчитала про те, що вони ж винуждєни, що їх же хочуть вбити, і у них вихада другова нєт ...((
Я після єльська не один раз думала над словами Водолійки про зброю-Світло. Уявляємо, як ті ракети розвертаються до них.
Цей парадокс і раніше працював успішно, але єльськ продемонстрував, що є варіанти.
Особливо на Розворотах! |