Тема 40725, сообщений: 8684
Кінець рф-ії |
Автор | Сообщение |
Galaxyalex |
|
milk-n-honey |
|
Крылатый Бык |
|
vodoleyka |
|
Galaxyalex |
![]() ![]() Да…затмение 25.10 уже рядом совсем… Нет границ подлости и бесчеловечности для российских упырей , пытающихся уничтожить Украину.
Это не солнечного касается, а лунного - что гораздо страшнее затронет именно животинку, т.е обычное население - и больше всего женское
Ибо вот этот длительный завершающий
А то девочки, я смотрю тут уютно устроились глядучи как мальчики в зарницы принудительно играют
Патриархальная несправедливость будет исправлена Европа будет Свободной!!!
|
Leosun |
![]() ![]() ![]() Кстати, о знаках и синхронах для знатоков и любителей, напомню, что 22 октября 2021 года с кремлевской стены сорвало леса для ремонта и зубец. Причиной назвали очень сильный ветер, ураган, который и посрывал все. Тогда даже писали, что сорвало одну из башен кремля
|
le-s |
![]() ![]() З мого особистого досвіду, Леосан,
Дякую. Про динаміку гарне зауваження Цікаві спостереження у вас.
А я ніяк не зрозумію, наскільки натал лишає вплив. Наприклад, синастрія. Один партнер має 1/7 в І я на такому змішаному прикладі не можу зрозуміти що ж більше спрацювало. Певно, саме подвійний ефект. Однак, не всі пари такі специфічні.
Щодо гороскопу рф і взагалі мунданних карт. Моя думка наступна: для того, щоб знайти працюючу карту, треба вивчити купу історичних фактів і юридичних документів. Карта 1990 року і карта срср не можуть працювати, тому що ми маємо юридичні факти. 1-й - в 1990 році існував срср, міжнародно визнана держава, яка рф??? І Журавльова про це пише "12 июня 1990 года Первый Съезд Депутатов РСФСР принял Декларацию о государственном суверенитете РСФСР и заявил о решимости создать демократическое правовое государство в составе обновленного Союза ССР." Підкреслено - в складі срср. Уже ця карта не буде працювати. 2 - в 1991 році срср розпався і це було зафіксовано в Біловезькій угоді 8.12.1991г утворенням нового об"єднання СНГ і, додатково, декларацією 25.12.1991р."
До речі, з гороскопом України теж ще той квест. Юридично, 24.08.1991 не може бути датою народження держави. А ось 1.12.1991 ближче до теми, хоча і тут є нюанси Ось. Супер. У нас схожі думки. З тезою про 12.06 - згодна на всі 100%. З тезою щодо референдуму Всеукраїнського 01.12.1991 - теж, якщо керуватись логікою і історичними фактами. Слухала не так давно цікавий випуск про це. Дійсно, ми самі оформились далеко не 24.08, оскільки не були визнані масштабно у світі. І край цьому поклав саме грудень. Та я дивилась 01.12. Як на мене, не дуже відображає.
Поясню свою логіку щодо карти срср, чому все-таки я ЗА. Як ви сказали про необхідність врахування багатьох історичних і юридичних факторів і фактів, так я кажу, що державотворення має як і послідовний, продовжений у часі характер формування, так і стихійний - заряджений вивільненням волевиявлення народу або того, хто вирішує долю мільйонів - представника (представників) егрегора. Як в хорарній.
В нашому випадку все ж таки 24.08 показує себе як дієва дата. Тоді таки було піднесення достатнє. Хіба ні? І в карті срср теж щось подібне. Тільки не нарід, а представник все вирішив.
Я можу помилятись. Не заперечую. Подивимось по динаміці.
Тому прошу ВАС І ВСІХ решта час від часу писати свої прогнози на ті карти рф, які вважаєте робочими. |
le-s |
|
le-s |
|
le-s |
![]() ![]() и у меня, помню, было чувство, как время и энергия в пространстве как-бы замерли, как перед бурей замирает природа. Я тогда подумала, что, таки, будет что-то очень зловещее. Чувствительные люди, надеюсь, поймут о чем я
Зрлзуміють Я взимку була в трансі. Депресняк навалився. Все пояснювала власними переживаннями. Однак відчуття саме "завмирання" - саме той опис. На той час я не мала жодних важких транзитів чи іншого. Молюсь, щоб так і було зі знаками. Дохла жаба має канути в болото. І разом з ним зникнути. |
Символический прогноз на октябрь 2025 года
Календарь цветовода на октябрь 2025 (комнатные растения)
Астро- рунопрогноз для Весов, Скорпионов, Стрельцов, Козерогов, Водолеев, Рыб.
МЕСЯЦ ОБЕЗЬЯНЫ 2025
Музыкальный love-прогноз на 2025 год