Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8685

Автор Сообщение
vodoleyka
     18 октября 2022 (21:08)

"НАТО найближчими днями доставить до України системи для боротьби з безпілотниками, сотні станцій активних перешкод", – повідомив генсек НАТО Єнс Столтенберг.

О, дочекалася, чого хотіла!

Я помітила, дронова епопея над Києвом і областю почалася за 3 градуси до транзитної Квадратури Сонце-Плутон.

Ну, це на фоні квадрата Сатурн - Уран ( Уран - дрони літаючі, вибухаючі...Сатурн Розвертається...)

Сонце = Столиця! Плутон - "шахіди"!

І поки сходиться, ця тема не відпускає...Ну, думаю, якщо я права, через кілька днів повинно розрулитись...сьогодні вже Сонце було в 25 градусі, тобто практично, найнапруженіщий день за градус до екзакту.

Але ЯК? Перед цим було повідомлення, що наші щось там у відповідь розробили, але потім написали, що запустять до кінця року...хм...не зовсім те...

А Ця Новина = в Ту степь ))

Підняла настрій.

Бо щось знаєте, не дуже...ходити під цими мопедами (((

Я вже придумала кілька причин на випадок смерті, чого НЕ буде поганого "там" , що є у мене тут = щоб якось розслабитись і змиритись...

Позавчора мені здалося, Чула той "мопед", але думаю, хтозна...

А потім мені сказали, що дійсно він тут пролітав і його збили, але трохи далі від нас, вибуху я вже не чула....і ось тоді проходить по спині холодок...((( Коли розумієш, що смерть пройшла поруч...Так було з Бучею..((

Стрічка новин вчора-сьогодні ((, навіть Арестович під кінець щось депресивно....

Аааа...згадала Я : Сатурн = це ж і депресія, моральний тиск, паніка, страх

Тобто, не дивно, що таке відбувається на його розвороті!

Значить, треба шукати-чекати Противаг!

Перша - була про Наші дрони у розробці

Друга - маленька Новина з маленької, але такої Великої Японії про те, що Японія Допоже відновити Україні пошкоджену енергетичну Інфрастуктуру !

Так , скоро Сонячне Затемнення (25 жовтня 2022)

="немає Світла"

А Японія зі Своїм Сонцем, що Сходить на прапорі! вирулила з цієї депресивної хвилі.

На початку війни так вчинив і Їх Посол!

Коли всі бігли втікали з України, він попросив, щоб йому прислали з дому сімейну Реліквію - Меч Самурая, сфоткався з ним під Нашим Прапором і заявив, що, якщо буде треба, буде Захищати Країну, де він зараз перебуває - Україну!

У мене тоді сльози текли від вдячності.

І ось тепер ця заява від Японії про поміч...

Адже, як вірно помітили коментатори, це ж буде вже за Новітніми Технологіями!

Може щось і треба було старе зруйнувати ( Сатурн, Плутон в дії)

І ось Третя - від НАТО, що на днях пришлють проти цих дронів ...Це вже якось веселіше

vodoleyka
     18 октября 2022 (21:21)

всьо..знайщла собі смішне - полєгчало ))

І в тєму, і по Сатурну - холод

смотреть картинку
le-s
     18 октября 2022 (21:47)

vodoleyka,

Я якраз хотіла спитати, чи чули ви його, бачили. І прочитала відразу.

Ми ні, наразі.

Японця і я пам"ятаю.

Теж дуже зворушена була.

Гарно написали про сонячне затемнення, світло і Японію.

Про "причини на випадок".

Одним днем. Всі зараз.

Картинка суперова .

le-s
     18 октября 2022 (22:17)

⚡️Окупанти лякають жителів Херсонщині підривом Каховської ГЕС та затопленням територій.

смотреть картинку
le-s
     18 октября 2022 (22:25)

Активісти з Башкортостану, які захищали гору Куштау від розробки, оголосили про створення в республіці власної армії, яка планує боротися за вільний Башкортостан під гаслами відокремлення регіону від росії.

🔥 Підтримати IN | Сторінки | @informnapalm

А скільки там тюркських народностей.

Які би могли долучитись. Переважна частина рф-ії.

смотреть картинку
Tereza Plu
     18 октября 2022 (22:55)

https://youtu.be/RsPTCl5JI-4[/g]

О, в отношении таких крикунов у меня только один вопрос возникает: а чего не на фронте-то неньку защищает? Вроде, на тяжело больного не похож

А потому что трендить - не в окопе сидеть. Так что грош-цена его "патриотизму"

Tereza Plu
     18 октября 2022 (23:03)

Пусть один из твоих детей окажется в реальном сумасшедшем доме. Аминь.

Судя по Вашим репликам, Вы давно уже на карму "забили". Вы точно считаете себя эзотериком? ну-ну

К украинскому хейту в инете я адаптировалась в первую неделю событий, потому что всё, что вы думаете и пишете - это ваше, а не моё. А чужая грязь ко мне не пристает. Так что, зря стараетесь.

Tereza Plu
     18 октября 2022 (23:07)

А сейчас что? Каждый день и ночь россия пуляет ракетами и мопедами по украинским городам , убивает мирных, уничтожает электричество, тепло, водоснабжение. Кто скажет в мире из цивилизованных людей , что россия не безумное террористическое государство?

Дык и про Украину можно сказать то же самое. В чем разница методов?

Крылатый Бык
     19 октября 2022 (00:12)

Дык и про Украину можно сказать то же самое

———

Что тоже самое глупенькая Тереза?Украина напала на россию 24.02.2022?

Tereza Plu
     19 октября 2022 (01:04)

Что тоже самое?

убивает мирных, уничтожает электричество, тепло, водоснабжение.

Это. В настоящий период.

Или вы поддерживаете версию обстрелов Донецка, Херсона итд (заметим, уже как бы СВОИХ территорий) самой Россией? На фига?

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере