Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
"НАТО найближчими днями доставить до України системи для боротьби з безпілотниками, сотні станцій активних перешкод", – повідомив генсек НАТО Єнс Столтенберг.
О, дочекалася, чого хотіла! Я помітила, дронова епопея над Києвом і областю почалася за 3 градуси до транзитної Квадратури Сонце-Плутон. Ну, це на фоні квадрата Сатурн - Уран ( Уран - дрони літаючі, вибухаючі...Сатурн Розвертається...) Сонце = Столиця! Плутон - "шахіди"! І поки сходиться, ця тема не відпускає...Ну, думаю, якщо я права, через кілька днів повинно розрулитись...сьогодні вже Сонце було в 25 градусі, тобто практично, найнапруженіщий день за градус до екзакту. Але ЯК? Перед цим було повідомлення, що наші щось там у відповідь розробили, але потім написали, що запустять до кінця року...хм...не зовсім те... А Ця Новина = в Ту степь )) Підняла настрій.
Бо щось знаєте, не дуже...ходити під цими мопедами ((( Я вже придумала кілька причин на випадок смерті, чого НЕ буде поганого "там" , що є у мене тут = щоб якось розслабитись і змиритись... Позавчора мені здалося, Чула той "мопед", але думаю, хтозна... А потім мені сказали, що дійсно він тут пролітав і його збили, але трохи далі від нас, вибуху я вже не чула....і ось тоді проходить по спині холодок...((( Коли розумієш, що смерть пройшла поруч...Так було з Бучею..((
Стрічка новин вчора-сьогодні ((, навіть Арестович під кінець щось депресивно.... Аааа...згадала Я : Сатурн = це ж і депресія, моральний тиск, паніка, страх
Тобто, не дивно, що таке відбувається на його розвороті!
Значить, треба шукати-чекати Противаг!
Перша - була про Наші дрони у розробці
Друга - маленька Новина з маленької, але такої Великої Японії про те, що Японія Допоже відновити Україні пошкоджену енергетичну Інфрастуктуру !
Так , скоро Сонячне Затемнення (25 жовтня 2022) ="немає Світла"
А Японія зі Своїм Сонцем, що Сходить на прапорі!
На початку війни так вчинив і Їх Посол! Коли всі бігли втікали з України, він попросив, щоб йому прислали з дому сімейну Реліквію - Меч Самурая, сфоткався з ним під Нашим Прапором і заявив, що, якщо буде треба, буде Захищати Країну, де він зараз перебуває - Україну! У мене тоді сльози текли від вдячності.
І ось тепер ця заява від Японії про поміч... Адже, як вірно помітили коментатори, це ж буде вже за Новітніми Технологіями! Може щось і треба було старе зруйнувати ( Сатурн, Плутон в дії)
І ось Третя - від НАТО, що на днях пришлють проти цих дронів ...Це вже якось веселіше
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
vodoleyka |
всьо..знайщла собі смішне - полєгчало ))
І в тєму, і по Сатурну - холод |
|
le-s |
vodoleyka, Я якраз хотіла спитати, чи чули ви його, бачили. І прочитала відразу. Ми ні, наразі. Японця і я пам"ятаю. Теж дуже зворушена була. Гарно написали про сонячне затемнення, світло і Японію. Про "причини на випадок". Одним днем. Всі зараз.
Картинка суперова
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
⚡️Окупанти лякають жителів Херсонщині підривом Каховської ГЕС та затопленням територій.
Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Активісти з Башкортостану, які захищали гору Куштау від розробки, оголосили про створення в республіці власної армії, яка планує боротися за вільний Башкортостан під гаслами відокремлення регіону від росії.
🔥 Підтримати IN | Сторінки | @informnapalm
А скільки там тюркських народностей. Які би могли долучитись. Переважна частина рф-ії.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
Tereza Plu |
]
О, в отношении таких крикунов у меня только один вопрос возникает: а чего не на фронте-то неньку защищает? Вроде, на тяжело больного не похож
А потому что трендить - не в окопе сидеть. Так что грош-цена его "патриотизму"
Сказали спасибо: 3
|
|
Tereza Plu |
Пусть один из твоих детей окажется в реальном сумасшедшем доме. Аминь.
Судя по Вашим репликам, Вы давно уже на карму "забили". Вы точно считаете себя эзотериком? ну-ну К украинскому хейту в инете я адаптировалась в первую неделю событий, потому что всё, что вы думаете и пишете - это ваше, а не моё. А чужая грязь ко мне не пристает. Так что, зря стараетесь.
Сказали спасибо: 4
|
|
Tereza Plu |
А сейчас что? Каждый день и ночь россия пуляет ракетами и мопедами по украинским городам , убивает мирных, уничтожает электричество, тепло, водоснабжение. Кто скажет в мире из цивилизованных людей , что россия не безумное террористическое государство?
Дык и про Украину можно сказать то же самое. В чем разница методов?
|
|
Крылатый Бык |
Дык и про Украину можно сказать то же самое ——— Что тоже самое глупенькая Тереза?Украина напала на россию 24.02.2022?
Выразили несогласие: 2
|
|
Tereza Plu |
Что тоже самое?
убивает мирных, уничтожает электричество, тепло, водоснабжение.
Это. В настоящий период. Или вы поддерживаете версию обстрелов Донецка, Херсона итд (заметим, уже как бы СВОИХ территорий) самой Россией? На фига?
|