Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8685

Автор Сообщение
le-s
     17 октября 2022 (22:07)

https://t.me/hyevuy_dnepr/39499

Єйськ.

Вичеркиваем.

Мешканців будинку. Не льотчиків, які катапультувалися.

А могли в ім"я отчізни спрямувати літак за межі густонаселеного району. Пожертвувати собою.

Але ні. Не судилося.

https://t.me/informnapalm/13568?single

"Збили, да?".

"Брат, ти говори чо нада".

Він щойно угандохав своїх співвітчизників, а йому допомагають

Потрясающая нация.

le-s
     17 октября 2022 (22:45)

‼Люди вистрибують з вікон палаючої багатоповерхівки в Єйську, — росЗМІ.

«И все время грохот идёт, не знаю, что это такое», - плаче проста російська жінка.

Жіночко, це підривається боєкомплект, яким ваш льотчик планував вбивати українців.

https://t.me/Tsaplienko/18228

inhobbock
     18 октября 2022 (00:01)

Цікаве спостереження, сподобалося, хтось написав

24.02.22 повідомлення для українців: не панікуйте, не заважайте військовим...

17.10.22 - не збивайте самостійно іранські дрони

Крылатый Бык
     18 октября 2022 (00:10)

https://t.me/nevzorovtv/6442

Карма не заставила себя долго ждать…

Крылатый Бык
     18 октября 2022 (00:12)

17.10.22 - не збивайте самостійно іранські дрони

—————

Leosun
     18 октября 2022 (00:15)

ТатьянаА

У мене IC [Скорпион] , як виїхала з Луганської області на навчання в Харків та вийшла заміж- 4 дом переїхав у [Стрелец] .

Цікаво А Ви відчували, що змінилась енергетика гороскопу? Астрологи, досі, не дійшли згоди щодо релокації. Я, особисто, вважаю, що релокація працює і сама перевіряла як це працює.

Leosun
     18 октября 2022 (01:27)

le-s

Мені потрібна ваша думка, окрім рашистів, наскільки вам здається правдоподібним "працездатність" і дієвість карти срср на сьогодні в контексті війни?

Моя особиста думка така, що, ні карта сучасної рф (12.06.1990), ні карта срср (до речі, Зайцев видає 3 дати утворення срср) не підходять для аналізу і прогнозу. І, як це часто буває з моїм запросом в інфополе, мені надали відповідь. Дякую українському астрологу Юрію Гаражі, який опублікував це посилання в себе, на сторінці в фб. http://vaa-ua.com/index.php/2013-01-10-15-49-02...-30-11-26-07

Треба дивитись карту утворення рсфср 10.07.1918, тому, що саме вона виявилась родоначальницею сучасної рф. І, в тій карті, звертає на себе, перш за все, в партильному в , у 8-му полі, та ще й в облозі між дуже злими малефіками (обидва в місцях вигнання) і потерпає від .Управитель 1-го поля (сигніфікатор народу) - вигнаний в 10-му полі. входить в стеліум з , що сам по собі дуже непростий, а в 8-му полі додає трешу, пропаганді нереальних імперських амбіцій з великими жертвами. Обидва сигніфікатори народу і і - убиті і, при цьому, вони мають найвище місце в карті - "величие накрыло целиком". А чи це справді - "величие"? Дуже велике питання..... Марс показує як рф веде війни, практично 1 сценарій - гібрідні війни - провокації, "пригнічені народи", які треба звільнити і т.п. Дуже цікаво подивитись синастрію з путіним. Тут і розгадка, чому росіяне підтримують його. Тому що він "плоть от плоти" цього егрегору.Цікаво, що рф наразі знаходиться в фірдарному періоді , який керує 10 -м полем і в гороскопі знаходиться в , в 8-му полі - мета побудувати імперію, як сенс життя і нового переродження. , як дорифорій і в вказує на самотрансформації для народу. А що добре може зробити ? Гаряча фаза війни 24.02.2022 почалась на тр. р. і це, на мій погляд, була велика помилка, тому що ця війна призведе до фінансового краху та занепаду рф. А російські астрологи, які давали рекомендації путіну щодо початку війни і будували прогнози по карті 1990 року, зробили ведмежу послугу путіну, рідній рф та всьому світу і поставили світ на межу глобальної катастрофи.

натлия
     18 октября 2022 (09:19)

На мой взгляд, Человек в отличие от Государства - 1 раз рождается и умирает.Государство же может - не единожды, "рождается" асц - самосознании нации и государственности и "умирает" - стирание , захват ,в составе иного Государства, революция и т.д..Изменять в территориальных границах и проживающий родоплеменной этнос( как единичный ,так и объединение разных этно племен, отсечение, прибавление) Изменять - форму политического и социального устройства , правления. Быть Признаныи/не признаным (полное, частичное) мировым сообществом государства в территориальных границах, этноса родо племен/племени, формы полит,соц устройства и правления

Каждая изменение относительно одного государства влекущее - в границах, этносе( полное, частичное) ,полит,соц устройства,правления -несет "смерть", закрывает прошлый"натал"

и, в случае возникновения стимулом самосознания к возрождению,перерождению в иных границах,этно родоплемени, полит и соц устройства, правления - возникает "иное государство" и новый "натал".

Leosun
     18 октября 2022 (10:57)

Дивно що росіяне не розглядають вчорашнє падіння літака на житловий квартал. Мабуть, це звичайне явище в рф...

Про всяк випадок попереджаю, що, у зв"язку з критичною ситуацією з електропостачанням в Україні, завдяки росіянам, я обмежую своє перебування на форумі. Але в обговоренні палаючого кремля обов"язково прийму участь, дочекаюсь його в будь-якому стані.

inhobbock
     18 октября 2022 (11:14)

Leosun, мене це теж здивувало вчора, не тільки тут, взагалі якось тихо. Але хоч не написали, що то ми у всьому винні

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере