Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Єйськ. Вичеркиваем.
Мешканців будинку. Не льотчиків, які катапультувалися.
А могли в ім"я отчізни спрямувати літак за межі густонаселеного району. Пожертвувати собою. Але ні. Не судилося.
"Збили, да?". "Брат, ти говори чо нада".
Він щойно угандохав своїх співвітчизників, а йому допомагають Потрясающая нация.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
‼Люди вистрибують з вікон палаючої багатоповерхівки в Єйську, — росЗМІ. «И все время грохот идёт, не знаю, что это такое», - плаче проста російська жінка. Жіночко, це підривається боєкомплект, яким ваш льотчик планував вбивати українців.
Сказали спасибо: 2
|
|
inhobbock |
Цікаве спостереження, сподобалося, хтось написав
24.02.22 повідомлення для українців: не панікуйте, не заважайте військовим... 17.10.22 - не збивайте самостійно іранські дрони |
|
Крылатый Бык |
Карма не заставила себя долго ждать…
Выразили несогласие: 2
|
|
Крылатый Бык |
17.10.22 - не збивайте самостійно іранські дрони —————
|
|
Leosun |
ТатьянаА
У мене IC [Скорпион] , як виїхала з Луганської області на навчання в Харків та вийшла заміж- 4 дом переїхав у [Стрелец] .
Цікаво |
|
Leosun |
le-s
Мені потрібна ваша думка, окрім рашистів, наскільки вам здається правдоподібним "працездатність" і дієвість карти срср на сьогодні в контексті війни?
Моя особиста думка така, що, ні карта сучасної рф (12.06.1990), ні карта срср (до речі, Зайцев видає 3 дати утворення срср) не підходять для аналізу і прогнозу. І, як це часто буває з моїм запросом в інфополе, мені надали відповідь.
Треба дивитись карту утворення рсфср 10.07.1918, тому, що саме вона виявилась родоначальницею сучасної рф. І, в тій карті, звертає на себе, перш за все,
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 2
|
|
натлия ![]() |
На мой взгляд, Человек в отличие от Государства - 1 раз рождается и умирает.Государство же может - не единожды, "рождается" асц
Каждая изменение относительно одного государства влекущее - в границах, этносе( полное, частичное) ,полит,соц устройства,правления -несет "смерть", закрывает прошлый"натал" и, в случае возникновения стимулом самосознания к возрождению,перерождению в иных границах,этно родоплемени, полит и соц устройства, правления - возникает "иное государство" и новый "натал".
Сказали спасибо: 2
|
|
Leosun |
Дивно що росіяне не розглядають вчорашнє падіння літака на житловий квартал. Мабуть, це звичайне явище в рф...
Про всяк випадок попереджаю, що, у зв"язку з критичною ситуацією з електропостачанням в Україні, завдяки росіянам, я обмежую своє перебування на форумі. Але в обговоренні палаючого кремля обов"язково прийму участь, дочекаюсь його в будь-якому стані.
Выразили несогласие: 1
|
|
inhobbock |
Leosun, мене це теж здивувало вчора, не тільки тут, взагалі якось тихо. Але хоч не написали, що то ми у всьому винні
Сказали спасибо: 1
|
Психограмма недели с 1 по 7 декабря 2025 года: Два концепта мира - мир открытости или мир, соответствующий природе человека и мир закрытости и преодоление их противостояния
Полнолуние в Близнецах 5.12.2025. Холодная Луна
Возможный приемник Путина.
Прогноз на колоде Ленорман с Овна по Деву на 2026 год
Месяц Свиньи 2025