Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Інтерв"ю з чоловіками рф-ії, які виїхали до Сакартвело і країн ц.Азії. Всі як один "ми відповідальні!", "путлєр-хуйло". Один правда сказав, що відповідальні, але не винні. Не винні? Свята простота. У нього що про виконану нейтральну роботу запитали? Що з розумінням смислу слів у них. Такі сміливі за межами рф чи пристосуванці знатні і перевзулись льогко? |
|
le-s |
Как дела с Илоном нашим Маском у кастрюлеголовых? Он у вас рашистом или махровым советчиком стал? Или и тем и тем? И как теперь побежадать собираетесь?
"Нашим"? Так чекай, може підійдуть, скажуть, як у них справи. Дуняша, натлія, янтарик, пензель, відгукніться!
А я скажу так: ти бачив його карту? Рачок. людина настрою. Все. Однак, факт 1 - він направив лист до пентагону ще місяць тому, факт 2 - старлінк працює і досі безкоштовно, факт 3 - це запорука перемоги НАТО(и).
Тому ол райт все Додам. Він на додачу переживає, що рф-ія може зашкодити системі на нашій території. І нагадаю ще раз. Він - Рачок.
Ну і таке. Директор нафтової компанії в Казахстані почав ранок з пісні "Батько наш - Бандера, Україна - мати!".
Приємно.
А під вашу балалайку хтось з іноземців починає день?
ПС, "мензель" а не "пензель". Т9 смішить. |
|
Galaxyalex |
Він - Рачок.
Я рачков очень люблю, ибо у них
На месте кастрюлеголовых -я бы уже завернулся простыней и начал отползать после такого демарша постмодернисткого Европа будет Свободной!!!
|
|
Крылатый Бык |
На месте кастрюлеголовых -я бы уже завернулся простыней и начал отползать ————————-
У вас все шансы угодить в астролухи после того как Украина выбьет всех рашистов со своей земли
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 2
|
|
Galaxyalex |
КБ не надо путать кастрюлеголовых и Украину Европа будет Свободной!!!
|
|
Крылатый Бык |
|
|
Крылатый Бык |
Galaxyalex не надо путать кастрюлеголовых и Украину ————— Тобто ваш прогноз таки , что Украина выкинет со своей земли рашистив? |
|
le-s |
Крилатий Бик,
"ватноє болото" Так так і є.
Что тебе подсказало это?
А. Про що сказало. Я написала вище.
Дух Галаксі, ізиді. Галаксі, викинь каку. Ти стаєш з ним все більшим шовіністом. Українці - раз. Жінки - два. Рачині - три. Три теми з мовою ненависті. Якщо хтось не знає, в нашому слові "ненависть" наголос на букві "а". Читайте правильно.
|
|
le-s |
Блін. До чого там "ялинка"
Я не влучаю в потрібний смайлік не перший раз.
|
|
inhobbock |
Le-s, а це дуже цікава ідея: дослідити карту СРСР
Сказали спасибо: 2
|