Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Крылатый Бык |
На росії повістки роздають під час посадки на рейс, і не пасажирам, а навіть пілотам. Другий пілот не з"явився в военкомат, тож ловити його прийшли прямо під час посадки на рейс. У Цаплієнка. Крилатий Бик, Чули таке? ——————-
le-s Пока нет информации по конкретно этому случаю ,допускаю что вполне возможно такое , но приукрасили в телеграм-каналах сам эпизод . Я думаю все таки не ловить пришли натурально, а погранслужба не выпустила заграницу. У нас в компании пока никого не прихватили из пилотов. Бортпроводники парни слышал некоторые получили повестки, некоторые приходили на рейс заграницу и их не пропускала погранслужба. Из-за этого они сейчас увольняются у нас и разбегаются кто куда от могилизации.
Сказали спасибо: 1
|
|
Крылатый Бык |
Помітили, що у нього все твердіше звучить прорашиська просовєцька риторика? ———————-
Просветлённый наш мало того что рашист оказался, но ещё и мохровый советчик . Куды мир котится
Выразили несогласие: 3
|
|
le-s |
Я дивлюсь на карту рф-ії і вкотре думаю, що вона і поруч не стоїть з реальністю.
Вірніше лише частково. Задіяна карта срср не менше.
Мабуть, це і логічно. Якщо переважна частина населення з владою на чолі оскаженіло одурманені срср-ом, значить і карта його робоча і працює досі.
Нептун там виражений під час початку широкомасштабного вторгнення опозицією до нього тр Сатурна. Марс тр стояв на Меркурії срср.
Юпітер тр затринив Юпітер срср і став акурат в мідпоінт Уран тр був в опозиції до Юпітера срср. Все про війну.
Марс в Рибах і транзитна вираженість Нептуна срср доволі однозначно ілюструє воєнну поведінку рф-ії, їх тактику.
Тому, думаю, даремно прогностику астрологи дають лише по карті рф.
Кінець рф-ії рівнозначний кінцю срср.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Бортпроводники парни слышал некоторые получили повестки, некоторые приходили на рейс заграницу и их не пропускала погранслужба. Из-за этого они сейчас увольняются у нас и разбегаются кто куда от могилизации.
Символічно Урану, ті, хто пов"язаний з авіацією, не військовою, повинні бути просунутими і сучасними. Значить, адекватними.
Що ж. Тримаємо всі кулаки за скору кончину путлєра. Коли нарешті прийде час і визріє готовність, сподіваюсь, що ви пустите їх в хід. Проти гідри совєтікуса.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
vodoleyka |
Жертва - Україна - ще і в тому плані, що Боролись українці і тоді, але ці спроби жорстко подавлялись. Але ЗАРАЗ ми вийшли (виходимо) з цієї "конструкції". Тобто, не тільки саме саме за цю війну ми змінюємо свою роль, а за всю історію.
А агресор - захисник - кого захищати... Зараз ламаються всі старі установки. Ера Водолія передбачає "Изобилие и Процветание", тому що Енергоносії будуть доступними, гроші втратять свою роль і т д Агресія буде вважатись захворюванням. Співпраця, співтовариство, щоб вигідно було всім або більшості...кінець имперій
Адже зараз вже видно ці основи і на міждержавному рівні. Не просто протокольні улибочки рукопожатія, а Справжні Людські відносини між Зеленським і Дудою, Джонсоном...і і нші теж видно хто як ставиться...Вже добре видно цю різницю між прошлим і будущім. Я дуже цьому радію. Для мене це Норма, так треба , нарешті все стає на місця
Выразили несогласие: 2
|
|
le-s |
Зараз ламаються всі старі установки.
Дивлюсь далі прогностику срср.
У вересні в дні деокупації Балаклії, Ізюма, Куп"янська Чим не ситуація контрнаступу? На мій погляд, очевидна.
Далі. З другої декади грудня ситуація ретро
Якщо брати
При цьому
Закріплюю. У грудні можливі протести всередині рф-ії і наш контрнаступ. У квітні можливі наш контрнаступ, протести всередині рф-ії і повалення режиму. Замах на путлєра, усунення його від влади. |
|
Galaxyalex |
Просветлённый наш мало того что рашист оказался, но ещё и мохровый советчик . Куды мир котится
Да, кстати? Куда?
Как дела с Илоном нашим Маском у кастрюлеголовых?
Он у вас рашистом или махровым советчиком стал? Или и тем и тем?
И как теперь побежадать собираетесь? Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
О Постмодернистах Американский предприниматель и основатель компании SpaceX Илон Маск объяснил свое решение перестать бесплатно снабжать Украину спутниковой связью Starlink следованием совету экс-посла Украины Андрея Мельника «отстать» от страны. Соответствующий пост бизнесмен опубликовал в соцсети.
«Мы всего лишь следуем его совету», — написал Маск в Twitter (заблокирован в РФ). Ранее Мельник в нецензурной форме попросил американского предпринимателя «отстать» от Украины. Это произошло после того, как Маск назвал Крым российским, отметив, что полуостров принадлежал стране, пока советский лидер Никита Хрущев не отдал его Украине.
Основатель SpaceX объявил о решении прекратить поставлять бесплатный интернет Starlink на Украину 14 октября. Его компания предложила Пентагону взять финансирование на себя.
Будьте в курсе всех главных новостей России и мира - читайте канал @uranews
Вот так вы все и про...ете Европа будет Свободной!!!
|
|
Крылатый Бык |
Galaxyalex
Ну спасибо что рашистский каминг аут сделали наконец , теперь все ясно
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 2
|
|
Крылатый Бык |
Как дела с Илоном нашим Маском ————— Илон Маск фигура неоднозначная и ничего просто так не говорит и не делает . Значит ему так выгодно…
В любом случае ему спасибо за Старлинк
Выразили несогласие: 1
|