Тема 40725, сообщений: 8685
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Ага )) І наче він тут підслухав про нічні клуби галаксі
В бєлгороді палає ТЕЦ і зникла електрика. Як так?
Що ви самі собі робите? Як сказав блогер СашаДайнаков, якщо правильно запам"ятала, і ракетами і протиповітряними ракетками себе мутузите. Навіщо... Жартую. Продовжуйте.
Сказали спасибо: 2
|
|
le-s |
Попередній коментар писала інтуїтивно, я вийшла в ТГ і бачу рашисти заради картинки для своєї пропаганди роблять обстріли ТЕС на Білгородщині. Бо могілізація провалюється і треба поставити в стрій ще сотні тисяч ЧМОбіків. Поки БНР не вийде зі складу рф, то рашисти будуть продовжувати тероризувати місцеве населення і намагатись загнати людей на могілізацію. Білгородщина, тримайтеся, спалюйте російські склади озброєння, тільки так можна пришвидшити перемогу над рашизмом...
Картинка з іншого пабліка. Але про те саме.
Сказали спасибо: 1
|
|
Galaxyalex |
Не розумію, що ти хочеш сказати,
Галаксі.
Как что? Чтобы ты зарывалась поглубже Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Ну, а що може вийти, питаю. Що б ти хотів, щоб вийшло?
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
inhobbock |
Galaxyalex, глупых)? Ну хоть настроение поднялось. Насчёт Белгорода - Покрова, Матерь Божья защищает |
|
Leosun |
le-s
Чоловікові найскорішого одужання.
Дякую!
Якщо уже маєте чим поділитись - українськими групами з астрології в ФБ, ТГ, то прошу це зробити.
Тут і сторінки, і групи з різною специфікою. І не тільки українські, але можуть бути корисними з точки зору інформації. Вам обирати.
- таро та астрологія.
Щодо карми, егрегорів та відплату. На мій погляд, тут дуже багато чинників. Донбас - це місце, де переховувались українські козаки від переслідувань Катерини, яка намагалась знищити будь-які згадки про Гетьманщину. Донбас - одна з найбільш постраждалих від Голодомору територій, відповідно до сучасних досліджень. Там українськими кістками усіяні донбаські степи, буквально. Задля індустріалізації, щоб наздогнати промисловий розрив з Заходом, туди спочатку нагнали зеків, потім туди потягнулись авантюристи, ну і решта публіки. Відповідно, змінився етнічний і соціальний склад населення. Хоча в часи Василя Стуса там говорили українською мовою. Так що там специфічний егрегор виростили, я б сказала, що туди притянулись люди з приблизно однаковим менталітетом. От моя донецька лікарка сказала мені, що вони ніколи не повернуться на Донбас, тому що "публіка там все ж таки не така, як в Києві". І вона мені розповідала, як була в шоці, коли в Донецьк в 2014 році зайшли росіяне і зібрали маргіналів, які почали натурально відбирати майно у заможних дончан. Тобто одразу почалось мародерство, так само як зараз: зайшли росіяне і почалось мародерство. Значить такий егрегор, на таких енергіях він живе. Так от, я, особисто, вважаю що карма має декілька вимірів: індивідуальна, родова та колективна (ці дві кожна мають свій егрегор). Тобто, кожен егрегор формується за певними специфічними ознаками. З родовим все зрозуміло - ознаки передаються через гени, це доведено сучасною наукою. А колективні егрегори як створюються? Я думаю, що за рівнем розвитку душі - до певних егрегорів притягуються певні душі і так вони проходять колективні уроки. Так було задумано Творцем і так ми відпрацьовуємо свої уроки. Всі егрегори імперій ідуть в забуття і перед розпадом намагаються забрати з собою побільше рабів, щоб на цьому паливі протриматись хоч трошки. Така собі агонія. Щодо України - жертви. З точки зору юридичної, так би мовити, то так - ми жертви агресії зі сторони рф. Але за поведінкою і відповіддю на агресію - ми активні захисники. І, якщо подивитись на процеси за трикутником Карпмана, то там же ролі змінюються. І я зустрічала думки українських психологів, що важливо не звалитись в роль агресора. Але ж жертвою ми побули, залишається або агресор або рятівник..... Кого рятувати? Велике питання.
Сказали спасибо: 1
|
|
Galaxyalex |
Але ж жертвою ми побули, залишається або агресор або рятівник..... Кого рятувати?
А есть ответ на этот вопрос.
Когда в 2014 произошла Революция, то она была одного поля-ягоды попытки Революции в РФ - белоленточников 2011-2012. Почему то все об это забывают
Но почему то дальше произошло мною совершенно непредвиденное: вместо того чтобы возглавить Постмодернисткую Революцию на постСССР- пространстве и построить новый СССР 2.0, почему то власти на Украине покатили в сторону построения национального унитарного государства
Поэтому спасать надо было именно революционные силы РФ на интернациональной постмодерниской основе. Но увы и ах, видимо мозгами не вышли
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
Европа будет Свободной!!!
|
|
le-s |
Пиздець.
Помітили, що у нього все твердіше звучить прорашиська просовєцька риторика?
Галаксі, Віддай нафталін дідам і бабам. Негайно.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Leosun, Дякую за посилання. Буду дивитись. Я читаю вас і розумію, що для Окулуса буде остаточною втратою, якщо такі, як ви - українська аудиторія покине форум.
Для мене пропорція цінності однозначна. Між нами-вами і нафталіновими матрьошками.
В тому і справа, що схід, південь - аж за межі кордонів були україномовними. Вони українськими були. Багато разів карту до 1918 року демонстрували. Україна велика.
Після терорів, заселяючи наші хати матрьошками, як ви написали "все на Донбасі в кістках", диявольщина думала, що це безповоротно. Але ні. Насіння (у)кропу проростає.
Під жертвою я мала на увазі - тих закатованих замордованих жертв. Які переродившись в нащадках вже не є жертвами. Рятівник чи агресор. Два в одному. Для своїх рятівник, для інших агресор. Думаю, зараз ламаються закони всього. Політики, гуманізму, психології, фізики, гідрометеорології, логіки. Процеси такі складні і комплексні, що увійдуть до гуманітарних наук як предмет вивчення міцно.
Сказали спасибо: 3
|
|
ТатьянаА ![]() |
Там українськими кістками усіяні донбаські степи, буквально.
Сказали спасибо: 3
|
Психограмма недели с 1 по 7 декабря 2025 года: Два концепта мира - мир открытости и мир закрытости и преодоление их противостояния
Полнолуние в Близнецах 5.12.2025. Холодная Луна
Возможный приемник Путина.
Прогноз на колоде Ленорман с Овна по Деву на 2026 год
Месяц Свиньи 2025