Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8685

Автор Сообщение
vodoleyka
     13 октября 2022 (23:53)

23 - 52

Вже немає! Вірша посту

vodoleyka
     13 октября 2022 (23:55)

Година максимум...

"Чтоб да, так нєт"

скоморох
математик сумного вигляду
     14 октября 2022 (00:06)

Колись почув цікаву інтерпретацію Аристофанової "Лісістрати" від Л. Філатова.

Справив ураження епізод, де жінки зазвідували в своїх чоловіків щодо причин війни.

" Але ж це - суспільний обов"язок!" - волали дядьки.

А ті знов: "То нащо ж було себе аж так зобов"язувати?"

А ще: "Власне, на вас ніхто й не нападав. Це ж ви перші напали! То відкіля ж тут суспільна користь???"

Шкода, що в рОсії мало хто цікавиться не те що Аристофаном, а й Філатовим...

( Dedicated to my disciples, I never had... )
le-s
     14 октября 2022 (10:22)

Сьогодні чотирижди Величне Свято

День захисників і захисниць України.

Свято Покрови Пресвятої Богородиці.

День українського козацтва.

День УПА.

Звитяжність наших воїнів - не пшик рф-ний.

Полк Азовсталь - квінтесенція сучасного образу українського захисника, чоловіка і жінки.

І привід пишатись волею, силою і впертою стійкістю всього мого народу.

Якщо хтось не знає.

Козаків порівнюють з самураями, ними захоплювались мушкетери, як зараз захоплюється НАТО і весь світ.

Наші козаки - реальність.

Ми точно це знаємо, бо вони наші.

Окрім сили і мужності, тестостеронної маскулінності, вони до біса романтичні.

А жінки-захисниці - реальні богині.

Навіть тил. Кожен і кожна в ньому захищає.

День сьогодні заряджений емоційно десятками мільйонів українців. Любов"ю, молитвами і фізичним відчуттям близької перемоги.

Пишаюсь.

Leosun
     14 октября 2022 (10:50)

le-s

Я згодна щодо момента з Галаксі-дугіною і делікатністю в плані потреби власників у такому модераторі.

На рахунок нього взагалі я вже казала, якщо він знову стане модератором, я вирішила, що покину сайт. Це буде відчутне приниження.

Інтернаціонал з перевагами для кацапні, то нехай.

То в Фейсбук приходиться миритись з рос модеруванням нашого сегмента, але то 100% міжнародна платформа.

Тут не обов"язково, хоч шкода втрачати цікавих і ерудованих співрозмовників з України. Тим більше, астрологів.

Я рада, що бачу вас тут. [Улыбочка]

Якщо узнаєте інший український астрофорум без Галаксі, де ви буваєте, напишіть [Роза]

Так, від модератора сайта залежить його майбутнє, буквально. Для мене, особисто, очевидно, що модераторство Алекса призвело до катастрофічного зниження трафіка, ще до переходу на домен ua. Чи можливий тепер його ренесанс в умовах розквіту соціальних мереж? Час покаже. Як на мене, форум втратив якусь душевність і людяність, а вони на форумі були. В якийсь момент закріплені правила спілкування були порушені і форум скотився в базар-вокзал. Яка ж тут вже астрологія і дискусія?.... Наразі на фб є профільні групи, в тг теж є окремі канали. Я, наразі, не дуже активна, багато проблем і через війну і чоловік хворіє вже декілька місяців, після операції ніяк не прийде в норму, ой все.... Просто Окулус, свого часу, був осередком знань, тримає він мене досі. Я бувала і на інших форумах, але зайшов Окулус. Хоча, наразі, багато цікавих астрологів і вебінарів, Хофман і Фроулі, наприклад, література з перекладами традиційних астрологів минулого, цікаві техніки і методики. Є що пізнавати і куди рости і, мабуть, за все життя все не осягнеш. Поки що, за можливості, буду на форум заходити.

vodoleyka
     14 октября 2022 (11:14)

Я, наразі, не дуже активна, багато проблем і через війну і чоловік хворіє вже декілька місяців,

Leosun Тримаймося! Хай Бог допомагає!

смотреть картинку
Leosun
     14 октября 2022 (11:19)

Козаків порівнюють з самураями, ними захоплювались мушкетери, як зараз захоплюється НАТО і весь світ.

Думка в мене така промайнула: українці завжди були дуже вправними вояками, їх наймали європейські правителі для вирішення дуже складних військових завдань. Саме тому московія скористалась ситуацією, коли Хмельницький шукав військових союзників, і, фактично, обманом уклала замість військового союзу, протекторат. А що там реально в угоді було не знає ніхто, навіть Кирило Разумовський, свого часу, не зміг знайту ту Переяславську угоду. З тих пір військова звитяга укранців працювала на розширення російської імперії, а, пізніше, на срср. Тому наш людський капітал - наше справжнє національне багатство, на яке зазіхнула раша. І, наразі, на окупованих територіях, рашисти гребуть українських чоловіків на фронт. Мій сусід, переселенець з Луганську, розповідав, що в Луганську були натуральні облави, зупиняли машини, витягали чоловіків і без попередження навіть рідних відправляли на фронт. Машини стояли кинуті по декілька днів, жінки шукали чоловіків і їх машини днями. А в Донецьку, як розповіла мені знайома лікар, переселенка з Донецьку, могілизують цілими колективами. Її бувший пацієнт, молодий хлопець, 19 років, якого вона лікувала ще з дитинства, мав якесь складне захворювання очей, практично напівсліпий, інвалід, який не підлягає призову, виявися придатний до служби. Він просидів 2 місяці дома, переховувся,а як пішли натуральні облави, виїхав з матір"ю аж до Норвегії. Питання вирішується просто - 500євро на блокпосту - і ти вільнйи від призову і "руського миру". А весь колектив коледжу, в якому хлопець навчався, повним складом могілизували. Там скоро позакриваються недобиті рашистами підприємства, бо працювати не буде кому. І те саме раша, наразі, вже починає творити на щойно окупованих українських територіях - полює на українських чоловіків.

Leosun
     14 октября 2022 (11:28)

vodoleyka

Дякую

Навзаєм

le-s
     14 октября 2022 (12:04)

Leosun,

На рахунок Окулусу я теж так думаю. Так само сприймала декілька років тому.

Сподіваюсь, тут все-таки буде проукраїнський вектор з домінуванням нашого. Це було би природнім. Балансом було би.

Чоловікові найскорішого одужання.

Якщо уже маєте чим поділитись - українськими групами з астрології в ФБ, ТГ, то прошу це зробити.

Історії вашого сусіда і лікарки.

Я думаю про карму.

Ми в одній країні, нас розділило чітко по областях. Кармічно.

Колективна відповідальність як є. Розплата.

Хто сказав, що карма - це історія конкретної душі? Фігня.

Мова про егрегорів. Про саму землю, яка є вмістилищем досвіду історії, і яка об"єднує втілених. Групова ментальна особливість. Егрегор.

Окуповані території завершують гештальт.

Нащадки закривають те, що відкрили предки.

Яка історія у нашого Сходу, Півдня і Півночі? У Крима.

Спільне - досвід колективної жертви. Голодомор, депортації, репресії.

Зараз спільний урок. З жертви перетворитись на щит і меч.

В такому випадку, що чекає на людей рф-ії?

Для них буде все гірше. І за масштабністю і за впливом.

vodoleyka
     14 октября 2022 (13:01)

Зараз спільний урок. З жертви перетворитись на щит і меч.

Причому, як на колективному, так і на особистому рівні.

Я з цим і в собі працюю, і в оточуючих помічаю.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере