Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
В Тюмени суд прекратил дело по дискредитации использования вооруженных сил за надпись мелом на асфальте фразы «нет в***е». Алиса сумела доказать, что она имела в виду «нет вобле» - девушка заявила, что «испытывает неприязнь к данному виду рыб».
Скажи, Пятачок, ето правда? (С) м/ф.
Гарна ілюстрація до їх спроможності боротися.
Да, но нєт. (С) "За двома зайцями". |
|
vodoleyka |
Я не про його мале оточення.
Так це така тактика : спочатку малий круг Світла, а поступово він Розширюється.
У мене так було з будинком і квітами. Наріки заполонили вже по нємагу (( Вже під вікнами у мене сиділи мастирили своє...у під"їзд зайти не можна було, тільки проходячи огидливо, щоб ні в що не влізти...Була Одна маленька Світла - голубенька крапочка - проліски, маленький кущик. Я дивилась на них, щоб не зійти з розуму від огиди. Потім я їх СФоткала і виклала собі на сторінку. А вони такі Гарні- Крупні, здаються Великими. Я дивилась...дивилась...любувалась...Придумувались інші квіти до них...А навкруги були хащі, джунглі...мене бісили (( Я уявляла якісь композиції там....І так поступово ті Світлі Зони розширювались, а хащів все меншало. Це коротко - не включаючи війни, сварки, яких не чекала. Здавалось, всім повинно бути приємно жити в квітах, а не в смітнику...Але ні... Якраз з 14=го і триває Моя Епопея. Ще багато роботи, в основному з Будинком.
А на квіти вже спеціально проходять через нас, щоб подивитись, помилуватись хоча у мене все просто, вільно...Але мені так подобається. Іноді фотографуються.
І сусідні будинки приєднались, вже вся вуличка така квітуча! Ті, з ким воювала, допомагають, хоча ще не всі... Це процес...
А про загальну кількість зомбованих. Вони будуть "як роса на сонці...")) Треба це Сонце розширювати навколо себе.
Та не виходить у них боротись!
Але ж Уран у управителях!
А в нас армії не було - а тепер 1 Армія, я так вважаю
А німці і французи колись були найнеохайнішими...
Німцям віддавали землі сусідів, якщо вони на них настучать за те, що не прибирають...Тому там демонстартивно по суботах махали віничками і відерцями з водою...Хто у нас еталон охайності ?))
Французи...У нас і зараз набудували французьких балконів...типу, шик.. Духи французькі - стали еталоном...
У нас не було армії - за 8 років Зразок
Отак можливо і з рашею ...раби...раби...дойдуть до крайності...та вже дійшли!..плачуть і їдуть на вбивства і на смерть ((...ну, ще , дійсно дочекаються, коли їх людожери повтікають з фронту
Щось доходить до крайності, а потім Життя спонукає...
І це буде цілком за Ураном
Коли? Це вже інше питання
...ну ще про назву Теми, так, я розумію, що Ви її створили на якихось аспектах, емоціях...
Хай іде як іде
Але у мене вже крутиться своє Світле...)) Але не знаю поки, як...тому нехай поки так і крутиться ))
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
vodoleyka |
Гарна ілюстрація до їх спроможності боротися.
Да, но нєт. (С) "За двома зайцями".
Да, сейчас это так комично и выглядит!
Мой знакомый там всего лишь задал вопрос ( под другим ником , Боже упаси...), почему не пишут о мобилизации, не поют патриотичных песен, когда путлер объявил...помните, там мертвая тишина была...Так через полчаса поста уже не было
Вот такая борьба
До полного маразма должно дойти, когда уже сами себя за хвост кусать будут
Ведь пока они они так молча отодвигаются, их все грубее задвигают! Дойдет "вода" до ноздрей - кто захочет жить, выберет борьбу. Просто еще нормально им, особенно в мск.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Юрій Гудименко 1 год · Давайте зрозуміємо просту річ. Зараз ми з вами вбиваємо не просто путінську Росію. Зараз ми з вами вбиваємо Російську імперію. Ми вбиваємо СРСР. Ми вбиваємо Врємєнноє правітєльство. Династію Романових. Валуєвський циркуляр. Емський указ. Опричнину. Івана Грозного разом з сином. Воєнний комунізм. Закон про три колоски. ГУЛаг. Танки в Празі. Ми вбиваємо ту єдину, останню імперію старого зразка, яка залишилась в світі. Російська імперія мала померти ще під час Першої світової, коли з мапи світу зникли Османська, Австро-Угорська і Німецька імперії, але Росія зменшилась, мутувала в СРСР і залишилась імперією. Вона мала померти після Другої світової, коли процеси знищення старих імперій стали незворотними. Вона мала померти у 1991 році. Але зменшуючись, втрачаючи території, змінюючі прапори і лозунги, Російська імперія з центром у Москві залишилася гнити на мапі світу. Тепер ми її добиваємо. Так, щоб замість неї на мапі залишився десяток-другий національних республік, так, як це відбувалося з більшістю інших імперій, так, щоб раз і назавжди відправити в пекло та на сторінки підручників історії ту криваву тварину, що з часів Великого князівства Московського вирісла і пережила свій час, напиваючись неволею націй. Світ змінився. Старі імперії мертві. Новий час – час економічного впливу, час стратегій, час транснаціональних корпорацій, час санкцій і технологій. Час нових, непомітних імперій. А остання стара імперія – це наш трофей, наша місія і наша доля. Так сталося. Ми маємо вбити її або загинути самим. І ми вб‘ємо. Остання імперія світу загине від рук українців. Від наших з вами рук. Я в це вірю. Більше того – я це знаю. Коли ми зітремо з облич кров та піт, то будемо пишатися цим трофеєм.
Сказали спасибо: 3
|
|
le-s |
Іноді фотографуються. І сусідні будинки приєднались, вже вся вуличка така квітуча! Ті, з ким воювала, допомагають, хоча ще не всі...
Щось доходить до крайності, а потім Життя спонукає... І це буде цілком за Ураном Коли? Це вже інше питання
До полного маразма должно дойти, когда уже сами себя за хвост кусать будут Якщо ми про перехід кількості в якість і Уран, то чекати треба на літо 2025.
Липень - це ексакт |
|
Крылатый Бык |
Остання імперія світу загине від рук українців. Від наших з вами рук. Я в це вірю. Більше того – я це знаю. ——————— Она на ладан дышит эта недобитая дремучая империя, которой путлер пытается искусственное дыхание сделать . Пора ее прикончить , чтоб не мучилась и не убивала в последней агонии своих и чужих. Путен всю жизнь смотрел в прошлое , жил прошлым и сейчас пытается прошлое втащить в будущее . Безумная , бессмысленная, невыполнимая цель…
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
Так, щоб замість неї на мапі залишився десяток-другий національних республік, так, як це відбувалося з більшістю інших імперій, так, щоб раз і назавжди відправити в пекло та на сторінки підручників історії ту криваву тварину, що з часів Великого князівства Московського вирісла і пережила свій час, напиваючись неволею націй.
Якщо ми про перехід кількості в якість і Уран, то чекати треба на літо 2025.
Липень - це ексакт Уран на Меркурий рф-ії. Як управителі її Асц і диспозиторі Сонця-елеватора і Мс.
Будемо дивитись.
Там жеж і Плутон у Водолії вже буде! |
|
Крылатый Бык |
До какого днища ещё упадёт рашка
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
До какого днища ещё упадёт рашка
А ми тут Галаксі соромили.
Мовляв, як він може називати путлєра високодуховним. А ось так. Духовнєнько. Нічого не скажеш. |
|
скоморох математик сумного вигляду |
Le-s, inhobok, может хватит во всем РФ обвинять? Четвёртый день сами свои ТЭЦ обстреливаете и обвиняете россиян.
Блін. Сам = смішний. Бачив смішних. Але таких??? ( Dedicated to my disciples, I never had... )
|