Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Мені дуже подобається ця тенденція помилок і підстав-провокацій зсрф.
Влупашили по своїх же. |
|
inhobbock |
Le-s они признали свою ошибку или там все думают, что это ЗСУ Белгород обстреливает? |
|
Menzel |
Le-s, inhobok, может хватит во всем РФ обвинять? Четвёртый день сами свои ТЭЦ обстреливаете и обвиняете россиян.
Сказали спасибо: 8 Выразили несогласие: 6
|
|
Крылатый Бык |
vodoleyka и le-s
Дякую за понимание и поддержку Я в порядке, потому что Украина держится, ЗСУ борется и нет сомнений в победе над рашистским злом. Каждый успех ЗСУ как бальзам на душу.
Сказали спасибо: 3 Выразили несогласие: 3
|
|
le-s |
Мензель Слабувато. Постарайтесь ще.
inhobbock, Не знаю. На наших каналах ще не пишуть. Та чи й важливо? Скажуть, що ми, як от мензель. |
|
Крылатый Бык |
Четвёртый день сами свои ТЭЦ обстреливаете и обвиняете россиян. ————
И вот таких ебанько полроссии
Сказали спасибо: 5 Выразили несогласие: 3
|
|
le-s |
ПАРЄ ухвалила резолюцію про визнання російського режиму терористичним Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію про визнання російського режиму терористичним. Про це повідомив нардеп, член української делегації Олексій Гончаренко. За його словами, резолюцію підтримали 99 делегатів. Утримався один. Найважливіші моменти документа: - В резолюції зазначається, що російський режим — є терористичним. - Вперше в історії Рада Європи заявила, що потрібно дати зброю. Йдеться про системи ППО для захисту цивільного населення. - Перебування Росії у Радбезі ООН — не є легальним, немає юридичних підстав, чому РФ там є в організації. - Якнайскоріше створення міжнародного трибуналу.
Вітаю рф-ію з "почесним" званням.
Сказали спасибо: 5 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Ухвалили
На трині
На широкому великому тригоні
На трині
Ще раз. рф - молодці. росія вперде.
Сказали спасибо: 3 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Водолійка Чому тема називається правильно так, як є.
Побудуйте карту на час першого поста на Запоріжжя. Але включіть астероіди Russia і Ukraina.
Кажу відразу, що я НЕ підбирала час. Сіла і створила тему на емоціях.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
inhobbock |
Menzel, дайте ссылку на ваш источник. Я просто хочу этот бред послушать. Хочу закалить мои нервы, это единственное, что выводит меня из равновесия - неадекватные посты россиян, буду самосовершенствоваться до того момента, пока не смогу ухмыльнулся вслед идиотизму и пойти спокойно своей дорогой. |