Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
danusha |
Что мешает взрослому человеку уехать из ненавистной страны? Это ведь ужас ужасный: жить там, где всë ненавидишь
— сказала danusha, дочка которой свалила в Штаты.
Путриоты, они такие — любовь к рашке отдельно, а благополучие своих детей отдел ьно — в ненавистной (якобы) Америке.
Где я, писала, что Америка мне ненавистна? Мне нравится та страна. Но Россия - больше Поэтому и спросила у Быка: как ему живëтся в ненавистной ему стране. Он - взрослый состоявшийся человек. Выбирай - не хочу! Но, он же страдает тут! Зачем??
Сказали спасибо: 2
|
|
Galaxyalex |
Так пополним список ушедших в глубокую оборону: Leosun КБ Скоморох
Чего пугаемся та? Европа будет Свободной!!!
|
|
скоморох математик сумного вигляду |
Вот вы кто? националист как и ле-с?
Да! Да-да!!
Националист. Вот еще интересно: А что Вы вкладываете в это понятие, а??? Или для Вас любое проявление национальной идентичности, кроме русской, есть национализм? ( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
Galaxyalex |
Националист. Вот еще интересно: А что Вы вкладываете в это понятие, а??? Или для Вас любое проявление национальной идентичности, кроме русской, есть национализм?
Европа будет Свободной!!!
|
|
скоморох математик сумного вигляду |
Чего пугаемся та?
А чаво пужаться -та???
Кстать, Лёш, надо бы поизбавиться от всякаго от того, о чем трубишь по всех углах...
...Понятно, ты не за нас... ... Но можешь быть и не против нас... ... Выбор есть всегда...
Знаю тебя много-много лет. Это плюс, или минус? Как думаешь? Что разгребло нас по разны стороны баррикад, как считаешь? Политика? Война? Экономика? Та не! Фигня! Ты и раньше считал себя мудрейшим из мудрейших, умудренным мудростию мудрых...
А не надоело ли??? Леш! Будь попроще и к тебе люди потянутся...
Выразили несогласие: 2
( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
vodoleyka |
Ле-с У мене підвищений тиск, але вчора було цікаво те, що звичайних симптомів , крім сильного головокружіння , не було.
Тонометр давно на мені ерор показує Тож я вже не мучаю ні себе , ні його. Собака - звичайна , Доля прислала. Щось є від такси - на характері помітно. Ділова така ))
Інгобок Саме збиралась вечеряти тоді, але потім вже не до їжі було. Їм норм. |
|
le-s |
О, як! Сталін нам, бандерівцям, поблажку давав! Тричі. Блять. Голодомором, Розстріляним Відродженням і третій раз..? Може Крим-1944?
Водолійко, Я тому і припустила, що якщо слабкість і головокружіння, то низький.
Мене тонометр виручає в питанні пити чи не пити каву
Собака маленька |
|
le-s |
Тиждень забуваю написати про різницю між рф-ією і нами.
Зустріла в мережі інформацію, що цікавою реакцією на загрозливу ситуацію є четверта, окрім трьох відомих усім. Окрім боротьби, втечі і заклякання, у соціальних тварин з інтелектом - людей, існує варіант "підлабузництво". Ним пояснюється масова зомбованість громадян потойбіччя. Мовляв, через внутрішні репресії, постійне придушення інакомислення, боротьба зникла з арсенала. Лишились більшою мірою заклякання і повною підлабузництво. Коли для виживання і плюшек дієвим буде лише прогнутись, лизнути, схвалити все, що вожак робить.
Українці як боролися, так і борються.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
vodoleyka |
Ингобок Ще зацікавив Ваш сон про Жінок і Енергію. Саме так і я "воюю". І мені розповідали подібне і самі бабусі, і про таких, що сиділи у своїх Будинках і Собою Захищали Вимолювали їх. Це Спонтанно у мене так склалося. Але коли я таке розповідала, то часто мені подібне у відповідь звучало. Але я до Бога зверталась і тільки Своя Енергія, ніяких "сію...чи півнів.." У Ері говорять , що зараз ми переформатуємось фізично і набуваємо Сили, що Творить Думкою
Ну і читала про свій Марс-Ско , що може таке. Тож просто нічого не залишалося при нальотах.
Дім я полишати просто не могла, мені було страшніше кудись піти. Здавалось, якщо піду і нікуди буде повертатись - це страшніше. Та й у підвалі завалити може. А у одній школі тут ховались у підвалі, і їх дрг розстріляла ((
Але "відьма" ніяк не сприймаю до себе, бо нічого спільного з сатаною і його ритуалами. Якщо вони є різні, то ЯК це відрізняється? Користуюсь іншими словами ( чарівниця, фея), щоб ніяким боком до сатани. Він колись від мене втік у ві сні, а перед цим довго лякав і мучив. Я його Перемогла. Знаєте ж , що ***ло якраз сатаніст. Багато воїнів писали про дивні речі на цю тему, та й про храм з обрядами с читала (( |
|
vodoleyka |
Я думала крупна чомусь.
Є й крупна, але в гаражі. Теж Доля...Теж суміш, але вже стаф з пітбулем
Выразили несогласие: 2
|