Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
Крылатый Бык, Дякую. |
|
ТатьянаА ![]() |
Ви, до речі, знали, що у них в рф-ії понад 66% "людей" в дєрєвнях без каналізації? - я знаю, як живе моя родня на Уралі, під Саратовим, в Краснодарі, у Москві та підмосков`ї та в Тулі. Серед них здебільше- itшники, технічна інтелигенція, держслужбовці, медики та військові. Лише одна родина взмозі влітку їздити на відпочинок в Грецію та має гарний автомобіль. Усі інші- живуть від зарплати до зарплати, частина з них лікується сама або рідних від алкогольної залежності, є родина, що живе в гуртожитку, є родина що багато років будує будинок під Краснодаром за іпотечні гроші, маючі одну зарплату медсестри. І я бачу рівень їх запросів, потреб та критерії оцінки рівня життя. Москвичи усі здаюсь свої хрущовські квартири та живуть гуртом на дачах або в гуртожитках. У військових взагалі нічого немає, але вони радіють можливості 1 раз на рік проїхатись безкоштовно на Дальній схід. Коли вони приїзжали до нас в гості- я завжди давала фінансову допомогу або дрібні подаруночки, бо купиити самостійно мало хто взмозі. пам`ятаю, як мій двоюрідний брат з Москви приїхав у гості та побачив величезну скляну вазу з пробками від вин ( мій чоловік знаток добрих вин і корки від самих крутих збирає як трофеї) і почав сміятися- мов, це ви на рибалку ходите? Родичка з Краснодару сама шиє собі одяг, у нас купувала журнали моди. Телепередачі на кшалт "Перезагрузка" тому підтвердження- глянцеві зразки життя в телевізорі дуже відрізняються від реального рівня. Як на мій подгляд- то це срам, безвихідь та убогість. Про те ж і відео з вкрадених камер - наочно видно як живуть звичайні росіяни, як вони спілкуються між собою та що вони жруть. Тому не дивно, коли комплекси неповноцінності проявляються саме через зневагу до оточуючих, через агресію та намагання принизити. Вбити, вкрасти та поміркувати про "високе"- улюблене зайняття росіянина. Ми- різні світи та не повинні взагалі перетинатися. І треба для цього зробити все, що можливо.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 6
|
|
vodoleyka |
Якщо узнаєте інший український астрофорум без Галаксі, де ви буваєте, напишіть Роза
Це прохання до всіх наших
Підтримую
Сказали спасибо: 2
|
|
le-s |
Ми- різні світи та не повинні взагалі перетинатися. І треба для цього зробити все, що можливо. О так.
Проте, що казали тут з потойбіччя нам вони? Що ми віримо "телевізору", і насправді у них так погано і бідно живуть чи не одиниці, що унітази у них є. Вам, мабуть, Тетяно, важко зараз з родичами. Навряд чи всі з них, судячи із загальної статистики, психологічно стійкі. Є різниця в поглядах за критерієм місця проживання? У вас географія родичів дозволяє судити.
Крилатий Бик, Мене, якщо уточнювати, більше рашистки-матері дивують. Я вже казала. Материнство - єдина універсальна причина солідарності жінок на планеті. І ЖОДНОГО вираження співчуття про загибель дітей.
Загинуло 422 дитини, всього постраждало понад 1200. Минулого разу я писала про 391. Тобто за місяць країна цих рашасамок вбила ще 30 дітей. Можливо і чийсь чоловік з місцевих окулусянок до цього долучився. Ось натлія з уралу, ніхто-ніхто з родичів або знайомих азіатів не воюють? А дуняша - та і прямим текстом про дітей наших з кричалками пизділа тут регулярно. Можна припустити, що вона не лише не співчуває як мати, а і рада вбивству дітей? Я так і припускаю. Вчора у нас писали, що вдалось повернути з рашаболіт близько 40 дітей, депортованих в рф і розлучених з батьками. Мені за них тривожно. Чи не вплинули орки на них так, що тепер це готові майбутні сепаратисти. На фото були підлітки. Вік, коли протистояння з батьками виходить на перше місце. Ними маніпулювати дуже легко. Сподіваюсь, наші психологи не сплять.
А таких, як дуняша і натлія я би банила. Гниль.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
vodoleyka |
Про "преступление" вже почали, а до "наказания" ще не дійшли.
|
|
Крылатый Бык |
Мене, якщо уточнювати, більше рашистки-матері дивують. Я вже казала. Материнство - єдина універсальна причина солідарності жінок на планеті. І ЖОДНОГО вираження співчуття про загибель дітей. ———————- Я же говорю, россия с прихода путлера к власти поражена вирусом фашизма. Пропогандоны с подачи власти годами вдалбливали в слабые головы россиян бинарные ( как любит говорить Galaxyalex) штампы .Теперь пожинаем плоды, значительная часть населения Zомбанулась окончательно и потеряла все человеческие ориентиры. Все по Геббельсу, «дайте мне СМИ и я превращу любой народ в стадо свиней» Поэтому ничего удивительного про рашисток-матерей… К сожалению это лечится только тем , что либо на своей шкуре ощутят все беды и невзгоды, что сейчас испытывают жители Украины и какое-то просветление в бошках наступит . Либо разгромное военное поражение с безоговорочной капитуляцией и с признанием на государственном уровне всех военных преступлений. Я других путей выхода не вижу…
Сказали спасибо: 2
|
|
ТатьянаА ![]() |
Вам, мабуть, Тетяно, важко зараз з родичами. Навряд чи всі з них, судячи із загальної статистики, психологічно стійкі. - ні, не важко. Я взагалі з ними не спікуюся з 2014го. Мені важко з мамою- вона родом з Саратовщини, і до моменту підриву нашої Кременчуцької ТЕЦ не вірила у саму спроможність росіян бомбити мирні города. А у понеділок, коли відбувався масований розстріл наших міст, над Кременчуком ЗСУ збивали ракети , безпілотники та дрони. Це було гучно, страшно, багато руйнувань у приміських селах. То мама так сильно злякалась, що мені довелось забрати її до себе- сидить в норці під сходами.
Для розуміння ( з матами, яле зрозуміло, що люди не контролюють себе):
Сказали спасибо: 1
|
|
Крылатый Бык |
Этот Zомбанутый фашист будет сочувствовать украинским детям? |
|
le-s |
Для розуміння ( з матами, яле зрозуміло, що люди не контролюють себе): Тримаймося. Я у подружайки на Дніпропетровщині. Теж таке було. Підписана на ХДнепр. Мушу сказати, що ХКременчук читати приємніше.
Все ж міста відрізняються за характером сильно. Тримаймося, Тетяно. На рахунок родичів не варто засмучуватись. Як кажуть, люди приходять в наше життя і йдуть. Ті, хто йдуть, не наші.
Зато мама лишилась з вами в усіх сенсах У багатьох і матері по той бік так і зостануться.
Крилатий Бик, губарєв це шлунок на ніжках з функцією мовлення. Його можна побоку апріорі.
Сказали спасибо: 1
|
|
ТатьянаА ![]() |
Я у подружайки на Дніпропетровщині. Теж таке було. - Тримаймося! Я згодна з думкою, що зайві запугування лише додаюсь злості та витримки. Вже своє відбоялися. І до складної зими пристосуємось.
Сказали спасибо: 3
|