Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Galaxyalex |
Ну у меня
Выразили несогласие: 2
Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
А вот у Медведева - всё впереди ибо он
Выразили несогласие: 1
|
|
Galaxyalex |
А или вот чего вспомнил. Хотите прикол?
Байден -
с 1982 (
И вот те на
Что требуется от 80-летнего президента - сам ходит, на велике катается, текст прочесть может, иногда пробежать может.
Сказали спасибо: 2 Выразили несогласие: 1
|
|
Galaxyalex |
Сейчас вот смотрю пост Дмитрия Анатольевича в телеге и вот сравниваю новый цикл
Путин мягок - 4-ое поле
А вот если вернется Медведев- для него поле то игровое - 5-ое
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
Galaxyalex |
Чисто по
|
|
le-s |
Є у мене Приклад, але він поки в дії... На Моєму Сатурні- Риб = Сонце-Риб наркоші-сусіда.
Це дуже прикольний приклад Але бачите! Тягне одно до одного. Він шукає в вас Дорослого, опору і співчуття. А ви як Доросла і реагуєте. Берете на себе Відповідальність. Ключове між ними, мені здається "попри бажання". Тягне обов"язком. І це сумно. Думаю, що в програші Сатурніанець. Бо якщо все добре у власника Сонця, йому Опора здається дуже твердою і він як дитина завіюється куди хоче. Потім як блудна дитина повертається. Аналізую свою синастрію одну.
Leosun Тільки хотіла написати, що Галаксі навряд чи на зарплаті у ольгінських. Швидше він ідейно-провокативний.
І тут він пише про леніна, який родив Україну. Я не вірю в те, що він тупий. Все-таки Мерк і Марс поєднані. Провокація постійна. Для чого хтозна. Я вже давно не цікавлюсь. Якщо його тримає хазяйка сайта тут, значить, чимсь корисний. Якби лише провокацією, такого махрового рашиста, думаю, не тримала б. Коротше, довірилась я. Їй. Окрім його модераторства.
То вона хвастається, що знає про існування Гугла.
Ну ось і підтвердження
Я еще не всего Достоевского прочитала, чтобы публицистов начать читать. Женщіна вся в кринолінах, шовках і парчі. Тому радо ділиться власними знаннями, зокрема про існування Гугла.
vodoleyka
inhobbock Пропоную прикінчити сварку. Як рф-ію. Ви обидві маєте своє бачення, рівноцінне. І ведете потрібні, хоч і різні процеси в темі, як на мене. Чому я рада. Навіть, якщо ми критикуємо одна одну, то пам"ятаємо, що досвід і натали різні. А вектор і мета спільні.
Щодо назви теми. Ніні. Так і має буде. Візуалізуємо, якомога точніше. Якщо раніше потрібна була саме лише перемога. То тепер у зв"язці з кінцем рф-ії.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 2
|
|
Leosun |
Galaxyalex
Какой из меня роспропагндист? [Насмешил] Зачем мне это надо, сами подумайте? [Большая ухмылка]
Так все просто до не приличия: во-первых, вот эта показательная фраза о том, что Украина - жертва разборок - это актуальная тема роспропагандистов. И эту тему вы уже мусолили неоднократно. Таким образом, Украину постоянно пытаются опустить до уровня объекта, а не субъекта, то бишь, это раша сражается с пиндосами и гейропой так "героически", а не с ВСУ и украинцами (они же могут быть только глупыми жертвами, да?). Вы поддерживаете этот тезис? Ответьте прямо, без прелюдии о духах и Кастанеды. Я таких нарративов могу тут, из ваших постов, если они, конечно, традиционно не почищены, целое собрание сочинений нацитировать. Во-вторых, все попытки заблочить здесь украинцев может прийти в голову только российскому пропагандисту, которому украинцы мешают принять свою жертвенность. Кстати, эту же тему двигает Левин...? кажется. Ой, ну это так чисто случайно, наверное... В-третьих, очень показательный случай с закрытыми и вообще стертыми темами о Дарье Дугиной, при чем, стертыми на украинском сайте. Здесь же нет российской цензуры, зачем это нужно было делать?
Сказали спасибо: 4 Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
я кста, недавно не зря писал о том, что не пожалеете потом, когда Путин отойдет от дел?
А вот у Медведева - всё впереди До тебе духи вже бухі приходять, чи ви разом квасите? Ви свій ліміт епатажа і провокативності вичерпали уже. Тому досить писати одне й те саме. Бай ду же. На тебе.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Ну, фактов и так достаточно, не буду утомлять и тратить время. Леосан, він грається не лише в Теми.
Він з Іриною Звягіною намагається гратись.
Чи пройде його "шалость". Чи вона допустить бани українцям. Випробовує, як дитя матір. Смокче по-комариному. Поки терпіння не лусне у неї. Я бачу це так.
Сказали спасибо: 1
|
|
Leosun |
le-s
Я не сумніваюсь в тому, що Алекс тут поєднує корисне з приємним, так би мовити. Тут можна зібрати цілу купу тез, які чітко лягають на кремлівські методички. І як би не було випадків блокування українців і стирання певних тем, можна було вирішити, що це - просто співпадіння, але ні, це - не співпадіння. Тому і така відмороженість на теми масових жертв в Україні від обстрілів, просто це ж - не загибель Дар"ї Дугіної..... Для людини, яка чекає революцію, смерть якоїсь пропагандистки не мала б значення.
|