Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
le-s
     11 октября 2022 (15:36)

Могу вернутся в любой момент.

Коли повернешся - скажи.

Я звідси піду без смикань, як ти.

А,

Якщо узнаєте про це, свисніть, будь ласка.

Нехай собі. Ірина справді - хазяйка, але кактус - без мене їсти.

inhobbock
     11 октября 2022 (15:48)

Galaxyalex, небольшая поправка, предупредила знакомых из Запорожья, но это я таролога смотрю, она по городам прогнозы делает и Запорожью рекомендовала выезжать, если не бомбы, то инфраструктура и лучше сейчас пока тепло, чем в зиму.

А насчёт заграницы, то как раз у меня другая информация, что лучше всего будет в Украине, так что даже не знаю,хорошо ли, что знакомые выехали заграницу, но проблема в том, что у нас многие без работы остались и снимать плюс прокормить себя не все могут, а запад помогает кровом и питанием, работой. Кстати, для меня это удивительно и неожиданно. Уже через год в Украине будет все прекрасно. Только это и держит, как ни странно, я верю (имеется в виду столь ранний срок, а то приходится писать, что имеется в виду).

inhobbock
     11 октября 2022 (16:12)

И для поднятия духа:

Сергей Сеов: На угрозу смерти украинцы ответили неуемным желанием жизни. Почти вся территория покрылась цветами самых разных форм и оттенков.

Эта энергия земной любви несется ввысь, где в облачной дымке видны серебристые драконы. Когда потоки соединятся, сдвинется тяжелый маховик нового времени. Уже недолго осталось.

Можно погуглить, чтобы понять, что это за человек, но хорошая новость, давно не было таких

vodoleyka
     11 октября 2022 (16:16)

Мені він не імпонує як президент, людина, комік.

Ну, це таке...Ваша справа.

Я навпаки, не розумію, як можна зводити все тільки до коміка і не бачити його минуле, яке пройшло на наших очах з його юності.

Він міг залишитись у москві, його туди масляков запрошував після їх Перемог у квні.

Йому тоді років 20 було.

Протистояти мск-шоу группі!

Я не знаю, Хто би так зміг із ще відомих...Далеко не кожен.

Він пішов проти мск, зібрав всіх Друзів. Розказував, як він Лєнку (партнерку) уговорював з макдональдсу піти ))...

Добився Успіхів і як комік, і кіно десь вони у відомих кругах...

Тобто як Бізнесмен, Менеджер...

Лідер групи. До речі , без нього - не те...Так , група робила його , він робив групу, але без нього зовсім не те...

...Ну, те, що НОВЕ він як ПРезидент ВЖЕ Зробив і робить, і Злом системи як не бачити, то і не поясню...це таке...

Те, що його міряють якимись "невтіками"...

Все чекають якоїсь заподлянки...

Це просто міряють по собі.

Я як і людина, і як водолійка його розумію як себе, навіть краще вважаю, бо у нього бізнесова жилка є.

І стосовно космічного місця його зараз = для мене це стопроцентно.

...

Знаєте, мені після постів Інгобок, на які я не відповіла, бо вирішила, досить пояснювати, якщо досі не вийшло...але тепер згадується мій дитячий випадок :

Мені було 6 років...я вміла читати, з рахунку найбільший знала "мільярд". "трильйону" ще не знала. І ось "дядя" мене питає, до СКІЛЬКОХ я вмію рахувати.

Я НЕ Знала ЯК йому відповісти...адже скажу до мільярду, а можна ж і далі рахувати...

І ось у мене напружились мізки, чуть не до сліз..

Кажу "не знаю"...

А він так снісходітєльно, тіпа, (дурочка), ну хоч до Десяти вмієш?.....

..А вже в Школі я дізналась, що НЕМАЄ кінця ліку, бо весь час можна додавати одиницю. Але у 6 я це не могла сформулювати.

І дурне питання насправді задав "дядя".

Ось так Інгобок своєю демагогією виставила мене "трігерною" (дурочкою)

Якраз хотіла по полочкам кожну фразу розкласти, але щось перебило важливіше , і думаю, Навіщо витрачати час.

Піду покопаюсь у городі. Погодка сьогодні Класніша за вчора. І ракети сьогодні збивають краще!

Ось так і про Зе. Це я Вам так початок дала...ну, просто як наводку, щоб припустити, що можливо ви чогось не розумієте, не бачите...а воно Є.

А сперечатись ні-ні

inhobbock
     11 октября 2022 (16:23)

Vodoleyka, мне сейчас немного жаль вас, вы приписываете снова то, чего не было, каждый творит свою реальность. И в мыслях не было выставлять вас дурочкой и до этого многое восхищало, но вы выбираете иную реальность.

Кстати, хоть с президентом мнения сошлись, я исключительно по его космограмме поняла, что доверять можно как себе именно по внутренним качествам, хотя многое в нем и не нравится, но идеальным же не будешь. В данном случае было главное - не прогнуться.

Хоть многие за Порошенко, и Ирина тоже, но что-то в нем именно мне не подходит, не как Президента, а как человека. А я всех делю по внутренним качествам

Кстати, мой Сатурн в оппозиции к вашему Солнцу, а другое я не помню

le-s
     11 октября 2022 (16:30)

vodoleyka

Ух

Як ви за Зеленського.

Ні, сперечатись не будемо точно. Тема не його імені.

А розпаду рф-ії.

Але, я вибачаюсь, я подивилась вашу синастрію з Зеленським. Звичайно, вся справа в особистому ставленні.

Ви і не можете бути до нього прискіпливою.

Кармічні зв"язки присутні виражені.

Принагідно запитаю.

Всіх.

Як хто вважає. Коли синастрія має зачіпку Сатурна одного і Сонця іншого, хто тримає чи тримається більше?

Тримає Сатурн, але кого? Власника чи обох.

Не по-книжному. Книжки я теж читати вмію.

На вашу особисту логіку чи досвід.

inhobbock
     11 октября 2022 (16:37)

Кстати, почти по теме. Тут одни противники Зеленского написали пост, что в стране война, а он снова деньги на дороги выделяет (без цифр, конкретики и как всегда). А потом на следующий день уже от других пост, что дороги ужасные и можно было бы подлатать, какая сякая власть. Вот как тут разорваться?

inhobbock
     11 октября 2022 (16:46)

Le-s, Сатурн действует на нервы солнцу, солнце думает, что его обижают, хотя это не так). Это я об оппозиции

Adelina
     11 октября 2022 (18:35)

Inhobbock, все те тарологи до одного места. Моя тетя тоже смотрела, а потом махом всех удалила. И я бывало смотрела, но перестала. Нифига они не предсказывают, а только по слухам ориентируются. Одна тоже была таролог, ещё в мае трындела, что мой город очень сильно обстреляют на праздники, типа бегите кто куда сможет- а в итоге ничего подобного не было. Только панику разводят, особенно у тех у кого "кричащие" названия темы. Никто из них ничего не напредсказал.

le-s
     11 октября 2022 (19:10)

Alex N Alex Noyt

1 год ·

Сьогодні в районі Токмака ЗСУ накрили 6 установок окупантів С-300 разом із БК, це сталося під час перезарядки. Саме ці нелюди вели обстріли житлових будинків Запоріжжя.

Сподіваюсь, правда.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере