Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
Ви дуже цікавий співбесідник,
Скомороше
Мені подобається стиль письма, але заважає якийсь відчутний комплекс меншовартості чи щось таке Відходьте від цього.
Навпаки! Як зараз у Ері Водолія вчать - ЛЮБИТИ СЕБЕ!
Ми ж Єдині у СЕБЕ! І ми як ніхто Знаємо, скільки всього пережили, і що ВАРТІ Любові і всього НАЙКРАЩОГО Хай навіть остання Стометрівка буде прожита з драйвом і належною Самооцінкою.
Ле-с, я права? )) |
|
vodoleyka |
даже отмеченные духами лепят о нациках.
Что враз ОБНУЛИЛО их Интеллектуальный багаж.
...и тем более, Духовный
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 2
|
|
скоморох математик сумного вигляду |
відчутний комплекс меншовартості чи щось таке
Водолійко,
Не можу у цьому погодитись з Вами на всі 100. Зрозумійте, будь ласка, кожен відчуває себе на тих результатах, яких він отримав від життя... Мені, власне, життя не дуже посміхалося, та й інерцію мислення ще ніхто не скасовував... Якщо так цікаво щодо мого останнього періоду життя: Була тема " Право на ошибку..." Тут, на "Окулусі" Тепер багато чого змінилося... Але ж... але ж...
( Dedicated to my disciples, I never had... )
|
|
vodoleyka |
«07.10.22 16:57... У Росії під час транспортування з вантажівки упали чотири ракети до комплексу С-300. ВIДЕО Джерело: Чотири ракети до комплексу С-300 упали з платформи вантажівки під час транспортування в одному з російських міст. - Якби вони ще й *банули... - Есть надежда, что при погрузке крановщик исправит ситуацию - А ти не звернув увагу - ДТП сталося коло аеропорту "Кольцово" А що це значить? Те, що скоріш всього, по-перше, що кацапи перекидають ракети авіатранспортом - "дорожче, але швидше" По-друге - пруть уже (не ховаючись) через цивільні аеропорти А це значить, що військові аеродроми - "зашиваються"!... 07.10.2022 17:17 - В шайковке горе. Жду Ззябровку....07.10.2022 18:21 - Та для "Зябровки" вистачить і залпу "Хаймерсів" чи батареї "трьох сокир" (чи чогось подібного) десь з району (промовчу - не буду тикать пальцем) Я там гриби збирав колись! Лука тому й "сидить як миш під віником" - бо боїтся щоб не "шваркнули" Там же не одна "Зябровка" у межах дії нашої зброї! 07.10.2022 18:31 - і тут, відголоском, ледь чути голос Хаймарса: "надайте точні коордінати, будь ласка" - Щоб вони так і ядерну зброю перевозили...зі зведеною боєголовкою» - "можем повторить" )))) - Раз ракети впали, то всередині щось пошкоджено. Взагалі будь-який БК, якщо він зазнав дії стороннього впливу (механічного, термічного і т. д.) підлягає утилізації, бо подальше його використання є небезпечним. Але це ж кацапи. Вони не це не підуть, бо це тяганина: рапорти, списання, комусь дупу надеруть. Вони їх мабуть спробують використати. Тому є дуже висока вірогідність їх запуску з "непередбачуваною траєкторією". Чекаємо видовища та приємних новин 07.10.2022 17:13» - Теперь эти ракеты полетят куда захотят. - это первая серия.. во второй они ещё попробуют их отстрелять, "шоб добро не пропадало" ................ |
|
le-s |
И с многими другими народами мы бы не стали врагами, если бы нас вот так конкретно не попросили...
Водолійко, а я повірила про Курили відразу. І дійсно же - пречудовий подаруночок вийшов
Сказали спасибо: 1
|
|
vodoleyka |
Була тема " Право на ошибку..." Тут, на "Окулусі"
Тепер багато чого змінилося...
Але ж... але ж...
Не читала, не знаю... Може тому й таке відчуття без "якоря" за минуле .
Але ЗАРАЗ Ви бачитесь САМЕ так, як написала.
Працюйте над Собою в цьому напрямку! Бажаю всього Найкращого
..ось і про "отвєтку" = "якорь" (( То й що, не воювати, бо буде отвєтка?
Але ж Більша частина Нації "закусила удила" і ВПЕРТО Робить СВОЄ!
П.С. Це не тільки в Вас такі моменти. Я у себе такі відшукую і борюсь )) Зі сторони видніше можливо. |
|
натлия ![]() |
В 2013 м году Черноморнефтегаз устанавливал свои платформы на шельфе и росияне захотели войти в долю. Началось с доли в размере что-то около 20% ( не помню точно цифру) а закончилось это тем, что, по старой русской традиции, они вдруг затребовали 51 % и попытались рейдернуть компанию, ага, украинскую... Лично яныку пришлось вмешиваться и разруливать ситуацию. Дальше - больше, новый менеджмент потребовал разорвать договора с англичанами и голландцами. И там назревал международный скандал. И тут случилось непредвиденное : янык резко отказался от еврокурса, взял деньги у путина 4 млрд (кстати, которые присвоил себе) и колесо истории сделало новый виток. Дальше была революция Вот этой информации не встречала. Теперь более менее состыковывается картина с общими неразделенными водными пространствами черноморской, азовской,керченской акватории. И соглашения - разделения вод и демаркации по дну в 2012. |
|
vodoleyka |
мои добрались благополучно
inhobbock
Тоже Прорыв! Плутон |
|
Galaxyalex |
Да и тут, на форуме, даже отмеченные духами лепят о нациках.
Я уже много раз писал, что Путин - есть продукт дем.шизы, т.е. буржуинский, что символизирует Плутон
А рашисты - это Нептун .
Это легко понять из истории развития Путина да и социума Рф в целом.
Обратите внимание, что Путин не выдержал и начал СВО - сразу же после прохода Сатурн по Плутон - 2020. Т.е. он завязан на крупный капитал, но что-то они там не поделили Подмигивание когда пошли Сатурн - ограничения.
А вы говорите, что тип люди, которые умеют думать и отличаетесь от животных чем -то Европа будет Свободной!!!
|
|
Galaxyalex |
В 2013 м году Черноморнефтегаз устанавливал свои платформы на шельфе и росияне захотели войти в долю. Началось с доли в размере что-то около 20% ( не помню точно цифру) а закончилось это тем, что, по старой русской традиции, они вдруг затребовали 51 % и попытались рейдернуть компанию, ага, украинскую... Лично яныку пришлось вмешиваться и разруливать ситуацию. Дальше - больше, новый менеджмент потребовал разорвать договора с англичанами и голландцами. И там назревал международный скандал. И тут случилось непредвиденное : янык резко отказался от еврокурса, взял деньги у путина 4 млрд (кстати, которые присвоил себе) и колесо истории сделало новый виток. Дальше была революция
Это ещё раз доказывает, что к рашитсам ( А так же это подтверждает тезис марксистов: что нет преступления, на которое бы не пошел капитал, если его прибыль выше там чего то 300%.
Так что шоу маст го он вплоть до
А вы украинцы - просто жертвы разборок больших пацанов Европа будет Свободной!!!
|