Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
vodoleyka |
Я зараз всі свої негаразди порівнюю з їх.
І я так само!
Як коли біжиш крос позаду когось сильнішого. Стимул.
Це про мої шкільні роки! Я спринтер - 100м добре бігала, і часто на змаганнях ставили... І ось одна партнерка у парі весь час на 0,1с мене обганяла, але наші обидва результати були кращі.
А ще одна була - навпаки: на 0,1с Я її обганяла, але наші обидва рез-ти були гірші.
Звісно, ми старались Перший варіант по можливості.
...Ну, от , дійсно, Вам якось вдається натиснути на якісь спомини і щось згадати, продумати, можливо якась підказка для сьогодення..!
Так, цікаво було б дізнатись, що за це відповідає. Я думала , справа тільки в нашій синастрії, але ж Ви пишете, що є якась РИСА в Вас.
Перш за все, мені здається щось Ско ( лазер), можливо, Сатурн ( пам"ять), ну, і Ліліт - "вивертає кармани" = пошукайте у себе зось на ці теми...може Хірон? якось - типу, Ключик |
|
vodoleyka |
Уточню: 09.10 вночі розворот. До 01:00, о 00:56, здається.
Записала. А далі буду вже онлайн слідкувати. Це я з таблиць наперед взяла. Там 7 -го ще в ретро, а 8 вже немає, тому я так орієнтовно поставила. Але ще ж Стаціо- кілька днів! ..........
Розвеселило Большая ухмылка Де ви мишу знайшли? Ще й дохлу.
У мене будинок старий і без підвалу навіть = посезонно відбуваються міграції мишей (( Зазвичай чую починають шкрябати - я по периметру під підлогу Отруту запихую. І десь через тиждень ТИХО.
Але щоб ОТАК посеред кімнати вибігла, а я вже побачила труп ((...такого ще не було! І якраз новини всі про ядерку (( А *** ж з загнаною крисою порівнюють!
І тут Труп!...і таке малесеньке, миршаве Вирішила записати, щоб запам"ятати ))
Кожен - ходяча бімба з гумору, сміливості і донатів
Ага! ))
Про ядерку і живемо своїм далі - 100% правда. Життя наповну. Улыбочка Попри все.
|
|
vodoleyka |
...і Отруєна!..теж Знак |
|
vodoleyka |
У мене є троє знайомих чоловіків з Місяцем в Скорпіоні. Такі індивідуалісти. Похлєще жінок.
Так, у мене теж є такі знайомі - у мирному житті не подобваються. У жінок такий Місяць більш гармонійно виглядає.
У Залужного шукала Ско! Побачила Сонце - Рак...ну, таке...Любов до Дому, Цепкість, стояти не відступати....але Бійцівське що, Витривале, Живуче ? Побачила МІСЯЦЬ! Хм...СВІТИЛО, тобто, непогана ПАРА Рак-Ско!...І Місяць - це ж і Базове Виживання!
Так, Емоції - КОТЕЛ! Так от ВІН КОТЛИ і "варить", ТАМ, ДЕ ТРЕБА! |
|
le-s |
Перш за все, мені здається щось Ско ( лазер), можливо, Сатурн ( пам"ять), ну, і Ліліт - "вивертає кармани" = пошукайте у себе зось на ці теми...може Хірон? якось - типу, Ключик Я і не знаю що. Тому що не розкусила "до добра" чи "до лиха" це "оголення" в інших. При мені навіть частіше розкриваються негативні риси. Якщо підключити психологію, то у людей включаються в моїй присутності проекції. І більшість проектує свій негатив. |
|
vodoleyka |
При мені навіть частіше розкриваються негативні риси.
Це Ско, але НЕ у всіх же Ско такий "коуч" під кольчугою ))
Негатив...Щекочете наші Ліліти Це Теж Є. Я це відчуваю. І тут це дається як Провокація для Екзамену, а далі вже ти повинна Вибирати, Як саме тобі чинити ( це я про себе).
У мене з Персом була з Вашої подачі саме така провокація! Він - ПЕРША Людина, з якою я вирішила чисто по Овнівськи ( моя Ліліт) Як відчуваю, так і кажу.
Бо все життя було так, що і не подобається, навіть не тільки про подвійність у боротьбі з рашею, але і отаке занудство - розумієш, що це риса Знаку і "улибаєшся" такому....а він-то думає, що подобається тобі його компанія, його анекдоти ( яких ти не переварюєш)...і так все затягується...
Ну, от...а тут якраз Війна мене "підбадьорила" бути ЯК Є і НЕ Терпіти. НАВІЩО? Навіщо мені всім подобатись?!
Адже якщо я зразу скажу людині , що він занудний, а він образиться і НЕ БУДЕ зі мною спілкуватись = це ж МЕНІ КРАЩЕ!
ОСЬ ЯКУ ГЛИБОКУ ТЕМУ і Проблему Ви мені Відкрили! Просто Я зараз все , що мені не подобається у відносинах з людьми, ПЕРШ за все задаю СОБІ питання: ЯК Я ДОЗВОЛИЛА, що саме так до мене ставились?...Де я зробила з себе жертву?...Де треба більше ЛЮБОВІ до СЕБЕ було проявити, щоб подібного НЕ трапилось?
Я все це аналізую, розуміючи, що люди віддзеркалюють НАШУ поведінку. Тому ЗАРАЗ Я РОЗБИРАЮСЬ з СОБОЮ. І мені такі ЛІЛІТНІ Уроки = на КОРИСТЬ.
А більшість людей так не розбираються.
Ви щось чіпляєте по темам їх Лл, і вони вовсю себе "показують"
Це я так зрозуміла |
|
vodoleyka |
...а може у Вас є , скажімо , |
|
le-s |
Водолійка Я дуже рада нашому знайомству. Для мене зараз аналогічний час.
Час прямоти і відсутності гальм там, де відчуваю, вони не потрібні. Хамство від вчорашніх авторитетів? Ні. Спілкуюсь віртуально з військовими немалих рангів. Віртуально у справах. Раніше змогла би? Без підготовки - ні. Багато в чому я певною мірою автоматично перелаштувалась. Я дуже рада, що ви тут з"явились. Пишу вам з малої "в", тому що вже "свої". (не плутати, коли вона для рашистів). Для мене Ліліт - актуальна. Вже говорила. Теж. Цікаво, що ви її бачите. Скорпіон. Не скажу, що дуже виражений. У мене було таке: колись я була впевнена на 100%, що один чоловік, з яким познайомилась - Телець. Відчувалась в ньому фіксованість, але не водна.
Виявилось, що він сонячний
А
Ось так для мене синтезувався фіксований хрест з огляду на його управителя Асц і знак Сонця. |
|
le-s |
...а може у Вас є , скажімо , ?.. Такого немає. Але Ліліт виражена дуже.
Я хотіла б з вами познайомитись в реалі після перемоги. |
|
vodoleyka |
У мене було таке: колись я була впевнена на 100%, що один чоловік, з яким познайомилась - Телець. Відчувалась в ньому фіксованість, але не водна.
Виявилось, що він сонячний Водолей з Асц в Рак
Я теж часто плутаю Тілече і Раче ))
Але Ліліт виражена дуже.
Ну, значить це саме Ліліт такий "коуч" )) Ліліт і Плутон = схожі Тому можливо я Ско і згадую. У мене Ско чи Лл = на вибір.
Я хотіла б з вами познайомитись в реалі після перемоги
Прикольно )) Але ж ми не близько, здається. Я такий домосєд віртуальний ))
Може після Перемоги якось буде по темі...Доживемо |