Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
pollyaris |
Произошли псевдореферендумы. В Крыму много противников присоединения? Хотите говорить на мове? Пожалуйста, учитесь и говорите, но другим не затыкайте рты и не сжигайте Дома профсоюзов в Одессе, как в 2014. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Сейчас вы тут пытаете нас элогическим смысломэ... вдруг.
Он давно был. Мы думали, что у вас с головой и логикой все более менее. Но оказалось, что нужно как детям написать все по пунктикам Слава Україні !
|
|
le-s |
А, По пунктах - то дітям. Але це тролі. Тому що навіть імбіцили б уже зрозуміли. Видресувались би вже.
Я б така, щоб їх всіх тут нахєр прикрити вже.
Сказали спасибо: 2
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!) Логики в я.о. никакой нету. Никто на территории РФ не нападал. Вы видели или слышали, что xоть какая страна напала на РФ? (я нет) Следовательно, употреблять нету надобности и логического обьяснения.
Слава Україні !
|
|
inhobbock |
pollarys, вы опять за свое, вы читаете посты, где вам объясняют, что в реальности было в Одессе и на Донбассе?
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 1
|
|
A |
Я б така, щоб їх всіх тут нахєр прикрити вже. Я рекомендував вам модерувати цю тему. Ви вже це зробили, але у вас немає гумки. Ти хочеш, щоб я взяв на себе обов"язок потерти всіх тролів? Але я їх усіх видалю. Нехай починають власні теми, якщо вже хочуть тут гадити
Слава Україні !
|
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
полярис не умеет вести диалог, он умеет только писать
Слава Україні !
|
|
le-s |
Про дрони-камікадзе на Одещині. Хто тут з матрьошек пиздів про "долітають"?
СБУ затримала російського агента, який «наводив» удари дронів-камікадзе на півдні Одещини Він розвідував місця дислокації та переміщення Сил оборони України на півдні, збираючи інформацію про місця базування підрозділів ЗСУ, силових і правоохоронних структур, кількість особового складу та військової техніки. Крім цього, він встановлював точні координати блок-постів і об’єктів критичної інфраструктури, особливо у сфері тепло- та енергопостачання. Ці дані ворог планував використати для підготовки диверсій і здійснення повітряних ударів, у тому числі крилатими ракетами та дронами-камікадзе. За даними слідства, зрадником є мешканець міста Рені, якого завербували спецслужби рф після початку повномасштабного вторгнення. Він передавав окупантам розвіддані через анонімний Телеграм-канал, у вигляді «фотозвіту» та позначок на електронній карті з детальним описом «спостережень». Зловмисника затримали на спробі передачі закритих відомостей до рф. Слідчі СБУ повідомили йому про підозру. ➡️ bit.ly/3fnJ5Yp
Хто там в танку і без каски? Це означає, що не лише його прийняли. Мережу накрили.
Уїбани, чуєте? |
|
le-s |
А, В точку про поляріса. Троль! Політичний і астрологічний. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!) Российские власти решили забирать в армию своих подданых прямо на границе с Грузией. На погранпункте будет работать мобилизационный военкомат. Слава Україні !
|