Форум на ОКУЛУС

Тема 40725, сообщений: 8688

Автор Сообщение
vodoleyka
     26 сентября 2022 (19:14)

Думаю, не вийде.

У них відсутня головна складова - здатність гуртуватись.

Я думаю, що символізм Урану передбачає бунт, просто необхідна критична маса.

Зараз програється екстремізм, ненормальність .

Якщо вже починається з регіонів, то Навальний, якщо і опиниться куратором Центру, то до Криму вже не буде ніяким боком.

Так, я теж думаю, що Народи дістануть Свободу, а Крим ми й так повернемо.

Простого "приходу" когось там не буде.

Там вже стільки гріхів, що море крові...це по логіці ...

А ще...Подруга читає Пророцтва. Недавно мені запам"яталось про Красну площу і море крові, що свою Назву підтвердить.

А війна НЕ буде довгою.

Я просто до уваги беру різні штрихи з різної інфи.

Дипломатично там вже нічого не можливо.

А ще...Така деталь - мені сподобалась:

Так, як у нас 24 лютого поділило життя на до і після, так в рф 21 (навіть числа близькі!) вересня - мобілізація - теж поділ на до і після.

До цього я моніторила НАШ фронт і події, а після ми слідкуємо за рф, а наші - само собою, типу , роблять своє.

Вся увага до рф.

І у них зараз так, як у нас перші місяці - кожен день здавалось гірше не може бути, а було...все здавалось дурною фантасмагорією, не з нами...

Ось зараз і у них Часіки затікали так же.

Під фільмом А я побачила такий комент!

І згадала Нас! А тепер і у них Почалося!

Все Йде, дійсно, по Плану

Leosun
     26 сентября 2022 (19:19)

На рахунок 1648. Уточніть, будь ласка.

В 1648 році Богдан Хмельницький написав листа царю Олексію з пропозицією військового союзу, що потягло за собою цілу купу перемовин та подій, які привели до Березневих статей 1954 року і втрати на більш ніж 300 років волі для українського народу та державності. До речі, оригіналу договору немає, тільки якісь копії. Так що, за старою російською традицією підробки та фальшування історії(доведено переписування літопису за наказом Катерини, наприклад), логічно підозрювати і тут фальсифікацію.

vodoleyka
     26 сентября 2022 (19:33)

Квадрат Марса та Юпітера

О! А це підходить! Для того кіпішу, що передбачається.

Так, може Мерк у нього як у районного корра, але ось цей квадрат...Лев, так покрасуватись, але ж за справедливість.

Та й пройшов вже чимало.

Мені сподобався його виступ з тюрми.

Я не думаю, щоб таке пережити, навіщось треба було маскуватись фсб ( і труїтись).

У Мене квадрат Марс-Юпітер. Я читала. "Часто такие люди поддерживают войну"

Я удивлялась тогда. Т к всегда была "за мир".

Но...когда пошло-поехало Майдан и дальше, и вообще, принципиально личное, не прогибаться под маньяков, я становлюсь "за войну"

Речь его слушала - Много всего в духе Эры Водолея. Я еще подумала, подошло бы ...

Но повторю, скорее там Московия или еще как - то...вот так я его могу представить руководителем.

Тюрьма и эта война, я думаю, все-таки Трансформируют нужные черты.

(карту его не помню)

le-s
     26 сентября 2022 (19:41)

vodoleyka

Вкотре так здорово вийшло з синхронізмами.

Я до речі сьогодні думала щось на кшталт Ваших слів

а наші - само собою, типу , роблять своє.

Попри неприродність подій з точки зору цивілізованих і розумних, ми в тилу відростили собі власні психологічні бронежилети. Завдяки нашим ЗСУ.

Leosun

В 1648 році Богдан Хмельницький написав листа царю Олексію з пропозицією військового союзу, що потягло за собою цілу купу перемовин та подій, які привели до Березневих статей 1954 року і втрати на більш ніж 300 років волі для українського народу та державності. До речі, оригіналу договору немає, тільки якісь копії. Так що, за старою російською традицією підробки та фальшування історії(доведено переписування літопису за наказом Катерини, наприклад), логічно підозрювати і тут фальсифікацію.

Угу.

Я подумала на Переяславську раду. Проте, це 1654 уже.

То таке. Курс думок зрозумілий.

Кармічність безперечна.

Як і потреба нарешті виправити скоєне.

В будь-якому випадку, підстава, від "підставити", як зрада, підступ, фальсифікація була.

З цього все і починається.

До неї потрібно повернутись і перерубити.

le-s
     26 сентября 2022 (19:46)

Тюрьма и эта война, я думаю, все-таки Трансформируют нужные черты.

04.06.1976

Ох. Потрібні риси - якщо від самого початку вектор був на контсруктив не лише в своїй країні.

А так. Після "бутерброду". Не вірю.

Galaxyalex
     26 сентября 2022 (19:52)

Вот ты пишешь:

Неет, Украину отдать России или вернуть в СНГ, типа СССР.

А какой сценарий может к этому теперь привести?

Помнишь, я тебе по весне писал на твой тезис: "Байден продал Украину Путину за 300мил. баксов"

Допустим и я ответил : "А по сеньке ли проданная шапка?" Ты промолчал.

Летом, я у видел, что в Украине действительно расцвел махровым цветом нацизм за эти 8 лет и можно было допустить, что денацификация - возможна на легальных основаниях с позиции СВО одним из членов Совбеза ООН .

Всё было бы хорошо, если не текущее безумное решение о мобилизации и перевод с СВО в полноценную войну на чужой территории

Как в 21в возможна реализация сценария окупации Украины в таком случае?

У меня сценарий не вырисовывается, ну кроме "весь мир в труху"

С другой стороны, я много тут писал, что наступает - в такие соединения 1917 1953 1989 - наступали концы подпериодов Российской Империи. И согласно Кваше (1999г) полный имперский цикл - заканчивается аакурат в 2025г

Т.е. говорить о Российской империи в какой либо форме уже не приходится

СССР2.0 со столицей в Киеве? И Президентом Зеленским?

Других вариантов я не вижу

Будь ласка, нарисуй мне Сценарий

Европа будет Свободной!!!
vodoleyka
     26 сентября 2022 (19:56)

Після "бутерброду". Не вірю.

Зациклились на цьому бутерброді.

Можливо він мав на увазі, що не так просто відіграти назад ( адже там ДІЙСНО криСчанє волали "камні с нєба" і т д)

А зараз нам взагалі пофігу, хоч і про бутерброд: Крим - Повернемо. А який у них там лідер і що він буде говорити чи робити, нам пофігу. Дружити ми не збираємося. А воювати мусимо зробити так, щоб вони вже не змогли.

А за порєбріком, як на форумі, хай що хочуть роблять.

Ну, Ви ж не думаєте, що він копія путлєра ))

Та і копія вже не повинна могти нападати на нас ))

Просто суб"єктивно мені здалося, що для Ери Водолія СОЗВУЧНИЙ ЗАРАЗ .

A
     26 сентября 2022 (20:16)

Ірино , я не знаю, що у вас відбувається, які виступи, які експертні реферати, але сьогодні наш міністр оборони Анушаускас чітко сказав (офіційне джерело)

Як створити протистояння українських прихильників? Просто приховати деяку інформацію. Литва підтримувала, підтримує і підтримуватиме Україну. Адже протягом перших двох тижнів війни підтримка Литви становила не менше 10% військової підтримки атакованих українців з боку країн ЄС. Після цього наша підтримка, як і інших країн, постійно зростала.

Ми передали БТР (останні дісталися українцям три дні тому), важкі міномети, 105-мм гаубиці та багато іншої військової техніки. Також ремонтуємо самохідні гаубиці PzH-2000 і навчаємо українських військових. У нас мета до 25 тисяч. екіпірувати українських військових зимовим одягом.

Україна має право формулювати власні потреби, які відомі кожному. Вони добре розуміють можливості Литви і не хочуть жодним чином послабити можливості нашої армії. Але й ми знаходимося по сусідству з тим самим агресором та його помічником.

Тому я хотів би чітко сказати, що кожне політичне рішення супроводжується військовою порадою. І метою кожної військової ради є не послаблення, а посилення військового потенціалу Литви та взаємодії з союзниками.

Нарешті, у Литви є критично важливі для наших можливостей одиниці важкої артилерії PzH2000, протиповітряної оборони середньої дальності «Насам» і бойових машин піхоти «Боксер-Вілкас», які ми намагалися наповнити, організувати та повністю ввести в спроможності армії за минулий рік. Вони повинні бути готові і готові відбити будь-яку нашу агресію.

Тому я запрошую вас, як і українців, використовувати офіційну інформацію, а не чутки чи чутки експертів, і не протистояти інтерпретаціям українських прихильників «що Литва не дає» або «вже готується дати», коли немає військових порад. було заплановано, розглянуто або отримано.

Ми підтримували і будемо підтримувати Україну надалі, ми будемо шукати різні шляхи та можливості підтримувати та заохочувати до цього наших союзників, звісно, ​​посилюючи спроможності та готовність нашої армії.

Водночас ми продовжуємо взаємодіяти з громадськими ініціативами, і цього тижня МО нарешті підпише узгоджений договір із виробниками дронів-камікадзе в Польщі. Як відомо, ці безпілотники купуються на гроші, які пожертвували литовці.

Національна гвардія має відчувати потужну суспільну підтримку та підтримку, а не бути розділеною щодо форм підтримки України. Це війна, а не гонка між країнами, тому ми продовжуватимемо спокійно надавати підтримку. Зрештою, всі наші зусилля спрямовані на одну мету – перемогу України над агресором.

https://www.facebook.com/arvydas.anusauskas

Слава Україні !
A
     26 сентября 2022 (20:20)

(Автоматический перевод с транслита!)

Украинцы, а гугл там нормально текс переводит? А то я иногда сомневаюсь

Слава Україні !
le-s
     26 сентября 2022 (20:29)

А,

Переклад гарний.

Добавить сообщение в тему

Только для зарегистрированных пользователей!  Зарегистрироваться?
Внимание! Информация по просьбе участников форума из сообщений не удаляется.

имя (псевдоним)
пароль

Описание значков форматирования
новое сообщение

загрузка карты
  Разрешена загрузка файлов до 1Мб и типов .jpg, .gif или .png!

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом!

Пояснения

Новое на Джокере