Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Leosun |
На 27 декабря 2022 года Украиной зафиксировано 58812 преступлений агрессии и военных преступлений, 18411 преступлений против национальной безопасности, 633 магистральных уголовных дел против высшего военно-политического руководства рф, преступления против детей - 450, ранены - 868. Все эти преступления и преступления, которые будут раскрыты после освобождения оккупированных рф украинских территорий, будут использованы для расследования преступлений рф в Украине и вынесения приговоров в процессе Специального Трибунала. |
|
le-s |
галаксі, Мамашкі-мвтрьошки,
Обов"язково дивимось це інтерв"ю з полоненим.
Пєрмь, атзавісь!
Бражкіна Кіріла хтось знає?
У мене як у жінки, матері, при перегляді цього інтерв"ю вперше стався дисонанс. З одного боку - лагідне цуценя, з іншого - "чувак з автоматом". Який прийшов вбивати нас. Наших дітей. Йому 19.
Пішов за грошима. Як так у вас живеться, що ще діти за своїм інтелектуальним розвитком не бачать перспектив побудувати життя адекватним способом?
На вигляд дитина. Так. Але такого ж віку були і ґвалтівники з рф в Бучі. І так - я розумію, що в умовах чужинського полону вмикається інша поведінка. Але чому мені стало майже шкода цього пиздюка, а вам, довбойобки наших дітей - ні?
галаксі, ти помиляєшся концептуально. Таких, "як я" - не просто багато. У нас радше винятки "не такі". Але тобі, звісно, з гей-бара в москві краще знати. |
|
Galaxyalex |
Откуда тебе знать где я нахожусь? Дурочка, это же вирт: тут три с короба наговорить можно, чтоб такие как ты повелись.
А я може тем временем сижу в Львіве и доношу в СБУ на таких несмышленышей вроде тебя, как ты трудишься
Европа будет Свободной!!!
|
|
laki вектор |
Алекс.ты дебил даже больше,чем я мыслила.Это уже даже не днище,а что то похлеще. Народ.там какпя то массовая одержимость,и это не метафора,к сожалению.
Сказали спасибо: 1 Выразили несогласие: 4
я-часть той силы,что вечно хочет зла и вечно совершает благо
|
|
le-s |
так и запишем Можеш ще щось приписати своє. Те, що ти зараховуєш єдиного адеквата з вашого боку до своєї когорти, то між собою "тріть". Моє ставлення до адекватів ваших - не новина.
Чи ти думав, що українці дякуватимуть адекватам-росіянам? За що? За власний вибір людини якою їй бути? Крилатий Бик не через бажання сподобатись має інші погляди. Йому самому важливо лишатись адекватною людиною без прив"язки до української реакції на нього.
А от ти, галаксі, в адмінтемі з"їхав. Спершу про якісь 80 років писав, потім раптом про гороскопи. Незручно на хазяйку сайту бочку котити?
Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
От зараз ракети летять. І спершу в напрямку Сум полетіли. Чому ти, галаксі, просто як людина жодного разу не висловив співчуття людині, яка пригріла твоє его на багато років за рахунок свого форуму? Де б ти ще зміг так виростити своє марнославство в таких розмірах?
І жодного слова
Симоньян чи то давно, чи недавно у вас заявила про те, що не баче інших варіантів кінця війни, окрім двох. Перемога рф-ії або ядерна війна.
Хтось в студії спробував вякнути щось про як же так - невже воно того варте. На що вона невміло маніпулятивно почала завіряти, що іншого виходу нема, і що росіяни війни не хочуть.
Сказали спасибо: 4
|
|
le-s |
Так от. Продовжую. Як так виходе, що ви..росіяни, які паслись тут впродовж років, навіть десятиліття, виявились такими підлими?
Я припускаю, що колишній домен "ру" зіграв злий жарт з сайтом. Виплекав враження, що він проросійський, і ви, можливо, розглядаєте перехід на "юа" як зраду. Є таке?
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Ось чому приналежність до своєї культури включно з мовою є визначальною крапкою.
Вчіть, коротше, українську. |
|
le-s |
Зараз у росіянців екстаз станеться. 29 ГРУДНЯ. МАСОВАНА РАКЕТНА АТАКА
Після нічної атаки дронів-камікадзе, ворог атакує Україну з різних напрямків крилатими ракетами повітряного та морського базування з літаків стратегічної авіації та кораблів. Крім того, спостерігається висока активність тактичної авіації окупантів. Робота протиповітряної оборони можлива по всій території держави. Залишайтесь в укритті! |
|
le-s |
Ще дещо про велику національну уйобіщність москальні.
Втікаючи з Херсона, вони випустили з буцегарень на волю в"язнів. Грабіжників, вбивць.
Ви - країна злочинців, криміналу, терористів.
Дякую тобі, Боже, що я не москаль. |