Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
le-s |
vodoleyka, Про білорусів в точку. Теж. Здавалося б - на самому початку повномасштабної, лютий-березень, такий зручний привід повстати. Але ні. Не про них. Вони запопадливо підлещуються до рашистів. В інтерв"ю на тему білоруської мови незначна меншість висловлюється позитивно про неї.
Крилатий Бик.
Ви на тлі рептилій -
Сказали спасибо: 2
|
|
inhobbock |
Pers13, ну ведь понятно же (я восприняла), что не в белорусском языке дело, а когда слышишь его, изнутри поднимается осознание предательства и того, как Белоруссия поступила с нами.
Выразили несогласие: 1
|
|
le-s |
Данецка-рашистский говор стал противен еще в 14-м Так.
Як, до речі, знайомі Ваші, Водолійко? Багато хто перейшов з рос на українську? У мене 90%. Їм буває складно, але вони працюють над цим. З принципу і водночас з каяттям якимсь. |
|
vodoleyka |
сложно понять от чего отталкиваться.
...я поняла, период Нептуна по ХИРОНУ у меня = период ДВУЛИЧНЫХ.......я уже не могу понять, почему их так много в этой теме, очень много опыта
...да просто посидеть бы вам под бомбами, которые пуляют "друзья"... Вы даже теоретически это не можете понять, как Балтия понимает. Вот ЧТО удивляет. Почему такие простые Человеческие вещи неподвластны.
Ищут, прячутся за какими-то отговорками, "политикой не интересуюсь"
Я тоже не интересовалась до 14-го. Потом пришлось.
"Если вы не интересуетесь политикой, политика заинтересуется вами"
...Уже полгода мы в Украине МЕЧТАЕМ чтобы заткнулись эти бомбы из беларуси! Днем и ночью сирены ((( Мы мечтаем, когда наши долбанут по этим аэродромам и нпз, когда это б**дство наконец ПРЕКРАТИТСЯ! Стираются наши города...!!! Горе...Горе..
А они тут о пчелах, политике и мировоззрении... Небось удивляться и плакать будут, когда до них очередь дойдет. Мы же не оставим без наказания столько смертей (((( Но наши все равно по людях бить не будут, но по вот этих источниках взрывов - ДАВНО ПОРА. |
|
le-s |
Мобілізація |
|
Беларусь никогда никого не бомбила.. Она в этот конфликт не вступала.. Украинцы бомбят центр Донецка. Своих же бьют.. в результате обстрела центра Донецка со стороны украинских силовиков оказались подросток, мать двоих детей и продавщица цветочного магазина. 14 летний парень - погиб..Об этом сообщил телеграм-канал "Mash на Донбассе". Вы что вообще телевизор не смотрите?.. Я вообще считал, что Окулус - форум правды... США подарила ВСУ высокоточную технику.. И ВСУ бьют точно по своим же городам. Об этом каждый день в новостях говорят по телевизору.. - Украина - мне не враг. Никогда не была врагом. Враг - США и ЕС.. украину просто используют.. как плацдарм.. как наживку ..США использует и довольно руки потирает... У меня нет зла особого никакого на Украину.. Наоборот - мне эта страна - по душе.. Я имею ввиду простых людей.. людей Донбаса.. например..
Сказали спасибо: 1
e-mail - asоlo280@gmail.com
|
|
|
Pers13 |
inhobbock К Вам тот же вопрос что и к vodoleyka:
что Вы знаете про белоруссов (граждан Белоруссии) воюющих в составе ВСУ? Это белоруссы поют на украинском языке: BRUTTO — Вечірнє сонце [Official Music Video]
Это они же, но значительно раньше песня на белорусском языке (красивый язык, очень близкий украинскому)
А это они же на русском языке
(один из гимнов майдана в Киеве и клип на эту же песню). А это тоже на русском, песня посвящена воинам ВСУ в АТО
И "вишенка на торте" песня и клип который мне очень нравится и очень близок к моим взглядам на жизнь и не только Ляпис Трубецкой - Я верю / Lyapis Trubetskoy - I Believe
Сказали спасибо: 1
Первую тысячу лет будет тяжело, потом привыкнешь. (Р.Шекли, «Кое-что задаром»)
|
|
le-s |
Вы даже теоретически это не можете понять, как Балтия понимает.
Вот ЧТО удивляет.
Почему такие простые Человеческие вещи неподвластны.
Ищут, прячутся за какими-то отговорками, "политикой не интересуюсь"
До речі, про "Україна під ...".
Хто здогадається з першої спроби чиї це землі? Орловщина, Кубань, Воронежчина, Холмщина, Підляшшя, Берестейщина, Лемківщина.
А вони все кажуть "під", "наше". |
|
vodoleyka |
Як на мене, це про колективу гармонію спілкування.
А чим не гармонія ? )) Ось і ПРАКТИКА!)) Плутон жеж, тема війни тим більше... ... Знайомі... Взагалі -то всі навкруги у просторі стараються українською щось питати, наприклад, демонстративно це робимо. А ось в домі, як спілкувались, так і спілкуємось. Півбудинку російською, пів українською. І вже автоматично виходить з ким як. З тим, з ким укр - з тим російською язик не повертається і навпаки, хоча тут ні, українську всі розуміють.
А знайомі в інеті. Я собі у себе теж пишу, як іде, щось українською , щось рос - хай перекладають. Може вже і вивчили...))
Хоч я з Вами і пишу так як Ви звертаєтесь, але ДУМАЮ російською, особливо проф теми!
Мені важливіше ДУМКА щоб не збилась, а не сидіти і підшукувати переклад.
Я читала такі тексти, передачі, коли такі, як я вели українською....жодної помилки, але при тому НІЧОГО по суті не запам"яталось (( Людина просто старалась правильно говорити формально. Як на мене, НАВІЩО?? І це теж насилля ((
Про УКРАЇНУ у мене виходить українською багато чого говорити, але астрологічно - тільки уривками.
Коли взагалі Думаю, щось розгадую - російською.
Вже така данина, я не вважаю це недоліком, бо мову вони не приватизували , і мова не винна, і так, це МОЄ Дитинство, Пам"ять, Київ і все все...це МОЄ, і ніхто не має права, мені вказувати, як мені Думати.
З Вами - так, як Ви звертаєтесь. У всіх Державних питаннях і ПРИНЦИПОВИХ, де треба показати УКРАЇНУ - Українською. А в інших - Моя справа, і всі інші - на ***. Але у НАС тут дійсно, нічого такого немає. Містечко військових, дуже багато росіян ще з срср. Всі говорять як хочуть. .... аа відео з Ісландіі...як хочте...)) |
|
vodoleyka |
Ой, Ле-с
Я не так зрозуміла про яких знайомих...
Та просто у мене тут таких і немає... У нас одні біженці з Харківщини є, так вони Українською так і розмовляли, бо з села ж.
А таких, щоб мінялись, і немає поблизу. |