Тема 40725, сообщений: 8688
Кінець рф-ії |
| Автор | Сообщение |
|
Loveee |
Про патриархат:
Выразили несогласие: 1
|
|
Loveee |
Про патриархат:
Выразили несогласие: 1
|
|
Loveee |
Про патриархат:
|
|
le-s |
Нафіг це тут? Про патріархат.
Сміття залишайте в своїх печерах. |
|
Loveee |
Про патриархат:
|
|
Loveee |
Про патриархат:
|
|
le-s |
Здається, що ми довго терпимо.
Фіксовані знаки. Маю такі приклади в тісному оточенні. Так і є. Особливо це стосується тих планет, які в фіксованих у слабкості.
Але ось Маразм крєпчаєт: вони між двох вогнів. ЗСУ або своя поліція. Ой. Це вважаю прекрасним положенням речей. У них була можливість не допустити кровопролиття. Взагалі починалось все у 2014, у 2008, у 1996. Вже тоді вони мали виходити на вулиці і скандувати "Беслан", "Чечня", "Грузія", "Крим - це Україна". Роздоріжжя їм траплялось багато разів. І вони всі рази обирали його із заплющеними очима. Тепер мають їх розплющити і усвідомити куди таким чином забрели. І спокутати свою вину. Тепер вже своєю кров"ю.
Дуже нас бісили в ті часи "вказівки" з-за кордонів, як нам ТУТ під бомбами що робити.
...хм...Подруга говорить з Германією, розповідає обстановку...а їй "не матюкайся"..........((((
Всьоооо....починається "непереводимое"
Бо у нас ці взриви...бабах!!!...бля...бабах!!!....бля...Це були постійні викиди емоцій і адреналіну....цілодобово!! ..Тижнями!..Півтора місяці!
***на русня...б***...***рять...ї***ть...
А нам з Германії "не матюкайтесь" ((( Суки У мене не доходило, до сварок, бо не надто близькі виїхали. Але я згодна. Це інші люди. Є серед них такі, що дійсно допомагають звідти. Почали волонтерити. Допомагають грошима. Допомагають інформацією.
А є, як мої знайомі. Навіть не хочуть узнати інформації для тебе. Або, проживаючи в будинку спонсорів, маючи гарну допомогу і підробіток, не донатять. Такі і Україні не потрібні. Скинутий баласт. І то добре.
Сказали спасибо: 1
|
|
le-s |
Тому, хто малював на собі зет...Йому обіцяли дивитись телевізор, йому не обіцяли йти в окопи...обіцяли радіти перемогам через телевізор....Сидіти в окопі - це зовсім інше. І була б причина сидіти в окопі. У 21 сторіччі я не бачу таких причин....Загрожує - хворий імперіалізм, путін..
Така прекрасна, ця їх стримана паніка. |
|
A |
(Автоматический перевод с транслита!)
Друга армія третього світу їде на війну з НАТОй.
Показывали в новостяx, какие ржавые винтовки им раздают Слава Україні !
|
|
le-s |
Показывали в новостяx, какие ржавые винтовки им таздают . Ну, застрелится из ниx возможно сойдет
Якщо такі бухі з такою зброєю будуть воювати. То наші будуть у біноклі дивитись веселе "кіно". Як вони один одного повбивають там. Разом з недокомандирами.
Сказали спасибо: 1
|